Гуцанов: Защо президентът не наложи вето за даването на оръжия на Украйна?

БСП уверява, че няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС след изборите
2 фев 2023 10:08, Йоана Цонева
21
Гуцанов: Защо президентът не наложи вето за даването на оръжия на Украйна?
Снимка: БГНЕС

"Не виждам как може направим коалиция с ГЕРБ и ДПС след предсрочните парламентарни избори на 2 април", заяви депутатът от БСП Борислав Гуцанов пред бТВ.

По думите му хартиената бюлетина не е върната заради резултатите на БСП, а в името на това всеки избирател да има правото и възможността да гласува така, както той прецени.

Гуцанов е доволен, че Народното събрание все пак е събрало нужните гласове за увеличение на минималната работна заплата на 850 лв. от догодина. БСП са настоявали за това в продължение на години и е твърде несериозно да се говори, че социалистите се опитват да се харесат на избирателите си за предсрочните парламентарни избори на 2 април, обясни Гуцанов.

Още по темата
В парламента БСП се стремели да не допускат действия, които не биха допринесли до нищо добро за държавата. Като пример Гуцанов посочи военната и военнотехническата помощ за Украйна, както и обявяването на Гладомора за престъпен.

Защо президентът Румен Радев не наложи вето за даването на военни оръжия на Украйна, запита Гуцанов, който разкритикува работата на служебния кабинет на Гълъб Донев. След като Радев не наложи вето, БСП заедно с "Възраждане" внесоха жалба в Конституционния съд.

48-то Народното събрание пропусна много възможности и излезе от реалния живот в страната, посочи Гуцанов и добави, че дори и министрите социалисти в служебния кабинет не изпълнявали политиката на социалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Правда преди 1 година
Моралните хора и демократичните държави като САЩ и от ЕС помагат на невинните жертви на терористични агресори и то като приятели безвъзмездно и навреме, не отбиват номера след 10 месеца война и хиляди невинни жертви, само за изгода за ново оръжие и на продажби на по-висока цена. И да престанат БСП да се кланят на терористични диктатори и да поробват и Бг народ под тях, Вето н президента трябва да има за износ на оръжия на терористични групи и режими като Палестинска автономия
17
0
 
1
 
! Отговори
Истина преди 1 година
Ще престанат ли БСП да следват про-руска про-терористична антибългарска анти-демократична политика дори и в ЕС? И да не почитат хилядите навинни жертви на комунистическия престъпен режим, наклеветили лъжливо, осъдили противозащонно, избили несправедливо, ограбили собствеността им,каквито дяволски дела дори геноцид са вършили и нацистите срещу евреите,и руските комунисти срещу християните,освободили ни от турско робство, а сега и ислямските терористи срещу евреи,християни и др.немюсулмани
16
1
 
3
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 година
Тоя нещастен паток защо си въобразява р че нещо зависи от него? Няма място за такива въшки в парламента! Помня баща му - недоубит комунист на подводни лодки във Варна! Срам ме е от такива нещастници!
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази Медуза я търпят само защото владее като мафиот цялата варненска организация.
14
0
 
6
 
! Отговори
Отговор : преди 1 година
Защото господарите от Козяк не позволяват! Целта е да се вкара територията във война иска или не иска! Но пък бкп сте толкова лицемерни,че няма накъде! Поне да имахте мъжеството да разтурите бардака преди да вдигнат ветото за БЮРМ! Жалки сте,но дано прескочите 4%, че без вас и Божанкоф няма да е същото!
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунист = нагъл лъжец!
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами щото и той е слуга като другите и прави каквото му кажат. Някой очаквал ли е друго?
11
1
 
7
 
! Отговори
dmx преди 1 година
Ама каква коалиция, разбира се. БСП е лява партия. Просто ще се сформира експертен кабинет на националното спасение, който БСП ще подкрепи заедно с ГЕРБ и ДПС, срещу провеждане на определени социални политики. Както знаем, много е важно да има редовно правителство
10
1
 
9
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Гуца,по малко се пени,защото клишетата с които ломотиш,не вършат работа. БСП се свичате и то много сигурно надолу по таблицата и не е изключено с курвенската си политика,да ви изплюе шайбата.
9
1
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Гласуваш за БСП,получаваш ГЕРБ.Хартиената коалиция показа,че ГЕРБ и БСП могат да направят и парламентарна коалиция.На г-жа Лъжа хич не вервам.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Килипирджия варненски. Противно същество
7
0
 
10
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Ясни сте!
6
1
 
11
 
! Отговори
Димо преди 1 година
Доказан крадец и лъжец и има наглостта да се появява.
5
3
 
15
 
! Отговори
към Гуцанов преди 1 година
А вие вчера защо не почетохте паметта на десетки хилядите българи, които вашите дядовци и баби кръвожадно са изколили?
4
3
 
13
 
! Отговори
Варненски преди 1 година
Гуци Гуцанов, колко зaдникa ще излижеш за да се държиш на държавна хранилка. Цяла Варна ти знае резила. И Коце платеното си изцяло твоя креатура, която изтърва от контрол. Позор си ти за цяла Варна и България
3
2
 
10
 
! Отговори
Гъци, преди 1 година
Защото така щеше да се ускори победата на Русия, която ти толкова мтого желаеш!!! МИР СЪОТВЕТНО НА ЖЕЛАНИЯТА НА РУСИЯ НЕ Е МИР И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ МИР..
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гъци гъци направи в Търново комплекс и за Нинова 2 апартамента .С чий пари бе ?
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гуцанов, що не вземеш да се скриеш?