Петков: Нинова няма да бъде сменена

За пореден път внасят предложение за минималната заплата
1 фев 2023 12:04, Росен Стойчев
15
Петков: Нинова няма да бъде сменена
Снимка: БГНЕС

Няма как на този Конгрес да се очаква лидерът на БСП да бъде сменен, защото се избира пряко. След година и половина изтича мандатът и тогава ще има избори.

Още по темата
Това каза за Нова Нюз Иван Петков от БСП.

"На Конгреса след 2 седмици ще се разгледат промените в устава и новата програма на партията за БСП. След това ще можем да тръгнем по-силни за предстоящите избори на 2 април", обясни той.

По думите му днес може да бъде прието предложението за увеличаване на минималната заплата. "Днес го вкарахме за 40-ти път, дано вече да се приеме да бъде вдигната минималната заплата", призова Петков. И допълни, че въвеждането на хартиените бюлетини няма да попречи на вота, а честността зависи от членовете на комисиите, които ще оформят протоколите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: диалогвотиван петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
5
 
! Отговори
А Георги Гергов? преди 1 година
Корнелия Нинова заложи лидерското си място в БСП за да освободи Георги Гергов от висшият съвет на БСП. Помислете си какво щяха да пишат сега т'роловете за БСП ако той беше останал в ръководството. Сега в Пловдив се мичат да върнат на общината Пловдивският панаир, на който Гергов без малко щеше да получи контролният пакет акции. Що приказки за "милионерите" в БСП щеше да има. Но Гергов вече е изключен от БСП и се знае че човек на Бойко. Бойко му подари 43 милиона лева за дупка в центъра на Варна.
13
1
 
7
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Все големи "анализатори: са се събрали за тази тема. Да, ИТН, а след това и ПП отнеха доста гласове от БСП но не завинаги. Това беше вълната на протеста, но България има нужда от социална политика и БСП винаги ще има избиратели.
12
2
 
3
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Анонимен 10: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ква цоциалиска е,не е като Бокип, Цвъки , приети на 18г и СиниятЧорап да са шлайфани у БКП. Не шеф на зидарско ложе кат рАZIAтския граждАнин и консул Гочо ГергАф ,не е родена в хазарски Херсон СърГей,бубайко и не е Седефчо от Рибново, не милионер кат Куртак Добрия от Неврокоп и той многолик ***.ею.Не е....Проблемът е, че умна независима и не дава да я командарят иззад Завесите.Проблемът е в ЕГН на електората и тук ще стане неизбежното като другите соц. страни ,само че 30г по- късно.
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да бъде сменена защото ви е поробила, както вие поробвате българите! Но ще дойдем с точилките елин ден.
9
3
 
7
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Ама тия така се се загрижили за хората че сън не ги хваща,ама едно не ми е ясно що са им толкова мили когато не са власт,дойдат ли забравят за тях ,какво им става не знам напоследък бяха за малко на власт и ти да видиш да не разберат че се изнасяло оръжие за Украйна.Уж раздаваха пари,дигаха пенсии а нещата по зле. Днес предлагат 850 лв мин заплата май,юни след като загубят поредните избори сигурно ще предложат вече 1100 ама от къде ще дойдат..... ами Гечев знае
8
6
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ако не смените нинова и гласувате до два мандата в нс вашата икон групировка нямада влезе повече в нс
7
3
 
13
 
! Отговори
80 на 25 преди 1 година
До Анонимен 6 - БСП удря дъното на всички избори, след 2017-а. Нинова започна с 80 места в парламента, ама не разбра, че беше просто протеснтният вот, а не аресвания лидер. Леля Нине - няма да я збаравя, как ходеше по селата и тя, да се прегръща с козичките и да обещява на някакви баби, дето не избутаха и зимата, че ще "оправи нещата". Реши, че щом Борисов може и тя може. Ха ха ах.
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дръжте си я! 10% едвам захапахте предния път, сег аще се радвата на всичко над 7.
5
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП ще удари дъното на тези избори благодарение точно наНинова!
4
4
 
10
 
! Отговори
Комунист преди 1 година
Тая ша брани поста до на е жива,далавери, далавери и да осигури още по скъп живот на сина си.голяма борба за пари .нея не я интересува партия,ще ближи на всички оная работа за пари.тя разруши,комунизма,социализма и създаде своя партия за цепене.
3
4
 
10
 
! Отговори
Румен преди 1 година
БСП , ДПС, ГЕРБ пазят и подържат корупцията , чрез МОНОПОЛИСТИТЕ в енергетиката/ Топлофикациите, фирми за горива, / тел. Оператори, арендатори, фирми редовно настанени в общини на хранилка за обществени поръчки и много други.
2
3
 
27
 
! Отговори
бсптв преди 1 година
абе петков , я питай нинова що хляба се увеличи след като го намалиха и що мобилните оператори вдигат цените .
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарите вече намекват за другарски съд към другарката госпожа лъжа. Да не си на нейно мЕсто знаейки какво ти е отредено от партията и каква присъда ще те сполети.