48-ият парламент е в историята, депутатите без обща снимка

Това Народно събрание няма да ни липсва
2 фев 2023 16:21, Анисия Иванова
25

Официално - 48-ото Народно събрание вече е в историята. В последния си работен ден депутатите приеха декларация, с която осъдиха актовете на агресия срещу българите в РСМ. А след това, по традиция, дойде и ред на декларациите на всяка една от партиите, в които те направиха своята равносметка.

Въпреки че по традиция в последния работен ден на парламента депутатите си правят обща снимка, този път те изневериха на традицията и не застанаха един до друг на стълбите отпред. Единствено парламентарната група на ПП си направи няколко снимки за спомен.

"Това Народно събрание, което се провали с основните ни задачи, няма да ни липсва. Сред приоритетите не бяха съдебната реформа, Шенген, еврозоната", каза председателят на ПГ на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров.

Народните представители се обединиха около това, че Народното събрание не е решило политическата криза, но се надяват следващото да свърши това.

"Въпреки че в настоящия парламент се начертаха убедителни мнозинства по важни стратегически теми, липсваше достатъчна политическа смелост", заяви депутатът от ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова.

"Вярно е, че отново отиваме на избори, но се надяваме, че отиваме на избори с научени уроци", коментира лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

"Диалог има, но няма чуваемост, няма разбираемост, защото ние си говорим помежду си, но не се разбираме", категоричен бе лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"В следващото 49-ото НС най-голямо предизвикателство ще бъде да гарантираме парламентарната република, да излъчим правителство и да дадем хоризонт за развитие на България и на българския народ", подчерта лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Дано утрото е по-мъдро от вечерта! На добър час, закривам 48-ото Народно събрание", бяха финалните думи на Вежди Рашидов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
В.Симеонов преди 1 година
Те добре си заминават ама след като не ни оправдаха доверието на нас избирателите , и предизвикахте предсрочни избори, които струват на нас 70 млн.лева, предлагам всеки депутат да си извади от джоба 292 хиляди лева и да ги внесе на сметка за провеждането на избори, щото иначе пак ние данъкоплатците ще плащаме за вашата некадърност. А тогава си провеждайте избори ако щете всеки ден.
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
как без снимка тва е ъбсурдистан вече вече
16
1
 
4
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Народа български ,не заслужава такова отношение от избраните политици.Това са избраници ,но не от избирателите, а от задкулисието на ДС.Кога най после ще променим това?Само от нас зависи.Нека всеки да каже какво иска ,а не да мълчи и чака друг да свърши всичко вместо него.
15
2
 
4
 
! Отговори
28113 преди 1 година
До Анониментака Продължавате Промяната, че ще увеличите резултата на ГЕРБ за следващите избори, а вие ще трябва да се коалирате с ДБ-лите за да минете 4%
14
1
 
6
 
! Отговори
Калин Павлов преди 1 година
Ако аз,или много като мен,не си свършат качествено поставените задачи,никой няма да ни плати подобаващо.Защо в парламента получават заплата за несвършена работа?Това докато продължава ,няма да има управия в милата ни България.
13
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До До ПроСоТо...щом твърдиш това,знами е така...Но:..АКО аз се "резиля",резила ми е САМО ЗА МЕН ...А от резила на политподметките страда ЦЯЛАТА НАЦИЯ !!!!..Така че гледай собствения си резил,за моя остави аз да се притеснявам !
12
1
 
11
 
! Отговори
Синовевов Пр. преди 1 година
Каква снимка? Тези никога повече да не влизат в залата на НС. По добре да си купят пижами на раета за затвора в Ловеч. Там им е мястото.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо да се намали броят на депутатите,за такава малка страна и 50 ни стигат.
10
2
 
3
 
! Отговори
Алекса преди 1 година
Юмручния събрал кабинета и изкомандвал - Крачка напред марш ти бе Минеков шарлатанин нееден къде тръгна
9
2
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Дъбъи Пъпъ бавно но сигурно оставят отвън парламента
8
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ама естествено без обща снимка !....Дори и тияподметки усетиха че са станали за смях и никак не биха искали да се "увековечат"в резила си ..
7
4
 
3
 
! Отговори
Обща снимка..?? преди 1 година
на стражари и апаши...??.........Гешев - стражар, беше арестувал едни червени апаши, дето му искат оставката...
6
2
 
12
 
! Отговори
Пророк Илия преди 1 година
Като гледам и 49-то там ще отиде.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една немалка част от тези "любимци" ще останат като лош спомен в историята.
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Сред приоритетите не бяха съдебната реформа, Шенген, еврозоната", каза председателят на ПГ на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров."Ама беше приоритет да поканите писланика на 404, да гласувате оръжия и глодомора беше приоритет нищо че е преди век почти.
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще си направят в следващото, защото същите ще са в него
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отвратителни същества и аз спирам всякакви данъци осигуровки след като за Украйна Милярди а за Карловско 355 лв.Ай бегаййййте бе
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом Десислава Атанасова беше основен оратор в него какво да кажемМоже би като Хамлет да възкликнем:О слабост, твоето име е жена.