Възраждане: Ще има референдум за еврото напук на душманите

До момента от партията са събрали 153 000 подписа
2 фев 2023 14:00, Йоана Цонева
205
Възраждане: Ще има референдум за еврото напук на душманите
Снимка: БГНЕС

От ПП "Възраждане" отново отчетоха резултатите от подписката си за референдум за запазване на еврото. На брифинг в Народното събрание Костадин Костадинов каза, че само през миналата седмица да събрани 51 000 подписа. До момента от старта на подписката преди три седмици събраните подписи са 153 000.

Темпът е стабилен, каза лидерът на партията. Това са подписите, събрани само и единствено от "Възраждане", каза още лидерът на партията. Иначе в страната подписи се събират в магазини, читалища и пенсионерски клубове. Още 1200 подписа са събрани в Лондон.

Още по темата
Костадинов благодари на хилядите доброволци, които са се включили в инициативата на "Възраждане".

Лидерът на партията благодари и на тези, които водят антипропаганда срещу референдума. Референдумът ще се случи, референдум ще има напук на душманите, убеден е Костадин Костадинов.

От новия служебния кабинет, чийто състав стана ясен минути преди това, Костадин Костадинов няма никакви очаквания. Но попита защо служебният кабинет се опитва да форсира членството ни в Еврозоната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая на снимката го гледа и си мисли: Уф, вземи млъкни най-накрая за да не ни излагаш повече
82
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "България ще влезе в еврозоната и ще използва евро. Напук на платената руZZка балтия.Досвидания господа рублопоклонници!" ------ хахаха, нещо много сте нервни днес кооозяците! Явно така става, когато народът решава!
81
10
 
8
 
! Отговори
дедо поп преди 1 година
Когато Господ иска да затрие някого, първо му взема акъла и той сам се затрива. Българското племе е обречено.
80
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малката Бяла Златка върви по стъпките на старата Бяла Златка, но Боленчо Сидеров правеше по 15-16% на избори и то при положение, че избирателната активност беше почти двойно по-голяма. Тренда на копейкаджиите сочи надолу!
79
10
 
10
 
! Отговори
До 97 преди 1 година
А ти не разбираш ли че заради фалита на Жан и последващото приемане на валутен борд от 1997 ние нямаме самостоятелна монетарна политика . Националната валута лев е едно нищо ако не съществува еврото
78
4
 
7
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ НАГЪЛ преди 1 година
До *** НАГЪЛ "Как е възможно..." --------- ми вика му се демокрация бе! Чети история, белким научиш нещо.
77
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "Не разбирате ли, че...." ------ хахахах, прекалено големи очаквания имаш. На масовката тук им се плаща да пишат, а не да мислят или разбират! Млади хора, без никаква мисловна дейност, наети в някой троо0лски център за заплащане, колкото да не умммрррат от глад! Прилежно отгледани зеленчуци под надзора на западните ни "партньори".
76
16
 
16
 
! Отговори
ВАТНИК НАГЪЛ преди 1 година
Как е възможно, един простоват бакшиш русофил да направи информиран избор за да гласува на референдум?? Въпросът е защо изобщо е възможно? Защо се допускат до избори неграмотни маргинализирани прослойки от обществото?
75
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпроса е ако се направи референдум и повече гласуват ЗА еврото , този копейкаджия ще си затвори ли плювалника веднъж за винаги ?
74
8
 
12
 
! Отговори
до 80 преди 1 година
Ами дава им на момиченцата по 50 лв да висят в студа и те кво да правят. За Максуда, това са си пари.
73
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До РуменЕх Румене, с пачки ли ще впечатляваме. Много излъгани хора има на белият свят. Днес ти се усмихва, че си богат, а утре, като нямаш пари те изоставят на секундата. До като се водите от максимата, че парите са най-важното нещо в живота и искате да имате всичко още на 20 години, така ще е, ще ви копуват с лъскави неща, а един ден ще осъзнаете, че стара поговорка като "Не всичко което блести е злато" не е измислена за един ден.
72
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 90, погледни Хърватска и се самоубеди. Също така и гаранционния фонд за борда ще опапат и ще плащаш дълговете на гърците, докато те вземат и нови и се веселят и разстилат софри за твоя сметка
71
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичките нашенски демократи от форумите, са против провеждането на референдуми. Това не е ли някак странно? Нали допитването до народа е демократична практика? Или не е?
70
10
 
10
 
! Отговори
Коце преди 1 година
Ама много си си повярвал бре момче!Да няма после:"това беше политическо говорене"!
69
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На баце Бойко пачките в чекмеджето затова ли са в евро, а не в долари? Хитър е той и предвидлив, действа с няколко хода напред..
68
13
 
8
 
! Отговори
столичан преди 1 година
Нека да се забрани подобен референдум, който не отговаря на евроценностите ни. Ние всички сме за евроатлантизъм и империализъм, нека да приемаме еврото.
67
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече няколко пъти почти малки момичета ми предлагат да се разпише ,че не желая еврото.Казах им да ме убедят.Мълчаха свенливо.Разбира се отказах,но се замислих знаят ли тези деца в какъв филм ги вкарват.
66
10
 
10
 
! Отговори
Румен преди 1 година
До Константинов. Нямаш представа колко е добре , ако си в Дания и извадиш европейската твърда валута.Всички ти се радват, усмихват се
65
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полша, Чехия, Унгария защо не са приели Еврото? Те са много преди България в ЕС, но явно не са готови за еврозоната. Или неискат?
64
3
 
2
 
! Отговори
shame on you преди 1 година
Това са някакви френски крайно дясни политически "настроения", които искат да се гласува на референдум за гей права, понеже това е намека и еврото "не трябвало да бъде гей", само че България е териториално по-малка от Франция, а Шарл де Гол на 2ри февруари и т.н. 2-кар по принцип е нормално и естествено за френските националисти, но все пак