Демерджиев: Започнахме подготовката за изборите

Броенето на изборните резултати ще премине без сътресения
3 мар 2023 10:05, Нели Христова
18
Демерджиев: Започнахме подготовката за изборите
Снимка: БГНЕС

Започнахме подготовката за изборите. Набелязахме секциите и местата, където вотът често се променя и има много преференции. Това заяви в Пловдив министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. Той добави, че съществуващите проблеми вече са отстранени. Уверен е, че броенето на изборните резултати ще премине без сътресения.

Иван Демерджиев награди  в Пловдив треньора Димитър Желязков и момчетата от отбора му, които на 8 февруари т. г. извършиха граждански арест на рецидивиста Александър Тюнков. На тази дата осъжданият дотогава 12 пъти мъж заплаши с нож и взe от 15-годишния Петър Тантиков 83 лв. Момчето чакало на спирка на бул. "Цариградско шосе". След обира Тюнков се качил на автобус и изчезнал. Тантиков се обадил на треньора си, който заедно със съотборници на Тантиков успял да проследи нападателя и да го задържи, докато дойде полицията. Миналата седмица Тюнков сключи споразумение с прокуратурата и влезе за още 3 години в затвора.

Министър Демерджиев подчерта, че много хора в такива ситуации предпочитат да не реагират. "Отличието, което ви връчвам за тази постъпка, и задължава. Вярвам, че и занапред ще бъде в унисон с това, което сте показали в този ден", каза той и награди и момчетата, които са съдействали на своя треньор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарлатани + Костовици искат да управляват.
12
0
 
5
 
! Отговори
Давайте преди 1 година
Резултата и да се приключва с изборите,не харчете парите на народа.
11
0
 
6
 
! Отговори
БялхляБ преди 1 година
Дедо и ряпа. Дедо дърпа ряпа па не става, дедо вика баба, дърпат дърпат па не става, и баба вика фнуче, фнуче идва и им вика, а дърпайте си я вие таа ряпа мен *** чакат в нета .... за животните няма смисал да говорим .... хахахахха
10
0
 
3
 
! Отговори
Мислех, преди 1 година
че след недоразумението Рашков по-долу не може, но не познах ! " Аз бях точен с парите" - вътрешен министър той да подготвя избори,ми това е все едно да пуснеш Владо Кузов в детска градина!
9
1
 
4
 
! Отговори
До 2 пост преди 1 година
И къде ги виждаш тези "достойни" българи? Всички са продажници и слуги на чужди интереси!
8
1
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Оня беше Дамаджанов този Демержанов ,а кога ще минавате по къщите че да махнем списъците и да скрием парите????Че и бая продукти сме посъбрали кеф ти олио,захар ,брашно.
7
1
 
5
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 година
Фуражка и избори ! Това са две несъвместими понятия . Да си каже ясно и точно , че започва подготовката за запълването на местата в затворите .
6
2
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
не изпускаите от поглед дпс плътно зад тях ореваха евр институции противб рашков защото им развали плана
5
5
 
1
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Времето ви изтече, напред Костадинов, трети сега, с голяма заявка за първо място на следващите избори :)
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бутайте всички руски паметници в БГ. Ние сме европейци а не монголци.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво 2 точно казано ,на твоето мнение съм
2
3
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 1 година
СМЕШНИЦИ НИКОЙ НЯМЯ ДА ГЛАСУВА ЗАРАДИ ВАС СТИГА СТЕ ХАРЧЕЛИ НАРОДНИ ПАРИ МАХНЕТЕ СЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА ДА ДОЙДАТ ДОСТОЙНИ ХОРА ЗА КОИТО ДА ГЛАСУВАМЕ
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кви избори бре над 80% не гласуват на това избори ли викаш ?Гласуват зависими и навън ясни са които гласуват ,тези които не могат да говорят български