Денков съзря умишлена конфронтация от зърнарите

Те са отказали среща с премиера
15 сеп 2023 21:40, Александър Попов
430
Денков съзря умишлена конфронтация от зърнарите
Снимка: БГНЕС

Николай Денков съзря умишлена конфронтация от зърнопроизводителите, които готвят протест следващата седмица. Те са отказали среща с премиера.

"Те не търсят решение, търсят конфронтация", посочи премиерът пред БНТ.

Според него много внимателно трябва да се погледнат икономическите аргументи и там, където действително има проблеми, там държавата трябва да насочи своята помощ.

По въпросът с падането на забраната за внос на украинско зърно, премиерът посочи, че това решение е правилното.

"Бяха спрени четири зърнени култури в предишния период. България никога не е имала проблем с три от тях, ние имаме проблем единствено със слънчогледовите зърна и с нерафинираното олио. Затова през цялото време нашият подход беше, че трябва да видим какъв е проблемът на България, на тези производители, които специфично са засегнати и да защитаваме тях. Това, което виждаме в дискусията е подмяната на истинския проблем с някакви общи искания, които са много далече от действителността", коментира премиерът.

По негови думи отмяната на забраната засяга всички хора, а от този въпрос зависи каква ще бъде цената на храната.

Премиерът загатна за саботаж от страна на службите.

"Аз работя много добре с някои от службите, но както много пъти съм казвал, има какво да се желае. Както с антикорупцията, така и с чуждото влияние", каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


430
Още по темата: Николай Денков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ТЕзи, пжалките и нещастни привърженици на Възраждане и БСП, с опорките за уранените зърнени култури на Украйна, къде са БЕ, къде? Да ви говоря с езика на вашия идол от времената на мутрите и чалгата, които ви родиха, СЛави цигулката. Къде са БЕ, къде са тия уранени култури? Извинете се БЕ, извинете се! Манипулират ви! Това е просто целенасочено за да си поддържат бизнесите, хотелите, яхтите и какво ли още не, на ВАШ ГРЪБ. С високите си цени! И вие се връзвате и го позволявате? Жалки сте, много!
264
9
 
1
 
! Отговори
кратко резюме преди 8 месеца
българите протестират само,когато дадено решение не е угодно на Кремъл,точка
263
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Радев, МУТРО! С твоите *** бизнесменчета, защо искате поддържане на виоките цени на стоките? МУТРИ! Радев, ти си ПОЗОР! Как ти лъсна грозното и отвратително лице на ченге-генерал. За какво? Да си вдигате хотелите и да убивате с джиповете си обикновените хора ли? Да си пазарите апартаменти по Дубай и Малта? Бизнес ченгета! Ще ви дойде и на вас все някога края. Но с такова общество, много малка вероятност, за жалост.
262
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Зърнените мутри на българия, начело с Мутрата на мутрите - ченгето генерал Радев! Защо не искате хората да имат достойни цени на стоките и услугите? Защо? Забележете, кой вдига протести за опазване на олигархиите и статуквото? Кой вдига протести за опазване на високите цени и на своите бизснеси, с които дерат кожите на обикновените хора? КОЙ? Ченгетата същите ченгета, които стоят зад Радев. Червените мутри с плоския данък. Това само в България може да се случи. Нямаме гражданско общество!
261
2
 
9
 
! Отговори
ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД преди 8 месеца
за да НЕ ЯДЕМ украинска ГМО храна с обеднен уран е ДА ПОДКРЕПЯМЕ РУСИЯ докато не превземе цялата украинска територия, след което ЕС ще наложи забрана за внос на храни от споменатата територия, защото те вече ще са руски! Европа загива защото руснаци и украинци се трепят, а европейците се тровят по тяхно желание благодарение на евроатлантическата солидарност с краварите, които доволно потриват ръце.
260
1
 
14
 
! Отговори
До Денков . . . преди 8 месеца
Селски , да те светна , такива сериозни решения не се вземат и гласуват за два дена! Сега ще ти стане ясно ( и а цялата ви кохорта ) кон боб яде ли ! Анадъм ?
259
2
 
15
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 8 месеца
Вън некадърници!
258
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Русофибите да яхват самолечтето и право във ФАЩ, да си папкат ***, да си правят децата на трансджендъри и други такива нещица
257
5
 
21
 
! Отговори
Аз преди 8 месеца
Тоя предател вчера го гледах и по Панорама. Обясняваше защо предпочитал 24 май пред 3 март. А че предава българския интерес и изправя зърнопроизводителите пред фалит и нас пред това да ядем украински отрови хич не му пука! Не гласувайте, за да видят, че не искаме продажници и слуги на чужди!
256
2
 
12
 
! Отговори
сем преди 8 месеца
Да,защо чак в Ирландия намериха къщи,а повечето от тия отгоре--накупиха в Брюксел!Наистина-бързат да се изнасят навън!
255
1
 
12
 
! Отговори
аноним преди 8 месеца
Те поне работят за нас-българите,и въпреки западните коли-за които доста им завиждат-живеят тук,и милеят за българското!Докато-погледнете тия отгоре-над нас-които по повод,и без повод-си предлагат почивки и отпуски,и всяка свободна минута-бързат,ама как само са се разбързали да купуват къщи и апартаменти в чужбина,и като мишките,които първи напускат кораба, ще се изхлузят от България,защото са наясно,че са ни продали на висока цена,и както се изрази един ,,политик'-***.
254
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Русофоби, по-русофоби, най-русофоби, българи с американско самосъзнание!
253
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Време е за създаване на единна държава м/у България и украйна с името БУЛАЙНА! ДА ЖИВЕЙ!!!
252
14
 
5
 
! Отговори
УКРАИНСКАТА АРМИЯ преди 8 месеца
БРАНИ СИЛОЗИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗЪРНАРИ ОТ РУСКИТЕ ВОЙСКИ.....ЗАРАДИ ТОВА, БЪЛГАРСКИТЕ ЗЪРНАРИ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ НА УКРАЙНА, А НЕ ДА ПОМАГАТ НА РУСИЯ.... МНОГО СКОРО ПУТИН ЩЕ ПОЧНЕ ДА ВЗРИВЯВА И БЪЛГАРСКИТЕ СКЛАДОВЕ ИНСИЛОЗИ ЗА ЗЪРНО, ТОВА НЕ ИМ ЛИ Е ИЗВЕСТНО НА ЗЪРНАРИТЕ? НЕСЛУЧАЙНО НАТО ЩЕ СТРОИ ГРАД ЗА ВОЕННИТЕ СИ КРАЙ ЯМБОЛ..... РУСИЯ ВЕЧЕ НАХЛУ В ЧЕРНО МОРЕ В БЪЛГАРСКИ ВОДИ....
251
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Поляците категорично отхвърлят всякаква възможност да внасят украинско зърно, па каквото и щат да казват от ЕС. Може би те знаят по-малко за украинското ГМО и отровено от всякакви химикали зърно? Може би техните зърнари не ги определят като диверсанти? Може би ние сме най-умните? А утре като ни израсне болно и поколение с онкологии и малформации, тия умници къде ще са и ще отговарят ли?
250
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Зърнарите са си наели писачи. Спрете им субсидиите и ги дайте на производителите на плодове и зеленчуци които наистина имат нужда. Субсидира те жито което се изнася.
249
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
НАЙ-МНОГО СУБСИДИИ! НАЙ-МАЛКО ДАНЪЦИ!НАЙ-МАЛКО РАБОТЕЩИ!НАЙ-МАЛКО ОСИГУРОВКИ! ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ББ ИМ РАЗПЕШИХА ДА ПОЛЗВАТ ГОРИВА БЕЗ АКЦИЗ!ХАЙДЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ДЕЙЦИТЕ НА КОЛЕКТИВИЗАЦИЯТА ДА СЕ ЗАСРАМЯТ ОТ ОГРАБВАНЕТО НА БЭЛГАРИТЕ!КОМУНИСТИТЕ ОТРОВИХА НАСЕЛЕНИЕТО С ТАЙНАТА ЗА ЧЕРНОБИЛ! ЧЕРВЕНИ МОСКОВСКИ КУЧЕТА!РЪФАТЕ НАРОДА 1ОО ГОДИНИ!
248
3
 
8
 
! Отговори
бай Гошо преди 8 месеца
да де, ама тоа хитрец на снимката може да се хвали, че "Аз работя много добре с някои от службите" и да се оплаква от "чуждо влияние", ама като половин милион българи му поискат оставката и блокират всичко, ще иде да хапне малко свежа тревица.
247
9
 
5
 
! Отговори
.... преди 8 месеца
Зърнопроизводителите искат да си спекулират с цената на зърното на спокойствие.
246
11
 
11
 
! Отговори
ЗЪРНАРИ МИЛИАРДЕРИ преди 8 месеца
ЗА ТЯХ ЛИ РЕВАТ ОТ РУСКАТА СГЛОБКА = БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИТН, ПРЕЗИДЕНТСТВОТО?.. РУСКИ ПОМЕЩИЦИ СТАНАХА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ