Атанасов: Има съпротива и опит да се спре създаването редовно правителство

Предстоящите записи са насочени към избирателите
26 май 2023 09:04, Росен Стойчев
51
Атанасов: Има съпротива и опит да се спре създаването редовно правителство
Снимка: БГНЕС

Има жестока съпротива от различни среди в България срещу създаването на редовна власт, в която участва нашето обединение. Това коментира Атанас Атанасов от коалицията „Продължаваме Промяната - Демократична България” в студиото на Нова.

„Останалите политически сили много съжаляват, че не са се споразумели покрай първия мандат. С ушите си чух определени реплики, от типа: „Да бяхте дали пет гласа”.

Още по темата
Това означава, в някакъв смисъл, че сме на прав път”, смята депутатът.

Атанасов обясни, че скандалът около записите, които се твърди, че са направени на политици от ПП-ДБ, не го учудва. „Не съм чул тези 4 минути и не искам. Радостин Василев е човек, на когото вероятно не са задоволени амбициите. Той е инструмент на тези, които се съпротивляват срещу създаването на кабинет”, е мнението му.

Депутатът подчерта, че сега взаимодействат среди, които не се понасят и даде пример: „Среди, свързани с Президентството, на които им се услади служебната власт, защото могат да крадат безнаказано и безконтролно. От друга страна - среди, близки до бившите управляващи от ГЕРБ, които се съпротивляват срещу това демократичните сили да вземат властта и да им прекратят схемите, през които крадат. Тези среди не се понасят, но сега единодействат”.

Според Атанасов направените сглобки от записи са насочени към избирателния им корпус, от една страна, а от друга - целят да се въздейства върху частите от ГЕРБ, които се съпротивляват срещу подкрепата на мандата на ПП-ДБ. 


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този е абсолютно ненужен и вреден.
40
0
 
3
 
! Отговори
BG преди 4 месеца
Танасе махаисе
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И кой ви накара да го вземете този гелосан политикан?Беше в ИТН и се видя, че е готов на всичко за постове и пари.
38
0
 
1
 
! Отговори
Съпротивата е срещу преди 4 месеца
мафията, която ни управлява години наред.
37
0
 
5
 
! Отговори
Амилкар Кабрал преди 4 месеца
Съпротивата е срещу установяването на колониално управление!
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Боже, слез да си прибереш вересиите!
35
2
 
2
 
! Отговори
Електра преди 4 месеца
Политико ще излезе със статия, Каскета изпревари Къро. ***, защо не расъждаваш ако можеш по това. Къро беше ликвидиран в ЮАР, където преди 1 седмица Крадеф беше случайно на без мислено посещение там. Там Вагнер има своя наказателен отряд, и заличиха следите за да не се разбере как дълбоката държава на Крадеф и Краднелия, иска да няма правителство. Не вярвам Копейкин да има пръст в тая работа, защото трябва и акъл, а при всяка слуга такъв липсва...
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този човек е изключително нелице приятен! Просто противен!Как не го разбра ! Но не спира да се бута и да ръси акъл!УжасТ!
33
0
 
9
 
! Отговори
1234 преди 4 месеца
В този си вид такова правителство не трябва да има. След като и румънците са на ротационен принцип, е ясно, че правителството не се подготвя в България и неговата цел не е защита на интересите на българските граждани. Това е някакво извра..ние.
32
2
 
4
 
! Отговори
Ода за бкп преди 4 месеца
Комунистите родината изграждат - бацо атанасов , комсомолците след тях вьрвят - василев , петковКомунисти славен пьт ви чака - трудов пьт
31
2
 
5
 
! Отговори
Бкп преди 4 месеца
Комунистите от бкп заедно с комсомола пак извръткаха матрялаСега ще следват новата партиина линия спусната от сащПри бкп и борисов и атанасов изглеждаха по хрисими
30
0
 
3
 
! Отговори
Певец преди 4 месеца
Те нека да си пеят тези от Герб и ПП, но просто няма кои да ги слушат. А пък, то и пеенето не е за всеки. Дарба си трябва и за нег. Както и да ги разбира човек финансите и инвестициите.
29
0
 
7
 
! Отговори
Бачо Киро преди 4 месеца
ГЕРБ и ПП ДБ пеят в един глас
28
3
 
2
 
! Отговори
БНБ преди 4 месеца
Нека да ги арестуват тези, които се съпротевляват за създаването на редовно правителство. Както третото му на сикаджията, бивш министър председател, арестуваше протестиращите и съпротивляващите се срещу него. Може и генералите да арестуват, но само тези, които все си търсят шапките и все не могат да си ги намерят. Честита 2023 г.
27
0
 
4
 
! Отговори
Вьзмутен преди 4 месеца
Този комунистически прокурор забрави , че до преди - месец яростно плюеше тези които сега защитава - е всико льстна Членовете на бкп - се разбраха - борисов , атанасов - вечна дружба както гласеше лозунга от соца
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
интересно Конституцията какво казва, като обвиняваш Президентството в престъпление.... и то по телевизията....къде са ни службите бе.....?!?!?!?!
25
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Срамно е, когато бивш български генерал се продава за няколко цента на краварите
24
0
 
10
 
! Отговори
Марш преди 4 месеца
Записи записи от сутринта оправдания а още няма 10 часа..... представям си каккво ще излезе.Скриите се бе КРЪДЦИ, Мутри, Мародери и Убиййци.
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ей, мопс
22
3
 
4
 
! Отговори
Лора преди 4 месеца
Еееее Танас стопли какво се случва в България.А 2 години слугувахте на тия негодници и набивахте канчето- кюлчета,пачки,Барселона и всякакви други без умия,до като не съсипахте България Хайде сега пак им поднесете властта начело от избрания от тях послушник Радев.,,Голям" българин излезе тоя - съсипа България но важно е ,че се пъчи ,че е много ,,загрижен" Наглост,безсрамие