Мая Манолова: "Продължаваме промяната" се сгоди за ГЕРБ

Това е поредното доказателство, че държавата е в разпад, посочи бившият омбудсман
Обновена: 26 май 2023 21:40 | 26 май 2023 21:40, Красимир Ангелов
43

Какво ще последва след поредния политически скандал у нас?

"Това е поредното доказателство, че държавата е в разпад. Всичко, което се случва, особено през последните дни - след взрива срещу главния прокурор, показва точно това - тежки трусове в прокуратурата, в съдебната власт, в парламента и в парламентарните партии. Слава Богу, че българската Конституция предвижда поне една институция, която да стои в такава ситуация, това е институцията на президента. От "Левицата" смятаме, че сега е моментът президентът да свика Консултативен съвет за Национална сигурност", каза Мая Манолова от "Левицата" в студиото на "Денят ON AIR".

По думите ѝ трусовете за заплаха за националната сигурност.

"Едно е да кажеш, че координираш, обсъждаш с партньорските служби, но друго е да признаеш, че чужди посолства ти диктуват ключови и важни решения за българската държава. Парламентарните партии за тези, които генерираха тази криза, вместо да си вършат работата. Има достатъчно работа за вършене - приемането на бюджета, приемането на основните ключови закони по ПВУ, както и други проблеми, свързани с българските граждани", допълни Манолова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя смята, че мантрата да се създаде правителство на всяка цена е по-грешна от всякога.

"Борците срещу мафията се превръщат в ротационни и коалиционни партньори на мафията. Нали хората гласуваха за "Продължаваме промяната", за да не е ГЕРБ. Сега какво се оказа? Гласувам за Кирил Петков, за да получа Бойко Борисов, при това да му осигуря имунитет срещу всякакви наказателни преследвания", възмути се бившият омбудсман.

Манолова е категорична, че не трябва да има недосегаеми в българската държава.

"Сега "Продължаваме промяната" се сгоди за модела "Борисов" пред очите на цяла България. "Продължаваме промяната" лети в свредел надолу към земята и разбиването е неизбежно, заедно с това разбиване е и надеждата, че наистина може да има промяна", коментира още Манолова.

Според нея ще се стигне до предсрочни парламентарни избори.

Вижте видео с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
МинУвач преди 10 месеца
Обединението на про европейските партии в БГ докарва до истерия, умопомрачение и умствен срив, про руските кремълски говноеди в БГ. Само отбелязвам.
27
0
 
1
 
! Отговори
Майче, преди 10 месеца
Е с тебе ли да се сгодят? Я се виж на какво приличаш и как се държиш. Не си от красивите, не си от младите и не си от умните.Съдба
26
2
 
5
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
До Анонименда си р.б на убец на жени и деца е...грях,дая го оправдаваш със жъртини със записи със вменени ценности противоречащина Божийте ...е грях!г-н рЕзидент няма да ви позволим да превърнете Народа ни в...грешници и съучастници в геноцида в Украйна,колкото и да си вярвате,че сте опростачили Народа ни политиците грешите,500 г османците вярваха,че са ни "укротили"и вяра променяха,Бог да пази България от...путриоте водещи ни към руско р.бст.о
25
2
 
4
 
! Отговори
Божееее преди 10 месеца
дали рус.р.бите няма да започнете да срещате бащи на убити украйнски деца за чийто убийства сте помагали???понеже ме цензурират а не искам да злоупотребявам...акоми позмолят от...МИР да попитам!
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На КП му лъсна голия ***, свети от тук чак до Харвард. Продажни и безморални шарлатансета.
23
4
 
6
 
! Отговори
Е преди 10 месеца
Таз не я понасям, но това е пълна подмяна на гласовете!
22
3
 
9
 
! Отговори
ББ преди 10 месеца
Държавата това сме ние Народа г-жо обща!тук сме и след грабежите и убийствата на гАспадаря ти ***.ин!цял живот си работила за смазването на България платена от рАсия!няма начин!България не е 10 автобуса на *** с ц.г.нета за сандвичи!докарани от ц.***.то копайкин продаващ България и сеещ разпад на България като теб!ще сме на барикадите!!! и сме милиони!Свободна от рашите България!!!Първото Правителство изгонете митрофанова хванала ги за гърлата от десетилетия...с копийки!
21
4
 
10
 
! Отговори
Мария преди 10 месеца
Това кречетало пак се появи,не може да стои мирно ,ако не изплямпа някоя интрижка от злоба.Горката тя,най-накрая електората и рязна крилата,ама има още много като нея.Майьо,кво стана с ония дето системата ги убиваше,живи ли са?А в Черепа?
20
6
 
10
 
! Отговори
1111 преди 10 месеца
Ей тази леличка умора няма. Душичка. Дърта си вече Майче, бая дърта.
19
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мая, ти запозната ли си с изборните резултати??? Изборите отсъдиха 1-во място на ГЕРб, 2-ро на ПП... и т н... Според теб, защо се получава така?
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Аз беЗащото сам виждаш че тази дума е забранена!
17
5
 
11
 
! Отговори
Аз бе преди 10 месеца
На Ковачки ..урвата. Защо триете коментари за Най-често?
16
3
 
9
 
! Отговори
Ром"с преди 10 месеца
А от месец пиша(и вчера също),че ще има праителство и то благодарение на новият посланик от ул.Козяк,това стана вече и на общество ясно.А ТВ-те с тези политически дискуси са ни просто "порнграфичеsки"Днес гледах Панорама с Бойко,той поканил един Лорел от ПП да поизглади нещата и 3 политилози-социолози..единият от Каренги,другият пише в американския вестник..все "американци" и да позагляд нещата ..този Бойко се върти ..и все кани таквиз които пееят каквото му се иска..егати и демокрацията по ТВ
15
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП и ДБ национални предатели! Народен съд, веднага!!!!
14
7
 
10
 
! Отговори
сеу преди 10 месеца
Мая Общата е рекордьор по смукане на чурки на смърделиви отпадъци!! Скоро пак е смукала на Черепа, затова е взела малко стотинки и сега плямпа с пълна с бело уста!!
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПП - продължаваме преговорите (с ГЕРБ).
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ходи си го сложи някъде
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Майчето ревнува. Тя отдавна си пада по Бойко.
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Баце иска да бяга от московските другари в България и те побесняха.
9
5
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 10 месеца
Що Не Заминеш на Почивка в ЮАР ???? .....Майчеее......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА