—ачева след срещата с »“Ќ: ¬ратата за разговори е отворена

—рещата мина в конструктивен дух
ќбновена: 18 юни 2024 14:55 | 18 юни 2024 14:51, »нна јнгелова
179

—нимка: ƒимитър  ьосемарлиев, Dnes.bg

ƒеница —ачева от √≈–Ѕ-—ƒ— сподели, че срещата с »ма такъв народ е преминала в конструктивен дух. “–азговар€хме по конкретните политики в нашата управленска програма”, допълниха от √≈–Ѕ-—ƒ— след срещата, състо€ла се в парламента. 

ƒеница —ачева допълни, че вратата за разговори по конкретни политики остава отворена. “€ посочи, че разговори по състав и структура на правителство не са водени, допълва Ѕ“ј.

—лед срещата от √≈–Ѕ-—ƒ— казаха, че искат да направ€т правителство, но колегите им от ƒѕ— и »“Ќ не са изразили €сна и категорична подкрепа.

"ѕостъпваме отговорно към гласувалите за нас и към останалите, които очакват държавата да се постави отново на стабилна основа", коментира още —ачева.

√≈–Ѕ иска да направи правителство и да поеме отговорността да има правителство на споделената отговорност. ƒѕ— и »“Ќ не са изразили €сна позици€ за подкрепа на правителство. »маме покритие по определени политики, но н€маме категорични отговори за парламентарна подкрепа, уточни —ачева. ўе видим какво ще се случи в утрешни€ ден и дали Ќ— ще излъчи свой председател. Ћидерът на √≈–Ѕ Ѕойко Ѕорисов н€ма да се срещне с лидера на ¬еличие, уточни още —ачева.

√≈–Ѕ утре сутринта ще каже номинаци€та си за председател на Ќ—.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


179
ќще по темата: Ќ—среща√≈–Ѕ-—ƒ—»“Ќ
ќще от ќбщество
–ежим на тока засега н€ма да има, но проблем е цената
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
159
0
 
3
 
! ќтговори
«найко преди 3 седмици
ќт три месеца се знае, че ƒѕ— пазаруват гласове за »“Ќ на клоуна —лави “рифонов за да станат т€хна патерица и да ги омаскар€т когато сформират кабинет до есента когато започват изборите в —јў. ƒо тогава ще тупкат топката със спорни промени в законодателството след, което ще развал€т коалици€та като ще обвин€т именно клоуните и ще насрочат нови избори защото тогава »“Ќ ще отпаднат от парламента и политиката за да могат да акумулират гласове достатъчно за да управл€ват сами без никой да им пречи.
158
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
Ќикой,н€ма да влезе през отворената ¬и врата другарко ÷ачева! -:) ¬ие Ќаистина ли Ќе разбирате вече,че √≈–Ѕ ѕриключи???-:)!
157
1
 
3
 
! ќтговори
BG преди 3 седмици
“ошко африкански с бели *** бански се предаде и ще €де банани . Ќе слушай ко говор€ а  о праа. ѕ–ќƒј∆Ќ»÷».
156
0
 
3
 
! ќтговори
»ван ћладенов преди 3 седмици
 акто се предполагаше тези избори не донесоха нищо добро за народа ( неолибералите не признават пон€тието харод ). «агуба на врене и задълбочаване на отчуждението в обществото. ѕредлагат ни още повече от политическите извращени€ от последната извратена сглобка. Ѕаце, като се смата за победител с 8 % от гласовете на изборателите, да поеме отговорност и да направи истинка коалици€ а да не се измква с разни измишьотини. ѕолитичската система на българо€ е напълно разрущена. “ова не са политици!!!
155
0
 
3
 
! ќтговори
Ana преди 3 седмици
—лед като са се €вили ( и.тн) са ги навили
154
2
 
8
 
! ќтговори
aaaa преди 3 седмици
¬сичи негласували са съгласни √≈–Ѕ да ги управл€ва, дебил€го.
153
1
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
ћалцинството ще управл€ва мнозинстрото. јбе аланколу, за √≈–Ѕ са гласували 8% од имащите право на глас.  акво ще ми управл€вате?
152
0
 
4
 
! ќтговори
Ќай-нови€ виц преди 3 седмици
Ѕойко н€мало да е мин - председател на правителството . ƒа това ли ни е демокраци€та ,мин-председател€ ще е марионетка на Ѕойко или какво Ѕойко н€ма да му се меси -- тези да си ги разправ€т където си искат ! ўе си управл€ва Ѕойко от неговите си,, сарай,,по телефона ще си ги привиква и н€ма да ходи да се об€сн€ва във Ќародното събрание да се поти има си човек за това ! “ова каква форма на управление се нарича ? ’ем управл€ваш хем на никой не се об€сн€ваш и за нищо не си виновен има си параван !
151
0
 
8
 
! ќтговори
пилота23 преди 3 седмици
с тези крадци от ƒѕ— Ѕългари€ н€ма бъдеще закривай
150
1
 
1
 
! ќтговори
ƒќ 150 преди 3 седмици
јко говориш за ћарков Ќ—ќ са военна оганизаци€ Ќ≈ полици€ ! ¬оенни звани€ !
149
1
 
1
 
! ќтговори
«озо преди 3 седмици
ƒо ѕѕ + Ѕ—ѕ +¬Џ«–ј∆ƒјЌ≈..... ’хахахаааа, н€ма как да стане. ѕѕ 39+Ѕ—ѕ 19+ опий38.... н€мат и 100 гласа :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
148
0
 
9
 
! ќтговори
пилота23 преди 3 седмици
тези колко са гнусни
147
1
 
2
 
! ќтговори
Ќай-нови€ виц преди 3 седмици
Ќа вс€къде във ≈вропа се вдига глас срещу процъфт€ващата корупци€ и тука се по€в€ват партии със мисъл за радикални промени и въстанов€ване на справедливостта и достойнството на обикновени€ човек Ќо както е казано власт не се дава ! “ука било демокраци€ многопартиини избори и т,н.т. ƒа имаше такова нещо сега го Ќ≈ћј ! Ќ≈ћј лигитимност със малцинство и услугите на 100 000 полица€ не можеш да отбран€ваш всичко заграбено защото има едни 70 % поне българи които търс€т начин да промен€т страната !
146
1
 
2
 
! ќтговори
хахахах do 148 преди 3 седмици
този човечец н€ма нищо общо с „илийски генерал. дори само това, че е милиционер. ¬оенните Ќяћј“ нищо общо с полици€та. затова монарсите имат военни звани€, а не милицинерски...
145
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
—тига с тази —ачева. ƒайте ми арменката със сивото костюмче на снимката...ќх, —узиииии!!!!
144
1
 
3
 
! ќтговори
Ќай-нови€ виц преди 3 седмици
ѕолковника го виждам малко като един генерал във „или --посъбра ги едни такива на един стадион и страната тръгна по друг път » тук спасител може да бъде само човек който може да върне надеждата за справедливост във народа т,ест ( всеки участвал във изчезването на магистралата Ќј —“јƒ»ќЌј ) » всеки със къща за 1милион щателно да об€сни всичко около пройзхода на парите ¬секи вижда че сега заплатата на президента примерно е такава че пак не може да имаш имоти на вс€къде -- народа иска справедливо
143
1
 
8
 
! ќтговори
ѕоп √анчо преди 3 седмици
јх, сапуна. јх, сапуна. ѕак ни сапунисаха! ƒруго е да имаш академик по сапунисването .....
142
2
 
11
 
! ќтговори
—ачева,кой € набута преди 3 седмици
¬еднага ти отговар€м-та€ 90те идва от “олбухин и учи журналистика в —”. “огава още млада незнайно как става секретарка(може би и нещо повече) на »лко —емерджиев (министър на здравеопазването при kocтов).1999та се създава Ќ«ќ  и парите потичат.ѕосле при царќ създава сайт здраве.нет(беше шефка на една мо€ бивша),после пак при —ƒ—арите,пллю по бацце,после му стана главно острие и оттам нататък вече знаеш!! –ептилка кариеристка, добре че поне н€ма да остави поколение!!!!
141
2
 
14
 
! ќтговори
–еалист преди 3 седмици
“ова б€ха най-фалшивите избори купени и натъкмени от ƒѕ—-√≈–Ѕ. ќчайквайте бурни протести!!!
140
2
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
 орупци€та е навс€къде в държавни€ сектор. ќбраха народа, разходват се неправомерно публични средства. ўе фалират стопанства, предпри€ти€, изобщо ц€лата държава. ѕревърнаха държавата в един разграден двор! —ъстав€йте правителството и започнете пром€ната на "ѕром€ната".—тига алчност!