Атанас Атанасов: Като напиша нещо за Путин ме налазват тролове

Калин Стоянов е министър на премиера Денков, заяви той
26 ное 2023 10:15, Нели Христова
140
Атанас Атанасов: Като напиша нещо за Путин ме налазват тролове
Снимка: БГНЕС

Временната комисия има две цели - да се види дали има превишаване на правата на полицаите и да се види дали има противоречие в нормативната уредба. Това  коментира Атанас Атанасов от ПП-ДБ в студиото на БНТ, който е шеф на временната комисия

Има такова противоречие от една страна полицията осигурява, а от друга кметът, но как той да го осигури като няма инструментариум. Ние също ще искаме кореспонденцията между кмета и СДВР. Кметът няма инструментариум да осигурява реда, защото за него отговаря СДВР, което не му е подчинена. Нито единия ще наказваме, нито другия ще оневиняваме, отговори той, запитан не е ли тази комисия, за да се накаже Калин Стоянов, а да се оневини Васил Терзиев.  

Ние искаме отговорност от този за когото сме гласували, министърът на вътрешните работи, но отговорност може да търси премиерът. Калин Стоянов е министър на премиера Денков, обясни той.

Атанасов добави, че добре си спомня как в кабинета на председателя на НС в старата сграда на парламента, когато се гледали лошо с ГЕРБ, Бойко Борисов каза: Сложете онова момче от БОП-а, а помня, че Борисов каза, в никакъв случай да не е Атанасов.

Ние сме народни представители, които сме гласували за министъра и търсим отговорност от него, добави той. Атанасов знаел, че е имало щаб в СДВР. "А това с киното прозвуча като някой отишъл на кино", пошегува се той.

Когато напишел нещо за Путин непрекъснато го налазвали тролове, призна той.

Много важно било в МВР да се обърне внимание на кадровата работа, имало голяма слабост в кадровия подбор и обучението му.

Според него темата за оставката на шефа на ДАНС не е приключила, но сега парламентът имал натоварен дневен ред. Той припомни, че от ПП-ДБ имало внесени законопроекти за службите за сигурност.

В тази сфера изключително важно нещо е доверието. Имам чувството, че специалните случаи мислят, че наистина са нещо специални.

По отношение на бюджета каза, че ако имало разточителства, щели да ги порежат. А за конституцията каза, че важно било да извършат съдебната реформа, но и служебното правителство. Въпросът не било да му отнемат правомощията, а внимателно да се огледа. Трябвало да има лимитиране и по какъв начин се подбират хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
1
 
! Отговори
Калин преди 4 месеца
Този човек определено страда от някакво психическо разстройство и е добре да бъде настанен за лекуване.
78
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Министърът на МВР е на Герб, а вие гласувахте за него!! Затова и.резултатите са такива! А това за троловете, те непрекъснато лазят - да заработват копейки!
77
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя Путин го използвате за оправдание на продажността и некадърността си. За всичко ви е виновен Путин, той ви е като салфетка за изтриване на омазаните ви заднници. Много е лесно, намериха виновника за всичките престъпления и продажност на Сглобката на Промяната. Без Путин сте нищо.
76
1
 
3
 
! Отговори
Виц преди 5 месеца
Наско и Путин! - в едно изречение неможе да са
75
2
 
10
 
! Отговори
НАЗДРАВЕ преди 5 месеца
Атанасов е за Историята на България - първия човек в Света , който е станал Генерал от Редник - даже Наполеон , Хитлер и Сталин са чакали повишение . Всички виждаме че този човек има нужда от намеса на Министерството на Социалните Грижи - за асистент .
74
5
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 5 месеца
Г-н лейтенант, да пишете нещо за полковник Путин е нелепо. Не си на неговото ниво. Той не се унижава да пише за теб и едва ли името ти нещо му говори.
73
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Русия да те арестуват в сибирски затвор с Паси мишока
72
2
 
13
 
! Отговори
Киро Канадеца преди 5 месеца
Като напише глупост, явно очаква възхищение и овации, а получава истини, които са болезнени за егото му.
71
9
 
4
 
! Отговори
Решение преди 5 месеца
Блокирайте всички путинофили в социалните си мрежи, които ви репликират, и си псувайте Путин на воля.
70
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Явно ти харесва да те пъплят буболечки щом все Путин ти е в муцуНаТА.
69
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Как ще коментирате, свети Путин, другарю Атанасов??? За свети Путин само хубаво или нищо. В руската църква знаете ли каква хубава икона имаме на свети Путин??? По-хубава даже от тази на свети Медведев Първотрезвенний!!
68
2
 
4
 
! Отговори
До 77 преди 5 месеца
Путин, разбира се!
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хем умен, хем убав, хем висок ... що е то?
66
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Когато напишел нещо за Путин непрекъснато го налазвали ... Налазват го, защото бг властите са толкова изветряли и първосигнални, че с един казус за свободата на протеста не могат да се справят, а се хвърлят да коментират Лидер на Велика сила.
65
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
По-скоро та е налазил идеотизъмът не мислиш ли ? То няма с кво де ...
64
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абсолютно безидеен и ограничен човек, който в последно време просто седи зад Кирил Петков и или се смее на неговите тъпизми или му ръкопляска, докато миналата година правеше същото зад Христо Иванов
63
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На тоя мънинкия само Пyтин и американските господари са му е в главата, за българският народ пет пари не дава..
62
0
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 5 месеца
Дед Танас,върни се в Разград,за да си починат читателите и зрителите от твоето присъствие тук и там. Пали свещ всеки ден на гроба на Йордан Соколов,ние знаем защо.Не простей по аедрес на Русия. Там живее един славянски народ като нашия,който няма нищо общо със студените задокеански янки.
61
0
 
14
 
! Отговори
нищо НЕ правещият преди 5 месеца
политик от самото му назначаване е тоя, жалък до безумие, безполезен, ограничен и каквото още се сетите, пълна пародия.
60
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Руския президент Путин накар третополовите наети от Посолството да си говорят сами ! Вече сън не ги лови и загубиха апетит само при мисълта за Путин ! Но въпреки това желанието за крадене им остана - това желание при евроатлантиците е на ниво инстинкт за оцеляване - не откраднат ли, не могат да дишат !