Борисов не е бил разследван за къщата в Барселона

Това обяви Менко Менков
26 май 2023 10:03, Росен Стойчев
19
Борисов не е бил разследван за къщата в Барселона
Снимка: БГНЕС

 „Барселонагейт няма и никога не е съществувал. Бойко Борисов не е имал никакво касателство към този случай. Борисов никога не е било разследвано лице по този случай“. В това увери адвокат Менко Менков, подзащитник на бившия премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред БТВ. Той поясни, че Борисов е бил призован в Софийската градска прокуратура и във Върховната касационна прокуратура по така нареченото дело „Барселонагейт“.

Адвокат Менков добави, че главният прокурор Иван Гешев през годините не е споменавал Бойко Борисов за „Барселонагейт“, а чак сега е казал неговото име.

Още по темата
Той запита защо не са разпитани политически лидери, които искат оставката на главния прокурор Иван Гешев. По случая не би трябвало да бъде призован никой, допълни адвокат Менко Менков.


19
Още от Политика
Бомбата на Василев: Атаката била насочена да се раздроби ПП?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
"Баселонагейт" беше създадено, за да се изпере Боко. Да се повдигне, раследва и затвори. Но може да стане, за да се натопи и удави. Зависи каква е политическата среда. Делото сега трябва да изпълни втората си задача и да тръгне.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Всичко се знае, но няма доказателства. Всеки е информиран, но няма свидетели. Службите знаят всичко, но нищо не казват. Никога няма достатъчно доказателства, всяко доказателство е незаконно добито, всеки запис е празни приказки от 1001 нощ.
12
2
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 5 дни
Тоя клоун голем ***. Само дето е много странно как така има дело, заведено в Испания, а смешното адвокатче ни облъчва, че тулупа е бял и добър, да не би случайно да заподозрете друго...
11
0
 
9
 
! Отговори
Работа преди 5 дни
2009 г. Борисов да не би да не съди Станишев за една папка.
10
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
този е пример за мафията в съдебната система. благодарение на връзките със прокуратура и съд много често печели дела. но иначе една искова молба не може да напише читаво, като го слуша човек, говори несвързано, не може да се разбере какво казва, лъже, маже...
9
2
 
12
 
! Отговори
fdaufa преди 5 дни
Тоя аграр се води елитен адвокат, може ли да си представите?
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Стига манипулации, Бойко няма,но тези с които играе тенис и близки до него олигарси имат,те са дали парите. Колкото и да е про ст ,като мафиот Бочко знае че не трябва да има нищо на негово име. Но въпросът е ,защо тези с които играе тенис дават на мис бикини 5 млн Евро. Защо Бойко не поиска ДНК тест на детето на бикините? Защото е негово и той е разпоредил да се дадат тези пари и натиска трябва да бъде върху бикините и баща и и от там да тръгне разкриването на престъпленията!
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
лойко израснал без баща, сега и неговото дете в барса расте без баща - и така порочния кръг се върти
6
1
 
3
 
! Отговори
Измислени ДЕЛА и... преди 5 дни
..МАРКИРАНЕ НА "КОФТИ-РАЗЕДВАНЕ"....""СЛУЖБИ-МЕНТЕТА"!!!!
5
1
 
8
 
! Отговори
"РАЗСЛЕДВАНЕ--- преди 5 дни
МЕНТЕ"---Долу мошениците от ДАНС и Прокуратурата!!!ТИЯ СА ПЪЛНА ПАРОДИЯ !!!!!САМО УВОЛНЕНИЕ!!!!
4
3
 
20
 
! Отговори
Над адвокат преди 5 дни
Менко Менков - адвокат на Мафията на 100%!
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Менко трябва да се ползва от PR-ти на Борисов. Така излиза, че никога не са разследвали Борисов, което ще накара много хроа акажат, че е имало "дела на трупчета". Тряваше да го извърти с "Полиция, служби и прокуратура активно е разследвала, разпитвала, и на моменти тероризирала Борисов, но не е открила нищо, което да го свързва с тази афера" - Хем излиза, че институциите (вашите институции) работят, хем излиза, че Борисов е невинна жертва на ПП и Гешев.
2
1
 
21
 
! Отговори
ЙОРДАНОВ МС преди 5 дни
Бай Менко , ти само заради физиономия и име ти давам 10г , а относно костюмчетата които вадиш, няма нужда от преобличане напълно подходящи са!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
първо 'Барселонагейт няма и никога не е съществувал'. после 'Борисов никога не е било разследвано лице по този случай'