Борисов: Този лош сън рано или късно ще свърши

Станахме за смях в Европа и на Балканите
17 мар 2023 19:31, Александър Попов
301
Борисов: Този лош сън рано или късно ще свърши
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това са знаещите и можещите, доказалите се, но ГЕРБ възпита и една нова млада армия, която е гарант, че никой не може да я изчегърта. С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов описа водачите на листи на партията, които се качиха на сцената.

Няма да забравя - така както Вежди Рашидов мръзнеше през ареста, и плашеха нашите младежи с арест, защото казваха, че ПП крадят по левче от литър гориво от джоба на хората - нашите младежи не се уплашиха, напротив, обединиха се, нароиха се, и сега са стотици, каза Борисов.

Този лош сън рано или късно ще свърши. Но това, което има да теглим като държава и като народ, тепърва ни предстои. Кашпировски дори надминаха - за две години успяха да успят българите. Хората гледат какво става с веригите - производителите дават хляба по 0.70 лв., а в магазина е по 1.50. Пазарната икономика иска да има търговия, но не допуска спекула! Това, че се договориха и вдигнаха цените на горивото - това повлече всичко към хиперинфлацията - всичко в пазарната верига зависи от него, и всичко се увеличи. Тези хора допуснаха това, коментира Борисов.

Станахме за смях в Европа и на Балканите - пет пъти правим избори, каза още Борисов.

Няма да подкрепим предложенията на служебните министри за промени в данъчните закони, добави лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пет пъти правим избори, щото ти не искаш да се разкараш. Махаш се и за нула време ще се договорят. Все едно не е ясно, че няма как да стане щом Бойчето е там.
163
4
 
19
 
! Отговори
навсякъде преди 1 година
гербаджийте са най-противните и прости от населението на страната.
162
4
 
18
 
! Отговори
християнин преди 1 година
Каквито и дивотии да ръсиш,стръхът от приближаващия затвор така те е сковал,че нищо не излиза.Българи,дето се лъжехте и гласувахте за банкянските разбойници,осъзнайте се,защото децата ви един дан няма да ви простят за тази глупост.
161
1
 
5
 
! Отговори
fact преди 1 година
възпитали армия?ЕМИ ПРАЩАЙ НА ФРОНТА. АРМИИТЕ СА ЗАТОВА!
160
3
 
16
 
! Отговори
уточнение преди 1 година
Падне ли Гешефтаро ,Тиквата е в ареста за дълго.Поне 20 години за Мишо Бирата и Танов.Поне 20 години задето лично уби с 14 изстрела с гранатомет Чакъра край Хасково ,скрит зад бронята на БТР.За държавна измяна навсякъде присъдата е една-въже и вечно презрение.А за чекмеджетата с кюлчета и пачки-бонус!
159
3
 
11
 
! Отговори
Меломан преди 1 година
лошият сън ще бъде заменен от кошмарната действителност
158
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов създаде цели 2 фашистки правителства (ГЕРБ 1-2) но сега говори за "лош сън"... отдавна трябваше да се разбере че азиатските фашисти не са желани в България!
157
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бате върни парите за асфалта искаме да си купим хляб, и Данчето да не се ослушва!
156
7
 
30
 
! Отговори
Дрън дрън преди 1 година
ББ съчетание от много нисък интелект + комлексарщина+ огромна доза простащина + самовлюбеност + мафиотски морал. Българи не се ли срамувате че този балкански ***, лъжец , наглец и крадец ви управлява 12 години. Срамувайте се българи. Има от какво.
155
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Великият Айнщайн беше казал:Когато простия те критикува,попитайте го какво предлага. И той е до там,започва да върти крака,да гледа" умно" да мърмори и псува. В него няма идея,няма нерв ,няма мисъл за бъдещето. Хубаво се вижте.
154
7
 
11
 
! Отговори
? преди 1 година
Ха ха, този е юул песента на Ицо хазарта и не е разбрал ироничта. Лелеееее колко е прооостт този да чуе Депутата Христо и да реяи че ПП са взимали левче от бензина. Голам кеф, от този леш 70 ст са за мен а 30 носим лично на Асен. ГЕРБ вие сте ДЕББИИИЛИИИИ
153
4
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Свърши твоята песен,ти вече си в архива на събитията у нас.Милионите откраднати,утре ще са към заплатите и пенсиите на българите. Гласи се за следващия списък от олигарси,споменати в злокобния "Магтитски".
152
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези дето са се изказали под мене май са от отровната палитра на Мая Манолова. Ужас!!!
151
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кюлчен Чекмеджиев няма да се предаде лесно, нито пък ще даде Гешев. Защото знае добре - падне ли Гешев, цялата Шайка отива при Бай Ставри. За неопределено дълго време.
150
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лош ама за тебе. 2 години не си крал. Сланината се стопи.
149
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 152-----------При управлението на Георги Димитров-тарабата въпреки кървищата и Народния съд,загубената война,огромните разрушения от бомбардировки и прочие цялата българска икономика е бележела учудващ ръст съдейки по архивни математически и прочие документи...............Унищожението на българската икономика много прилича на умишлено но започнато чак от Вълко Червенков............иначе аз нямам мнение както казва анонимен 153 преди още да се родя било е
148
2
 
28
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Нали вие щяхте да свалите с левче горивата, да ама не,долни,лъжливи мутри.
147
4
 
21
 
! Отговори
Главанак преди 1 година
не те ли е срам, бе лъжец! На вашите срещи се събират хора от цялата страна, сама за да са пъ лни залите! Измама, и най много за теб, публиката отдавна не ти вярва! И колкото и да се пенявиш, дните са ти преброени! И Гешев няма да е вечен! А ти продавай илюзии и манипулации!
146
4
 
27
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
ГЕРБ е партия на на най-долната из мет и на шлаката на нацията. Във всяка друга партия има и келепирджии, но могат да се намерят и идейни хора. В ГЕРБ са само и единствено келепирджии, фурнаджийски лопати и кучета по душа.
145
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, ще свърши като се озовеш зад решетките.