Димитров: Пътищата са два - ГЕРБ, ДПС и БСП или ПП и ДБ

Опонентите целенасочено спират съдебната реформа, Еврозоната и Шенген, заяви той
1 фев 2023 10:05, Йоана Цонева
97
Димитров: Пътищата са два - ГЕРБ, ДПС и БСП или ПП и ДБ
Снимка: БГНЕС

БСП, ГЕРБ и ДПС целенасочено спират съдебната реформа, Еврозоната и Шенген. Това ще доведе до нова политическа ситуация. На тези избори не очаквайте резултати, подобни на предишните. Това заяви в ефира н БНР депутът от "Демократична България" Мартин Димитров.

По думите му ГЕРБ, ДПС и БСП са разкрили картите на лидерката среща, Според него за това ще бъде понесена отговорност и ще промени политическата обстановка в България. Пътищата са само два. Единият е ГЕРБ, ДПС и БСП, а другият - ПП и ДБ. Това развитие дава сериозен шанс за ПП и ДБ да се представят над очакванията на следващите избори, поясни народният представител.

Още по темата
По отношение на преговорите между ПП и ДБ за съвместно явяване на изборите, Димитров посочи, че разговорите продължават и не трябва да се слага каруцата пред коня, докато не се изчистят всички детайли.

Депутатът заяви, че служебните правителства на Румен Радев стават все по-колебливи и негигурни. Рисковете стават все по-големи. Ситуацията от избори към избори се променя, защото хората стават все по-тревожни, допълни той.

Мартин Димитров съзря директен саботаж относно Еврозоната, който е дошъл от ГЕРБ, БСП и ДПС, "Възраждане" и "Български възход". Според него тези партии са се наговорили предварително и не са участвали в две комисии. "Демагогията е много голяма, защото ако ги питате - ще кажат, че това им е огромен приоритет, обаче като опрат нещата до гласуване - ги няма и то организирано", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
0
 
! Отговори
Вики преди 1 година
ПП и ДБ са олицетворение на модерния предател
70
2
 
0
 
! Отговори
Васко преди 1 година
За ДБ пътят е един - вън от политиката!
69
2
 
1
 
! Отговори
Калина преди 1 година
ДБ нямат угодия - на тях все някой друг им е виновен.
68
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кухчо, тези две групи партии вървят по привидно различни пътища, но те просто се лутат, което не води до никъде.
67
2
 
2
 
! Отговори
Стоян преди 1 година
ДБ е само и единствено водеща до задънен път за страната.
66
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя си мисли че хората не виждатче няма разлика. Хи хи хи
65
2
 
1
 
! Отговори
ЗНАЙКО преди 1 година
ХОРАТ ПЛЮЯТ ПО АГЕНТИТЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,НО ИМАШЕ АГЕНТИ НА ЦК НА БКП И ТЕЗИ АГЕНТИ НЯМАХА КАРТОНЧЕТА В ДОСИЕТАТА НА ДС ,ТЕ РАБОТЕХА ЗА ЦК НА БКП, А НА БКП БЯХА ПОДЧИНЕНИ ВСИЧКИ ОТДЕЛИ НА ДС,ИВАН КОСТОВ БЕШЕ АГЕНТ НА ЦК НА БКП, ПО ДОКУМЕНТИ ЧИСТ КАТО СНЕЖИНКА
64
1
 
2
 
! Отговори
ЕЛИ преди 1 година
МАГАЗИНИТЕ ПОСТРОЕНИ С ПАРИ НА ГЛАДУВАЩИ БЪЛГАРИ, БЯХА РАЗПРОДАДЕНИ НА КОМУНИСТИТЕ ОТ ПРОДАЖНИКА ИВАН КОСТОВ, ТЕЗИ ХОРА СЕГА СЪБИРАТ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ОТ НАЕМ ,А СЕГА СЕ ЧУДИМ ЗАЩО ХОРАТА НЕ ГЛАСУВАТ,АМИ ОТВРАТ И ПАК ОТВРАТ
63
1
 
1
 
! Отговори
киро преди 1 година
И НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА Е ЯСНО ,ЧЕ КОМУНИСТА КОСТОВ РАЗДАДЕ ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ БАЙ ТОШО НА БАШ КОМУНИСТИТЕ
62
1
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
БОРИСОВ ЛИДЕР ГЕРБ БОРИСОВ ПОЛИТИК ГЕРБ ПОДКРЕПА ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
61
1
 
1
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ГЕРБ БОРИСОВ ГЕРБ БОРИСОВ ГЛАСУВАМ ЗА БОРИСОВ ЛИДЕР ЧЕРЕПИ ТУК Е БЪЛГАРИЯ НА ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ БЪЛГАРИ
60
0
 
1
 
! Отговори
До 59 преди 1 година
Я обясни как точно Костов разсипа държавата при положение че той бе министър председател след Жан Виденов !?!? Или казваш при Жан всичко бе цветя и рози ? Може да е всякакъв и да е правил много грешки но държавата бе 100 пъти по добре от това което комунистите и Жан му оставиха (или по скоро бяха принудени да оставят,защото тогава народа бе хванал вече тоягите)
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
E каква е тая наглост и безочие , за разлика всъщност от ГЕРБ те бяха вече в коалиция с БСП и видяхме какви ги надробиха за половина година : вдигнаха осигуровките, инфлация двойна на останалите страни от ЕС , външен дълг в пъти над завещаното и то теглен при най високите лихви в последното десетилетие, снимки с крана на интерконектора - но той се оказа че има поне оше половин година за да заработи ,парапети и въобще само лъжи и обще приказки
58
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само 5-6 атлантици , политиците , бежанците и ромите спечелиха от 34 годишният преход в Бг , за останалите само задължения и унижения , клинч до като сме живи !
57
2
 
8
 
! Отговори
ало преди 1 година
пътя е само един бе , пп и дб вън от парламента !
56
3
 
5
 
! Отговори
до малоумник 64 преди 1 година
Укрите нищо не са диктували и нищо няма да диктуват, освен за пушечно месо за друго не стават.
55
5
 
2
 
! Отговори
РАНО Е! преди 1 година
Мартинчо още не е разбрал, че всякакви прогнози и налучквания, относно политическото развитие у нас преди края на войната в Украйна са безсмислени. Украинците са тези, които догодина ще диктуват световната политика.
54
6
 
4
 
! Отговори
Иван преди 1 година
До гражданинНе знам какви мошеничества сте видели от правителството на Петков? Това че го свали мафията ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане. Не оставиха Петков да управлява повече от осем месеца. Всичко, което пишат жълтите медии, начело с ПИК, за парапети, посредници с газ и всякакви други щуротии, са лъжи. Не им вярвайте! Не вярвайте на ПИК!
53
4
 
4
 
! Отговори
ТРЕТИЯ ПЪТ Е: преди 1 година
ИЗОБЩО НЯМА ДА ВИ ГЛАСУВАМ! ДА СЕ ООССЕРЕТЕ ОКОНЧАТЕЛНО!
52
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДСБ са най-непочтенната партия в Бг , лицето И. Костов разсипа цялата държава , от него , БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА започна рапада на държавата !