Янев: Готови сме да подкрепи коалиция със споразумение

Важни са отговорностите
25 мар 2023 18:35, Росен Стойчев
47
Янев: Готови сме да подкрепи коалиция със споразумение
Снимка: БГНЕС

“Български възход” би предложил правителство, базирано на коалицонно споразумение.

Още по темата
Това каза председателят на партията - Стефан Янев в ефира на Нова Нюз.

На въпрос каква е неговата прогноза за изхода от предстоящите избори на 2-ри април - широка коалиция между първите две формации, правителство на малцинството или избори, Янев посочи своя четвърти вариант. “По-скоро виждам 4 вариант. До известна степен тези варианти бяха предложени в 48-ото НС. Ние ще предложим правителство, което се базиран на коалиционно споразумение. Като че ли другите партии бяха забравили за тази конструкция”, коментира Янев.

Той отказа да назове партия или коалиция, която БВ ще подкрепи, ако им бъде предложение коалиционно споразумение. “Въпросът е какво съдържа коалиционното споразумение, какви са принципите, заложени в него и какви са отговорностите. От тази гледна точка ще направим нашите изводи и анализ и ще вземем решение”, посочи лидерът на БВ. “Важни са принципите - кой носи отговорност за какво и как става взаимодействието между изпълнителната и законодателната власт”, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
zzzzzz преди 1 година
Л.УМПЕНИ!
29
0
 
0
 
! Отговори
zzzzzz преди 1 година
Тези пък! Поредните ***! Част от предизборната им кампания е увеличение на заетостта в сивия сектор. Мой приятел беше ангажиран да им върши работа по предизборната кампания без договор, с дадени парици под масата! Че и го излъгаха накрая за количеството работа, за обещаните пари! И сигурно по този начин са наети стотици хора. Тези ли ще оправят тази у.мряла държава?
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гьозбояджия,който може да се съюзи с дявола,преследвайки целите си.Той не е виновен. Виновни са простите човеци,които гласуват за нещо кухо и фалшиво.
27
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
кОвачки и домувсчиеви са следващите по магнитски...за някой от тях и по тежки...с мамин дилян...енергетика...САЩ му се довериха като енергиен министър и го допуснаха...той агент на кгб...ще си плати разбира се!!!да си враг на САЩ и Свободният свят...на ценностите наложени ни от Бог...от алчност...е самиубийство!справка...садам,кадафи...бин ладен...скоро и путин!има Бог и САЩ са неговата ръка!
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Янев ти си аут. Като другата патерица Слафчу сакатия
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И патерицата на Тиквата и Доган се изказа
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не мойш вля ла хаутав :)))
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съд за Стефан Сертификатов Янев!
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ти си като другите мишки-само интереси следваш и всички хиени около теб които са били с пагони са изпечени крадци,дори срещу някои все още текат дела и ти го знаеш много добре
21
5
 
5
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
До 31 И само да довърша! Гласувах за Янев,защото предполагах че ще подкрепи ПП! И нито той го направи! Нито ПП ми изпълниха очакванията! ПП се оказа че е Американофилска партия! Аз Не желая България,да изпраща оръжие,на УкроФашистите в Киев! И ,а това свалям доверието си от тях! Възраждане се доказаха като българска партия! Аз Американец,нито искам,нито ще стана! За това избирам Възраждане! -:) Мислещ човек съм,и нямам време,да чакам някоя партия,да се налудува и " напазарува"!-:) И разочарова!
20
2
 
3
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 1 година
Интересно ми е, освен въпросния "Някой си", който е гласувал за Янев, за да бъде Патерица, на която да се подпрат ония, двамата пандигаши (голем смех), има ли още некой празноглавец, на който чавка е изпила акъла по темата?
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те и магистралните труженички са готови е разбира се срещу заплащане.
18
0
 
9
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
Д-р Янев! Аз лично гласувах за теб! С идеята,че ще подкрепиш ПП! Ти обаче като " труженичка" тръгна да разпитвал кой какво " предлагал"? Явно " министър председателското " место за 7 месеца ти хареса много!-:) И беше неприятно изненадан,след като Никой не те " предложи" за този пост! Аз Ще гласувам за Възраждане на тези избори! А ти се Приземяваш при ИТН!-:) Самоубийство е да гласуваш за хора,които нищо не вършат!-:)
17
0
 
9
 
! Отговори
хаха преди 1 година
добре подкрепяш, ама няма да влезнеш другар. Това беше с тебе.
16
0
 
15
 
! Отговори
Фарс преди 1 година
Измамник във овча кожа трябва да си луд за този лъжец да гласуваш!!!
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НатоФФски генерал и антибългарски продажник ,който е на директно подчинение на Козяк
14
0
 
14
 
! Отговори
🗡 преди 1 година
Стефан Янки епоредния ГМО политически продажник създаден от краварското посолство с цел да дърпа гласове от неудобната за сащ и статуквото партия Възраждане
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много противен ръб
12
0
 
16
 
! Отговори
ДУ...ПЕ..ДАВЕЦА ЯНЕВ преди 1 година
НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА. ПРЕДИ ИЗЛЪГА ХОРАТА КАТО УЖ БЕШЕ ПРОТИВ ВОЙНАТА, НО СЛЕД КАТО ГО ВИДЯХА КАК С ДВЕ РЪЦЕ ГЛАСУВА ЗА ИЗПРАЩАНЕ В УКРАЙНА И ТО БЕЗПЛАТНО НА ПОСЛЕДНОТО НИ ОРЪЖИЕ И КАК СЕ ПОДМАЗВА НА ГЕРБ, ПП И ДБ НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ИЗЛЪЖЕ ПОВТОРНО. ДОЛУ БВ - ПРЕДАТЕЛИ.
11
0
 
18
 
! Отговори
Ето го преди 1 година
Индивидът, въвел фашистките сертификати. Чака го трибунал.