Кирова: Не е построен един километър път

Няма издадено едно разрешение
25 мар 2023 17:35, Росен Стойчев
80
Кирова: Не е построен един километър път
Снимка: БГНЕС

"Когато говоренето и писането на писма не дадат резултат, съм се научила да предприемам действия. Когато резултатът не идва лесно, първо търся съмишленици. След това ги събирам и формулираме целите си. Започваме да правим всичко, както е необходимо – по ред и закон".

Това заяви пред bTV Росица Кирова, която е лидер на листата на коалицията ГЕРБ-СДС във Видин.

Още по темата


"Две години не се случи нищо. Не се издаде едно разрешение, не се построи един километър път", добави Кирова.

Тя обяви, че не съжалява, че преди години се е качила в джипа на Бойко Борисов. Обясни, че може да се завърши започнатото от предходния мандат на Борисов и неговото правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради зеления чорап и кокорчовците му АМ Тракия става животозастрашаваща. ФАКТ. Не нов път, една дупка не е закърпена.
66
0
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ти не съжаляваш ,и че бе любовница на албански мафиот!рашите работят с хора като теб...създават ви...събират ви...гарантират ви...и ви правят за позор...изоставят ви...ще съжаляваш разбира се...има време!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят...пътят...вашият ви води към...затвора...към Ада!в Украйна умират жени и деца и шефа с джипа,мафиота ти от албания го обслужваха...съучастници са в убийствата!!!картинката е по-голяма...САЩ с 200???
65
5
 
6
 
! Отговори
Интересно... преди 1 година
....вече близо две години ни управляват антикорупционери-*** в различни формати. Няма нито метър път построен. Обаче и парите за пътно строителство ги няма, барабар с близо 20 млрд заеми+спестените 8 млрд от кражби. Ако се вярва на ППдебетките, това е отлична ситуация - няма пътища, няма корупциа, парите ги няма - има само промяна след промяна, джемкорп след джемкорп и ленинови пара пети.....Гот, а?
64
2
 
3
 
! Отговори
С новите мутри преди 1 година
До Васил - тия как отмъкнаха 9 млд за 9 дни? Евалла. Др. Тошко Йорданов още ги тъсрси парите. Ама налеюи "има как"
63
0
 
2
 
! Отговори
те са с дупки преди 1 година
До Анонимен--защото като има европроект, ЗОП и т.н. минават 2-3 години и за реалната работа никога не стига времето. Няма значение за какъв европроект или съфинансиране с европари става дума. Почват разни фирми да обжалват, да удължават времето с глупости и сроковете текат. Цяло чудо че успяваха да спечелят много европроекти, но с тези ЗОП в БГ е кошмар.
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Влах бе.Влах.
61
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пътищата на ГЕРБ са с дупки, а другите преди и след ГЕРБ така крадат, че изобщо няма пътища и инфлацията е висока
60
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пътищарите от Герб, знаят как се крадат милиони от асфалт - километър път.
59
9
 
7
 
! Отговори
Тъжният Клоун преди 1 година
Няма пътища, няма далавера. Тъжно! Роска е тъжна, Тиквата още повече. Пеевски от депресия не ходеше на работа. :)
58
1
 
7
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Е , добре бе , коне с капаци , кажете ми нещо да е построил архитектчето Шишков ,, да е направил един километър магистрала ,, / няма ядка да вадя , на доверие / , а само плюе под диктата на Чорапа !! Шарлатаните ли направиха нещо , не напразно автора им се динстанцира от тия шущумиги !! *** народ сме !!
57
5
 
2
 
! Отговори
Безпътен преди 1 година
Много добре, аз тва искам - никви пътища повече! Откак Бойко са снима на табелата "Бойково" съм забранил правенето на пътища. Който ги прави, ще си изпати! Инак, мой му са качваш на джипа, колкото искаш и ти си на Господа Бога, чадо;))) и ти душа носиш;)))
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По вашата гербераска логика Боку не купи медицински хеликоптери !!! Лош чуек. Не стаа. И не даде оръжие на Украйна. Неприятен тип.
55
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
се'а пак се върнахме в времето на "батко и братко" + татко, дават се пари за инспекции и еколози, вместо за строежи! продължаваме подмяната с вдигнати юмруци! кауни!
54
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали милиони километра бяха построени беше казал главанака гарантирани от Гроб а сега и един от милионите не са били
53
16
 
10
 
! Отговори
Коцето преди 1 година
Бацето за кой ли път , че ви бие на изборите.Искате, не - искате това е!!!
52
8
 
24
 
! Отговори
Капитанът преди 1 година
ГЕРБ , не само ни построиха некачествени и скъпи пътища, но по гадното е ,че с парите които откраднаха с тези строежи, те ощетиха тежко болни хора и деца ,които можеха да се лекуват с тези пари.
51
4
 
18
 
! Отговори
Самарин преди 1 година
Тази влашка,класическа предателка,каца като спин от член на член,пълни си гушата покрай оня от Банкя и не й дреме на амортизираната пу.ка за нейните избиратели,които едва свързват двата края.
50
8
 
19
 
! Отговори
Фи16 преди 1 година
Аз не желая , с кървавите пари на народа , един дебел и арогантен тип като Борисов, да строи менте пътища, менте детски площадки, менте подпорни стени и т.н.. Ако ги строи със собствените си пари , след като е доказал произхода им , то тогава да си носи отговорност пред надзорните органи ,за частен строеж.
49
8
 
15
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Тази на кой свят живее?Строят се пътища започнати преди.Но не може целият ресурс на държавата да се хвърля само в строеж на пътища.
48
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България беше стабилна спокойна строеше се държавата ни се развиваше докато не се направи погром от черепите Сега всеки да се спасява поединично