Възраждане: Ще има референдум за еврото напук на душманите

До момента от партията са събрали 153 000 подписа
2 фев 2023 14:00, Йоана Цонева
205
Възраждане: Ще има референдум за еврото напук на душманите
Снимка: БГНЕС

От ПП "Възраждане" отново отчетоха резултатите от подписката си за референдум за запазване на еврото. На брифинг в Народното събрание Костадин Костадинов каза, че само през миналата седмица да събрани 51 000 подписа. До момента от старта на подписката преди три седмици събраните подписи са 153 000.

Темпът е стабилен, каза лидерът на партията. Това са подписите, събрани само и единствено от "Възраждане", каза още лидерът на партията. Иначе в страната подписи се събират в магазини, читалища и пенсионерски клубове. Още 1200 подписа са събрани в Лондон.

Още по темата
Костадинов благодари на хилядите доброволци, които са се включили в инициативата на "Възраждане".

Лидерът на партията благодари и на тези, които водят антипропаганда срещу референдума. Референдумът ще се случи, референдум ще има напук на душманите, убеден е Костадин Костадинов.

От новия служебния кабинет, чийто състав стана ясен минути преди това, Костадин Костадинов няма никакви очаквания. Но попита защо служебният кабинет се опитва да форсира членството ни в Еврозоната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
9
 
12
 
! Отговори
след геноцида преди 1 година
на Москва в БГ последните 70 години , ресултата е голям процент крещящи червенотиквеници населяват земите на стара България
62
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане да пуснат евро на сергията си от държавната субсидия и ще разберат дали хората искат еврото.
61
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една снимка на Костадинов или споменаването на името му, докарват нашенските евроатлантици до истерично кресчендо. Само това да при, пак стига! Но ще ида да врътна и едно подписче за референдума. Само като се сетя за физиономиите на Хампарцунян и Боко, Киро, Христо и другите, и краката сами ме понасят към най-близкия клуб на Възраждане:))
60
8
 
9
 
! Отговори
Kiro преди 1 година
Къде са пунктовете за събиране на подписи? И аз искам референдум, нека да има. Така както имаше за влизането ни в ЕС, в НАТО и т.н., Народът пак да каже твърдо че е за евроатлантизма и империзлизма.
59
0
 
7
 
! Отговори
shame on you преди 1 година
Не може да гласувате на 2-ри февруари, нито на практика можете да коментирате гласуванията за референдуми, защото изглежда все едно ще подложите гей правата на референдум, а това е невъзможно в ЕС
58
14
 
12
 
! Отговори
ДО КОПЕЙКИН преди 1 година
ЩЕ ИМА РЕФЕРЕНДУМ АМА ДРУГ ПЪТ
57
10
 
4
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Темата ли е скучна или господинът , но дамата ... до него явно скучае нещо!Рефендумът ..добре, ама какво разбират хорицата, нека големите умове си кажат думата!Мисля че,дали с лев или с евро, треба да си запретнем ръкавите пооо-нагоре над лактите!А, да не забравя - но пък щом си в ЕВРОЗОНАТА, то ти си 2 в света от 222 държави!
56
13
 
8
 
! Отговори
Румен преди 1 година
За евро съм . Защото ще ми се плаща в евро. А то е по ценно от датската крона.
55
13
 
7
 
! Отговори
ох как му преди 1 година
е застинала мутрата в положение на засмукване на рубляци и квото друго дойде от востока
54
12
 
15
 
! Отговори
Референдум преди 1 година
Костадинов може да направи социологическо проучване със случайни граждани. В едната ръка да носи пачка евро от партийната субсидия, в другата ръка да носи шепа копейки от путинската субсидия, и да предлага на случайни граждани да си изберат и да вземат. Вади следващата пачка евро и следващата шепа копейки и пита следващия гражданин.
53
2
 
7
 
! Отговори
Смехурко преди 1 година
И, референдум по текущото законодателство никога няма да стане. Как си представяте да има достатъчно хора да отидат да гласуват?
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До *** НАГЪЛКакво общо има вдигането на цените с паричната единица на България, лев??? Ми като сме копейки, защо до сега не си емигрирал
51
7
 
10
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Тези над сто държави които споменаваш. Не Са зад Руската специална военна операция. Те са в общ икономически интерес с връзките си с САЩ и ЕС. Милиони Частни фирми от ЕС/ Германия , Франция, Италия и други страни/ са с инвестиции в Бразилия Аржентина и т н., в Африка. Страни като Дания / без фирмите от Европа нямат как да се развиват, нямат капацитета. Полша, Словения и т. н. Това не е колониално робство а икономическо сътрудничество
50
10
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Да - ще има, в мокрите сънища на копейкин и зомбитата му ... България и културно и географски се намира в Европа и там ще си остане, дори и с известен брой рускоговорящи сред населението си, цивилизационният и избор е вече направен и в него няма място кремълски джихадисти и терористи, тези с биполярните разстройства - с българските паспорти и руско самосъзнание е време да бъдат поети от съответните клинични пътеки, според епикризата и диагнозата си ... !!!
49
7
 
6
 
! Отговори
До Референдум преди 1 година
Да, само че ще се изправим пред цена от 20 евро, а в джоба ще имаме 20 лева - нещо такова се очертава.
48
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До *** НАГЪЛАко не бяхме в ЕС, нямаше да ни бетонират морето и нуждата да ходим в Гърция щеше да е нищожна.
47
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Румен "Всеки от Запад вижда разрухата в която е България" ------------ демек планът на нагло-саксонските ни "приятели" върви както са го предвидили - деиндустриализация, депопопулация, геноцид на тези дето не искат да ходят да слугуват на европейците...
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде ще раздават евро? Искам много евро.
45
16
 
16
 
! Отговори
до 42 преди 1 година
Ако хората гласуват ЗА еврото, то те си заслужават напълно предстоящото вдигане на цените, обедняването си и като цяло съдбата си!!! Още повече, че имаме пресен пример. Ако не отчетем случилото се в Хърватия, то сме пълни б.наци!!!
44
14
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Аз избирам еврото, а ти? В Лондон да си броят лирите!!!