Каримански: Еврото е затворена страница

Важно е да се промени законът за потребителите
17 фев 2023 23:50, Росен Стойчев
139

Заради действията на 48-ото Народно събрание България няма да влезе в Еврозоната на 1 януари 2024 г.

"След приключване на парламента и позора, който донесе, да не спази собственото си решение, еврото вече трябва да е затворена страница. Не се знае докога. Не само от действията на 48-ото НС, но и от начина, по който следващата изпълнителна власт ще бъде устойчива в спазването и изпълнението на бюджетите на 49-ото НС", заяви един от лидерите на коалиция "Заедно" Любомир Каримански в студиото на Bulgaria ON AIR.
 

Каримански заяви, че една от причините за общия политически проект - коалиция "Заедно", е законът за защита на потребителите.

Още по темата

"Искаме час по-скоро да бъде променен законопроектът за потребителите. Можем само да разширим функциите. Можем да направим така, че цените да бъдат координирани между всички участници и да се спазват икономическите и инфлационните процеси в страната", обясни той и подчерта, че коалиция "Заедно" ще търси контрол.

Каримански изрази увереност, че ще влязат в 49-ото НС. "В последните две години имаше политическа безпътица. Това трябва да спре. Проектът е иницииран от г-жа Ива Митева и от мен. Искаме да привлече хора със съзнание", посочи гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
2
 
0
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Че кой ти пречи да имаш евро бе не(щ)астник. Не, проблема на такива безродни престъпници е, че не могат да се докопат до резервите на БНБ. Такива като този са за въжето.
102
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко е, че се отдалечаваме от Еврозоната и Шенген. А бяхме толкова близо с ГЕРБ. Пълния Провал дори пари за Възстановяването не успяха да осигурят. Пълно некадърничество от харвардците. Що за университет е това? На нищо не ги учат. Или нашите умни и красиви са прости?
101
7
 
14
 
! Отговори
22 преди 1 година
Чудесна новина,финансовия гърч и схемаджийските лапачки на управляващите се отлага.
100
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се тревожете, днес затворена, след изборите ще се отвори и ще се приемат законите, след което еврозоната ще приеме България. По спокойно, не е страшно, просто няколко месеца по късно!
99
8
 
6
 
! Отговори
mn преди 1 година
Каримански и Митева бяха едни от качествените хора в ИТН. Проблемът е, че ще понасят негативи от това, че ги свързват със Слави и едва ли ще съберат повече от 1-2%.
98
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виновен е Радев, защото те са негови отрочета от ПП-то.Нищо , че ги нарече шарлатани.Те са си такива отдавна. Турската империя е пропаднала от лоши съветници.
97
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
победа за руските роби. продължавайте да гласувате за такива партии, още повече такива "победи" ще има. само че в един момент ще се превърнем в нещо като беларус. е то вие сигурно това май искате
96
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно, кой нормален човек би гласувал за умнокрасивите ПП и ДБ, че на всичкото отгоре им дават най-много гласове? Или социологията е купена или има адски много полирани в главата избиратели със пяна на устата
95
5
 
10
 
! Отговори
до 105 преди 1 година
До Прах в очите,за да има цивилизована държава трябва да има цивилизовано население,с тези ди.ваци,неандерталци къде си тръгнал
94
1
 
18
 
! Отговори
Прах в очите преди 1 година
Другари, какъв закон за защита на потребителите приемат тия айдуци - опитайте се да отворите страницата на комисията за защита на потребителите да видите че не работи, за каква защита и за какви потребители става въпрос тука? Евро искат, ЕС искат, Шенген - менген а нищо не правят за да станем цивилизована държава.
93
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герберастките *** пак са налазили коментарите ! ПП им е виновна за всичко , за ДПС и БСП не казват нито дума ! Червени *** !
92
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каримански и Ива Митева са затворена страница.
91
1
 
8
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Каримански се е сдружил с Ива Митева. За да станат българските политически лидери все повече и повече. Не, че те вършат кой знае каква работа, но друго си е да са повече. А пък работните места в поредния български парламент са само 240. Очаквам да се увеличи престъпността сред безработните кандидати за депутати. То, реденето на партийните листове не е лесна работа.
90
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КакавоЕвро.България се турцизира и изкупува от Турция.Навремето купуваха болярите и ония им предаваха крепостите си.Днес купуват болници из малките градчета.
89
2
 
10
 
! Отговори
ИВАН до № 96 преди 1 година
Нека са си в политиката ПП--то.Във властта обаче дали да влязат или не зависи от мен,от теб и от всички нас.Не всеки който е в политиката е и във властта задължително. Разграничавайте,моля...
88
1
 
13
 
! Отговори
НЕ СЪМ ЧУЛ преди 1 година
от ЕК,че няма да влезем в еврозоната.Министърката на финансите/не и помня името/ зае тази позиция и този от снимката-съкън да не остане назад!!!!!С други думи"тази каша си е наша".На нашите Божем набедени за политици отдавна не им вярвам.На журналята също!!!
87
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво прави онзи ден Херо при президента? Какво си говориха, ъ?
86
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо, след всичките гафове, безобразия и омраза, която настаниха у нас, ПП отново присъства в българската политика? Защото имат позорната подкрепа на Херо Мустафа, Сорос и купените български медии. Те се изплюхавърху българската конституция и парламентаризъм. Това ли, е тяхната демокрация? Това ли, е тяхното "върховенство на закона"?
85
18
 
17
 
! Отговори
Хмммм.. преди 1 година
Май си бехме по-добре при Баце .....така го мислим я..Тия славита-мавита..само оакаха терена и източиха парите на народа...а и инфлацията продължава да хвърчи..та незнам кои ще са следващите ,,оправячи и чегъртачи".
84
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България има ясна евроатлантическа ориентация, но няма да позволи, чужди посолства да избират правителството й и да диктуват политиката му.