Рекорден интерес към 14-годишната Дивна

Новото й видео стана хит в Интернет
Обновена: 13 дек 2011 10:38 | 13 дек 2011 10:38,
34
Рекорден интерес към 14-годишната Дивна
Дивна се оказа свежо попълнение на родната поп сцена. Снимка: АВА

Макар и един от най-младите участници в музикално риалити, Дивна стъпва все по-сериозно на родната сцена. За разлика от повечето млади таланти тя продължава да вади нови песни, за разлика от повечето таланти, които след няколко месечната телевизионната слава потъват в посредственост.

Песента на Дивна "Ти не можеш да ме спреш" стана номер едно в класацията на БГ Радио "Нашите 20", а на сериозен интерес се радва и клипът към него. Само за ден то регистрира над 80 000 гледания, което си е своеобразен рекорд за млад изпълнител.

Във видеото зрителите могат да видят над 50 танцьора в тийн възраст от най–голямото училище за модерни течения в хип хоп музиката - Street Dance School The Center.

Специално участие в парчето взимат нейният продуцент Миро, както и музикалният продуцент на песента Криско.

Видеото на "Ти не можеш да ме спреш" е реализирано под режисурата на Радостин Събев - Шошо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Дивна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
8
 
24
 
! Отговори
raq преди 12 години
super pesen!Mene mn me kefi a koito ne go da ne komentira za6toto po dobra ot taq pesen dosega ne sam 4uvala!Prodaljavai samo taka Divna!!!
28
5
 
20
 
! Отговори
cvety63 преди 12 години
UNIKALNA :)
27
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прави сте тези който оценявате таланта на Дивна с ,,върха;браво продължавай така Дивна; и други!!!Някой не сте прави,защото я вие се опитайте да направите песен като тази,че и по-добра (ако можете) ;) ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА ДИВНА!!!!!!!!!!!!
26
4
 
13
 
! Отговори
BoBaR преди 12 години
ave pesenta si e super kat mn znaete 6to vi ne ste napravili klip dosega ? 6tot mn vi zn ustata!!!!!!!
25
6
 
25
 
! Отговори
сенюритаа преди 12 години
Олее хора как мое сте такива злобарии по кратко тази дума се напича завист може само да завиждате на Дивнаа !! Успехх Дивнаа все така да ни радваш
24
4
 
28
 
! Отговори
Love_chaser преди 12 години
Жалко, че българинът не може да различава наистина качественото от ***... песента си е бетон и много бъдещи успехи на момичето! :)
23
27
 
6
 
! Отговори
bobsunnyy78 преди 12 години
Molq vi momi4eto nqma prekrasen glas,no ima kusmet 4e sa q xaresali i az peq g/d hubawo,no puk kusmeta ne tursi 4esto ne se karaite!Molq vi!!!
22
4
 
21
 
! Отговори
Gerii преди 12 години
Divna SUPERR SII..kusmett napredd..<3
21
4
 
27
 
! Отговори
Миро преди 12 години
Абе песента и момичето са си супер вие като плюете толкова много направете нещо по добро пък тогава дрънкайте кое какво е.
20
4
 
27
 
! Отговори
An преди 12 години
От къде я вадите тази злоба.. Не харесвате клипа и песента, защото няма нищо по прашки за това...
19
4
 
47
 
! Отговори
b преди 12 години
Нямало било нищо българско, всичко било американизирано... Вие какво по-точно искате да видите, не ми е ясно?Детето народна носия да облече и да започне да играе хоро.. Няма угодия на българина!
18
5
 
47
 
! Отговори
eeeeeeeee преди 12 години
вие сте супер зле, направо такива музикални критици сте всички, че нямам думи, песента е супер приятна и ведра, а вие ще си останете мишки
17
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами всъщност доста от хората напълно си разбират в коя песен за какво се пее, а ти недей да се правиш на интересен и да съдиш хората, че не разбират английски. Песничката е проста, изпълнява я 14 годишно момиче и аз единствено мога да се зарадвам на амбицията й и здравата работа. Но това няма да промени факта, че песента не е нищо особено. В България има безброй таланти и се правят много стилове музика. Но точно заради такива умници/критици като теб българите се избиваме да се псуваме. Успех !
16
42
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не ми харесва. Нито песента има оригинално звучене, нито видеото представлява нещо кой знае какво - дори напротив, нищо особено, ама нищо... прекалено американизирано - това хип хоп звучене, тия танци, манци... Толкова ли не могат да измислят нещо по-иновативно. До Диана - за какъв национализъм ми приказваш, при положение, че това "българско" видео си е отвсякъде американизирано??? Аз нищо българско не виждам в него? Боже, въобще какво имаме като хората? с копи-пейст не става!
15
2
 
19
 
! Отговори
Кин Муо Лам преди 12 години
относно коментара ти: само като видя "мейд ин бг" и "шит" ми е ясно що за човек коментира. Айде гоъ то хел уанкер, ако знаеш какво значи това, и не се обаждай когато не са те питали.Относно песента: много е далече от това, което бих харесал, но дори и с участието на Миро, не е кич, не е безвкусна, я и клипа е направен... има лъч светлина за музиката в България
14
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже колко злоба :) Плашите :)
13
48
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Направих най-голямата грешка - да я изслушам!
12
11
 
66
 
! Отговори
Stan преди 12 години
Аз не мога да разбера какво й е на песента? Момичето пее много добре, динамична песен, има танци, клипа е качествен. Мен тази песен ме грабна още от първия път. Проблема знаете ли какъв е...когато ви пеят на БГ разбирате какво пеят и ви се струва глуповато, а в американските песнички като пеят не разбирате нищо и си мислите ,че пеят за нещо смислено, а доста от тях са с толкова глупави текстове,че си нямате и на идея. Подкрепете българското и се забавлявайте :)
11
52
 
8
 
! Отговори
666 преди 12 години
Б**ти глупоста са сътворили , просто нямам думи.Защо всичко мейд ин Бг е 100% шит , толкова ли сме неспособни да създадем нещо качествено?
10
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знаех, че е участвала в риалити...обаче песента ми харесва, има страшен глас момичето:)