Нинова скочи: Отговорността за всичко е на Бойко Борисов

Радев бавел връчването на втория мандат, за да няма правителство
Обновена: 26 май 2023 11:26 | 26 май 2023 11:24, Камелия Цветанова
61

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини председателят на ГЕРБ Бойко Борисов за създалата се политическа ситуация.

„Отговорността е изцяло на Борисов, той създаде тази каша, той я провокира, той имитираше преговори през цялото време, използваше едната партия срещу другата, сега да си носи отговорността“, отсече тя.

Още по темата

Според нея президентът Румен Радев бави необяснимо връчването на втория мандат за съставяне на правителство, за да печели време и да се стигне до ситуация, в която партиите да не могат да се обединят и да съставят кабинет.

Тя заподозря, че по този начин президентът цели да продължи да управлява държавата със служебни правителства.

"Всичко, което се случва последните седмици, е може би най-жестокият удар върху институциите“, скочи Нинова.

Тя повтори позицията на левицата, че още в началото е била нужна лидерска среща.

„Оставаме на същото мнение, че трябваше да се съберем заедно, да излъчим важните задачи за България, да определим срок, да излъчим надпартийно правителство, в което няма лидери или политически фигури, да го контролираме в парламента и досега да сме разгледали бюджета“, каза соцлидерката.

„Всички тези техни разправии и записи, които вадят, пречат на истинския процес, който трябваше да е бюджетът. 10 юни тропа на вратата, а няма бюджет“, скочи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бкп и скритото ДС слугите на Русия са виновни създадоха мутрите после ги облякоха в бели екички дадоха им бизнеси За стигнем до това блато не е виновен само един човек а цяла шайка от предатели и престъпници Само в БГ и Русия може от бедняк да станеш милионер без дори да имаш и някакво образование да знаеш езици или да си поне умен
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нинова не беше ли участник в промяната на изборния кодекс заедно с ББ и ДПС Изборите с хартията брутален фалшификат Започва да се разплита кълбото но възлите който го спират вече сами се късат Рано или късно всеки си плаща за всичко Божии закони дойде и това време в БГ
53
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
Както неведнъж съм отбелязал:..-Бг политиката е едно блато,в което плува ХИПОПОТАМА от Банкя..Заради природата му,той рие тинята и мъти водата...Та ако искате водата да се успокои и избистри,изгонете банкянеца от обществения живот !..И малце критика към Нинова:..-Вината не е в товаДОБИЧЕ,то просто следва инстинктите си..Вината е В НАС че го оставаме да се вихри на воля..
52
2
 
3
 
! Отговори
K.Коцев преди 10 месеца
Нинова,много лаеш по г-н Борисов, ама не казвай,че това е от яд,задето толкова пъти си победенба от него ?! ставаш смешна с постоянните си твърдения,че за всичко е виновен г-н Борисов - и за хладното време ли ти е виновен той,за скъпите продукти по пазарите ли е виновен той,за войната в Украйна пак ли той е виновен ... Засрами се най-сетне ! Ха слез малко на Земята - стига си хвърчала из пространството !!!
51
3
 
7
 
! Отговори
Философ преди 10 месеца
Тъй рече госпожа Лъжа.
50
2
 
3
 
! Отговори
Тошо преди 10 месеца
Нинова, защо не решаваш проблемите, а само ги гледаш от страни!
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нинова остави ли някого, който да не и е виновен? Само тя в бяло, всички други криви. Прилича ми на сърдито момиченце в детската градина дето вика: госпожо, пък Бойко, Кирчо и Румен ме бутат и очаква госпожата да ги накаже. Нинова, гледай си партията, че още малко и ще се говори за нея в минало време.
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А твоята отговорност къде е ?? Че саботираш вече 6-ти парламент? Нали щеше да се отказваш ***.... защо си още тук?? пак ли ще ти гледаме дебилната мутра ?
47
2
 
12
 
! Отговори
Кали преди 10 месеца
Нинова ,ти си оперирана от срам и наглост.Най- големия виновник,който довлече , от нищото този лицемер жаден за власт,слуга на Кремъл и олигарсите Радев си ти.Ти си правеше тайни срещи с Решетников и отричаше,лъжеше Млъкни стара мошеничка Млъкни!
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нинова провали експертно правителство на ГЕРБ-СДС, единствено възможното за момента. Което да приеме бюджета, за да има пенсии, заплати и добавки.
45
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
12 години над 200 милиарда евро от ес са по чекмеджетата кой да е ви овен
44
6
 
20
 
! Отговори
гостенка преди 10 месеца
Не Борисов е виновен! Виновен е Радев когото ти назначи, който вдигна юмрук и ни докарахте до това дередже! Виновен е Радев и ти Корнело! Близо три години чегъртате Борисов и втълпявате на обществото, че той бил мафиот... Мафиотите сте вие обаче!
43
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нинова продължава да натиска главата на БСП под водата. Да е жива и здрава, да продължава, до последния пенсионерски въздушен мехур и няколкото червени внучета, в БСП.
42
2
 
19
 
! Отговори
Поли преди 10 месеца
,,Светицата" Корнелия пак се изпеняви?! Корнелия ти много харесваш Борисов но нямаш никакъв шанс,както Мая Манолова .Не сте му по вкуса така,че престани г-жо Лъжа,млъкни излагаш се с безсилието си
41
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дебеланата от Крушовица умря да се ядосва, че лидерите на парламентарните партии не се съгласили да организират среща, на която да изберат заедно правителство, което да командват от парламента. Остави другото, ами според К.Н. президентът бави даването на втори мандат, та да се втърка и тя в кабинета ПП-ДБ, така че вероятността за 6-и път парл.избори е голяма и този път стрина Корни няма да получи третия мандат, а може би ДПС или в краен случай - ИТН може да се облажи.Корни да си ходи в Крушовица
40
3
 
20
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 10 месеца
Записа е за ПП"Шарлатани"и ДъБъткойни, а Нинова като влюбена ученичка повтаря: Борисов та Борисов....Божкеее...тая червена бабичка е обсебена от него...
39
3
 
20
 
! Отговори
Майора преди 10 месеца
Абе Корнелке що не погледнеш себе си и своята партия и тогава да говориш? Та Борисов не управлява след като беше свален от протестите , платени от олигарсите начело с Божков и Цв. Василев които вашата партия създаде и участва в управлението , довело до сегашното състояние на страната!Така че не Борисов а самите партии си разкриват пикантни подробности от кухнята си!
38
2
 
22
 
! Отговори
Учуден преди 10 месеца
Госпожа ИМПЕКСОВА бързо забрави старите бойни подвизи,когато коленичеше пред жезъла на Мавъра и сега се изживява като крайна истанция с някакви си шепа дипутати?!Имам чувството,че баща и е питал Борисов дали да се ожени за м,айка и?!Май Борисов ви е виновен на всичките к,радци начело с Грипена,щото е пречка да досъсипете останките от България!Кой каквото си е наумил и не е станало,познай до три пъти кой им е крив на кривите ракети,РАЗБИРА СЕ ЧЕ Е БОРИСОВ и КОСМОСЪТ?!Червена долна н,апаст!!
37
2
 
16
 
! Отговори
МЪЖА ТИ Е ВИНОВЕН преди 10 месеца
САМО НЕГО ОЩЕ НЕ СМЕ ЧУЛИ ДА ОПЛЮВАШ.....
36
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Отговорността е на Радев, Нинова, Рашков, ПП и всички протестъри, които дестабилизираха държавата от лято 2020 г. В България само Борисов върши работа. Последните 3 години са доказателство на това. Другите само бръщолевят празни приказки.