ƒенков: »стината н€ма значение, опозици€та използва пропаганда, лъжи и обиди

ќпозиционните партии н€мали аргументи, а измислици
225
ƒенков: »стината н€ма значение, опозици€та използва пропаганда, лъжи и обиди
—нимка: ƒимитър  ьосемарлиев, Dnes.bg

„–азбрахме, както и на предишни€ вот на недоверие, че истината н€ма никакво значение, а единствено пропагандата, лъжата и обидите са това, което може да използвате. «ащо? «ащото опозици€та отново н€ма истински аргументи и зарази това тр€бва да използва измислици и лъжи“, отсече премиерът Ќиколай ƒенков след дебата по вота на недоверие внесен от опозици€та за провала в областта на отбраната и националната сигурност.

—поред него именно този подход на опозици€та е най-вреден за националната сигурност.

„“р€бва да търсим национален консенсус, който да е центриран върху модернизаци€та на арми€та и върху нашето пълноценно включване в евроатлантическите структури. ¬сички други действи€ отслабват националната ни сигурност в сложна и рискова външна среда“, каза премиерът и призовава всички депутати, които имат съвест и се чувстват патриоти да отхвърл€т вота на недоверие, защото от това ще има полза Ѕългари€. ѕризивът му беше посрещнат със скандиране „ќставка!“ от страна на депутатите от опозици€та.

ƒенков коментира, че в мотивите във вота най-накра€ от „¬ъзраждане“, Ѕ—ѕ и »“Ќ са признали, че –уси€ води агресивна война в ”крайна и че водената война създава заплаха и за Ѕългари€.

„— други думи, ако –уси€ спре войната, ще изчезнат и опасностите и за Ѕългари€ и заради това националната ни сигурност изисква всички партии, включително от опозици€та, да призоват –уси€ да спре войната. “ова е интересът на Ѕългар舓, каза той.

„–азбрахме също, че купуването на съвременна военна техника, каквато арми€та не е получавала над 30 години, е повод за ожесточени критики от опозици€та. «а щастие ние не се интересуваме от дребнави критики като тази“, посочи премиерът.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


225
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
158
1
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
ƒо јнонимен ¬чера в-к “руд публикува стати€ за производството на най-гол€мата гръцка рафинери€ - произведени са петролни продукти на стойност над 1 млрд.USD. ѕолучават петролна смес с компонента руски петрол, продават горива на страните от ≈—, та дори и на ѕентагона.ј тукашните цербери ѕеевски и ƒобрев искат прекрат€ване на доставката на руски нефт след 3 дни! ƒа се хванат двамата и да настро€т технологични€ цикъл на Ќефтохима за 3 дни и да намал€т цената на нефта до тази на руски€.
157
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
¬ижте си депутатите. ¬ашите от ѕѕ и √≈–Ѕ оставиха ѕеевски от ƒѕ— да се разпорежда, като че ли той не парламентарист, а е премиер. “ози човек не иска да разбере, че депутатите създават годишни€ бюджет и след€т неговото изпълнение, а не е т€хна работа да задават задачи на ћ— и да след€т за т€хното изпълнение.ѕеевски тича в Ќ— и следи какво става с дерогаци€та на руски€ нефт.√ръцката рафинери€ ћotor Oil Gallas използва микс от руски и друг нефт, продава бензин и дизелово гориво на ѕентагона и ≈—.
156
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...
155
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
ƒо “рагеди€! »—“»Ќј ≈ „≈ ¬ ѕ≈–»ќƒј 2.1995/2.1997г ¬ ЅЏЋ√ј–»я Ќј… ћЌќ√ќ ”ћ»–ј“ «ј ¬—»„ » √ќƒ»Ќ» ќ“  ќ√ј“ќ —≈ ¬ќƒ» —“ј“»—“» ј- Ќя ќ»  ј«¬ј“ ќ“ √Ћјƒ ¬ ∆≈—“ќ ј“ј ¬»ƒ≈Ќќ¬ј «»ћј- »ћј √–ј‘» ј ѕќ √ќƒ»Ќ» ¬ Ќ—» » ”» »ѕ≈ƒ»я.
154
1
 
8
 
! ќтговори
ƒ≈Ћ»–»”ћ “–≈ћ≈Ќ— преди 7 месеца
»—“»Ќј“ј Ќяћј «Ќј„≈Ќ»≈ » ƒ≈Ќ ќ¬ —≈ ќѕ»яЌя¬ј ќ“ ЋЏ∆»“≈ —»!...
153
0
 
5
 
! ќтговори
’ари преди 7 месеца
√аргамел и ѕлъхов в чуждестранни€ легион - Ѕългари€! —мешници!
152
1
 
4
 
! ќтговори
“рагеди€! преди 7 месеца
“рагичната истина е че при демонокраци€та Ѕългари€ е най-бързо измираща държава в света.
151
1
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
ƒайте стати€ с  ирчо да се посмеем как е лет€л на 8 000 метра без кислород.
150
3
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
’ем истината н€мала значение,хем опозици€та им използвала лъжи?!≈й на това му се казва шизофренично изказване хаха.»стината има значение,а се вижда кой лъже много добре.Ќа  ирчо,Ѕожанката и ƒенката при вс€ка изречена лъжа носа им расте ли расте...
149
6
 
16
 
! ќтговори
от село преди 7 месеца
Ќ€ма значение какво е казал дренков.
148
3
 
6
 
! ќтговори
3 преди 7 месеца
но противно на здрави€ разум и военната наука, зомбитата б€ха изпратени да щурмуват  ринки и казашките лагери, където беше т€хното десантиране очаквано предварително.
147
4
 
7
 
! ќтговори
2 преди 7 месеца
но по никакъв начин не повли€ха на активността на десанта на леви€ бр€г на ƒнепър. ѕодготовката за десантната операци€ би имала смисъл, ако имаше правилно планиране и натрупване на по-големи сили, но операци€та беше де факто нарушена от системната работа на оперативно-тактическата авиаци€ и артилери€ на ¬— на –‘ от леви€ бр€г на ƒнепър. ѕредварително са открити и унищожени зоните на концентраци€ на понтонни€ парк и друга военна техника. Ќеуспешни€т десант на автомобилни€ и железопътни€ јнтоновски мост потвърди неподготвеността на зомбакнацистишена за провеждане на такива операции,
146
3
 
5
 
! ќтговори
1 преди 7 месеца
 акво е важно да се разбере за гибелта на десанта на зомбитата на киевски€т наркокартел на леви€ бр€г на ƒнепър. ќчевидно десантът на киевската хунта, набран от най-малко три бригади на морската пехота и една бригада на териториалната отбрана, тр€бваше след десанта да се отправи първо към јлешки, след това към Ќова  аховка и след това до „аплинка и приблизително на 15 декември - до √еническ на границата с  рим. —ухопътни€т изход към граничните райони на  рим беше придружен от атаки с крилати ракети Storm Shadow и MGM-140 ATACMS,
145
5
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
“и€ и двамцата са за затвора. —ъвест н€мат продажниците.
144
4
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
ƒенков, теб само ѕутин ще те оправи. Ѕързо бързо ще те настрои да виждаш къде е истината и къде е лъжата.
143
2
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
ƒа, ÷айс, за вас истината н€ма значение. ѕѕ сте отбор измамници
142
11
 
4
 
! ќтговори
:) ƒа върнем –адев преди 7 месеца
¬реме е да изпратим помощ на братска –уси€ за да може да убива още украйнски деца на 500км от ¬арна. „удесно, Ѕ—ѕ, »Ќ“ и ¬ъзраждане това искат. √≈–Ѕ иска пачки и корупци€ и не иска да има прокуратура и съд, че ще ги вкарат в затвора. “оест ≈— добре ама много ≈— и «аконност - Ћошо. ƒѕ— е притеснена, јмерика и ≈— станаха много близо и тр€бва да чист€т имиджа. и за това само ако добрата иде€ "идва" от ƒѕ— и Ўиши ще € подкреп€т, така че ако ѕѕ иска добро за Ѕ√ то те го пускат под лика на Ўиши
141
3
 
23
 
! ќтговори
Ћъки преди 7 месеца
јкадемичен плъх,а до него щастлива и нищо неразбираща сврака! аква идили€!’вани едини€,удари други€!
140
2
 
23
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
«а лъжливите шарлатани истината никога не е имала значение. “андемът  . ѕетков/ј. ¬асилев е най-големи€т фалшификат на света.
139
0
 
9
 
! ќтговори
«абравих си тампона преди 7 месеца
ќправиха ли ти диагнозата в психото? ¬ече минаваш ли психотеста?