Демерджиев за "голата" акция в Пловдив: Не беше съгласувана с мен

Водят се проверки по случая, увери МВР шефът
13 май 2023 12:22, Красимир Ангелов
96
Демерджиев за "голата" акция в Пловдив: Не беше съгласувана с мен
Снимка: БГНЕС

Акцията в нощно заведение в Пловдив, при която бяха публично обискирани близо 400 души, не е била съгласувана с вътрешния министър, заяви пред Нова тв Иван Демерджиев преди конференция за превенцията от домашното насилие.

Още по темата
"Не ми беше докладвана тази акция", допълни той като подчерта, че се водят проверки по случая.

"Тази акция е малко по-различна и ще разбера каква е причината", обеща ресорният министър.

От Пловдив той коментира и исканата оставка на главния прокурор Иван Гешев.

"Изключително много политически привкус има в този акт и стана ясно колко точно независима е съдебната система. Ден, след като една партийна централа поиска оставката на г-н Гешев, прокурорите, които протестираха в негова защита, изведнъж внесоха искане и цели трудови колективи, които го подкрепяха, сега са срещу него", каза Демерджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
2
 
! Отговори
Аз казах преди 11 месеца
Е ,и .Като не е съгласувана с еди си някой,и някакви си решиха да събличат наред ?!?
87
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 11 месеца
"Ден, след като една партийна централа поиска оставката на г-н Гешев, прокурорите, които протестираха в негова защита, изведнъж внесоха искане и цели трудови колективи, които го подкрепяха, сега са срещу него", каза Демерджиев.".....ФАКТ,който не само не може да бъде оборен,но и БЕЗАПЕЛАЦИОННО показва и ДОКАЗВА твърдението ми /и не само моето!/,че "факторите" в "Правораздаването" са СЪЩИТЕ АНДРЕШКОВЦИ,каквито са и "факторите" ,"УСВОЯВАЩИ енросредствата"..Демек:-Безгръбначни ИНТЕРЕСЧИИ ..
86
0
 
6
 
! Отговори
Дори и това да е преди 11 месеца
така,ти точно за това си на върха!Да имаш силата,смелостта,честа и доблестта да поемеш и понесеш отговорността-политическа,юридическа,морална или професионална!Обаче къде ти такива неща у един адвокат!?!То вземането на едни грешни,мръсни пари под формата на адвокатски хонорари за да защитаваш прстъпници в съда чрез формиране на фалшиви доказателства,не е като това,за което говоря!Отделно това,къде е контролът от страна на ръководителя,без значение на какво ниво е той???
85
0
 
6
 
! Отговори
Кънчо преди 11 месеца
Хахах ест, че не е съгласувана с теб...кой те бръсне тебе за слива ?!? Най-слабия мвр шеф...граничари умряха на поста си, полицаи умираха при гонки с мигранти, хора умират в скандални катастрофи всеки ден, две седмици тероризираха българските училища със заплахи и още куп др неща, а ти така и не подаде морална оставка...
84
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоя набеден мииционер не може да озапти оня 0братния Емил*педалетката дето тормози обществото ,камо ли да озапти башибозука МВР!Особено ония на граничната тел дето пущат хиляди азиатски скакалци срещу заплащане!
83
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Наркодилърите се крият и по къщите, нали все някъде живеят. Сега какво полицията да не тръне да съблича хората по домовете им?
82
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е щом е тъй.....уволнявки и без 20-те брутни заплати.
81
4
 
7
 
! Отговори
...! преди 11 месеца
Хайде да не забравяме, че на Борисов му беше връчено най-високото отличие на Интерпол насред Мадрид, за борба с наркотрафика! Така че, по-полека с партенките!
80
10
 
5
 
! Отговори
До ...? преди 11 месеца
Ако беше Борисов изобщо нямаше да има никаква акция, защото той е на ТИ с наркобосовете и техните подчинени.
79
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Време е за всенароден бунт срещу милиционерщината в България! Ако още има българи- сега е момента, после ще е късно!
78
7
 
4
 
! Отговори
Прозтаг преди 11 месеца
Молъ ви съ, 400 батки и кuфлu лентяи кибичат по цяла нощ в тия вepтепи на Содом и Гомор барабар с нapкодилъpите и после риват. Що, щото са данъкоплатци ли или учат и работят нещо? Закривай!
77
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До хах Направо да пуснат една ядрена бомба защото някой се е разболял от грип по твоята логика. Полицаите нямат право да събличат хора по заведенията. Те и затова не са имали съдебна заповед защото никой нормален съдия няма да им даде такава.
76
3
 
7
 
! Отговори
...? преди 11 месеца
До хах ...Че откога започнахме да имаме нужда от ..."не много умно проведени акции"? Ако беше Борисов, досега да ги е изпоуволнил! На Радев Недоразуменията са "непогрешими" като него! Просто нищо не правят!
75
2
 
8
 
! Отговори
До хах преди 11 месеца
Хах ли си хахо ли си или обикновенно ченге? Като е пълно в дискотеките, те нарочно ли избраха празната , защото от 400 човека взеха една цигара и пликче в сепаре! Ти май си заинтересован да се потули случая. Да не си от обискираните?! Дилърите са известни на полицията поради факта че полицаи ги снабдяват! Оставки и обиски в МВР от горе до долу!
74
5
 
5
 
! Отговори
хах преди 11 месеца
Ейй тук коментиращите са такива, чиято цел е само да всеят напрежение. Тролчета, кой ви плаща. Що мълчите, че по дискотеките е пълно с наркотици и наркомани и едва ли има човек, който да не го е виждал. Това ли ви е най-големият проблем в страната, че вдигате толкова шум. Да, не много умно е проведена акцията, но е необходима. Положението с наркотиците по дискотеките е трагично. Има много по-важни неща, за които да шумите, но явно не ви плащат за тях или интелекта ви стига само за толкова
73
0
 
8
 
! Отговори
Бях точен с ... преди 11 месеца
Тоя тепърва щял да "разбира" , каква е причината! Браво бе Демерджиев, що не изчакаш още някой друг месец, пак тогава ? Закъде да бързаш! ? Повече си зает да разнасял политически лозунги из студията! А за мигрантите, кога ще направиш проверка? Или чакаш да ти снесат данните от ...Виена?
72
1
 
8
 
! Отговори
Съвпадение Случаенос преди 11 месеца
Демерджиев ли си, Семерджиев ли си, то май няма разлика!
71
1
 
11
 
! Отговори
А какво стана преди 11 месеца
СЪС СИМОНА РАДЕВА? След като се доказа, че е съучастник в углавни престъпления и е протектирала дилъри облечена в униформа на МВР, има ли някакви последствия за нея и останалите полицаи чиито имена така и не научихме? Нея претърсваха ли я на голо?!? Помните по 3 дни , затова ще ви мачкат още много!
70
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дepмeнgжиeв тpябвa ga npoяви мaлko noвeчe cмeлoc и goблecт и nyбличнo ga npизнae npoвaлът cи kaтo министър! Bcъщнocт, тoй нямa ниkakъв koнтpoл нe caмo въpxy pegът в cтpaнaтa, нo и въpxy nogoneчнитe cи...
69
3
 
9
 
! Отговори
Референдум преди 11 месеца
Искате ли всички участници и организатори в срамната акция - гавра да бъдат обесени публично?