Никой не можеше да спаси Уитни

Звездата пропиля 100 милиона лири заради своята зависимост към наркотиците, пише в. "Дейли мейл"
Обновена: 13 фев 2012 16:07 | 13 фев 2012 16:05,
30
Никой не можеше да спаси Уитни
Снимка: Reuters

Никой не можеше да спаси Уитни Хюстън от печалния й край, след като тя пропиля цялото си богатство от 100 милиона британски лири заради своят зависимост към крек кокаина, пише в. "Дейли мейл".

Въпреки отчаяните си опити да се откаже от дрогата, през последните 8 години звездата три пъти влизаше в лечебни заведения, тя изцяло бе обладана от нея. Това бе особено видно в последните дни от живота й. На партита в Бевърли хилс в края на миналата седмица тя беше видимо неадекватна, потеше се обилно и изглеждаше дезориентирана, като парче дъвка висеше от устната й.

По време на един от последните й тежки купони тя почти се сби с човек, присъстващ на партито, защо я "зяпал в лицето", твърдят свидетели.

Можеше ли някой да спаси Уитни?

Едва ли, защото през последните две десетилетия тя просто се самоубиваше. А на финалната права годините на богатство й охолство отдавна бяха зад гърба й. Тя е била напълно разорена от разсипващата я страст, въпреки че състоянието й е възлизало на над 100 милиона британски лири.

Само преди две години тя взе 20 милиона британски лири за глобално турне с 50 дати. А този месец е просела подаяния от големия си благодетел Клайв Дейвис, музикалния продуцент, който я откри за голямата сцена.

Музикалният бизнес се надяваше Уитни да успее да запише нов албум, въпреки посредственото й представяне в студиото след завръщането си през 2009 година.

В едно неотдавнашно интервю Уитни си призна, че в средата на 90-те години на миналия век е взимала кокаин почти всеки ден.

Тя бе отрязана от участие в "Оскар"-ите през 2000 година, след като изпя друга песен по време на репетициите.

Преди години, по съвет на Къртни Лав, Клайв Дейвис наема единствения човек, който би могъл да освободи Хюстън от зависимостите й. Това е бившият наркоман Уорън Бойд, помогнал за възстановяването на Робърт Дауни-младши. Неговата стратегия била да бъде 24 часа в денонощието в близост до пациента, като по този начин преустанови връзките му с дилърите и с другите му опасни запознанства.

Лечението струвало по 1300 долара на ден в продължение на три години, като сметките плащал Дейвис. Той погасил и дълг на певицата за дома й в Ню Джърси на стойност 1,2 милиона долара. А
това е доста странно, като се има предвид, че Уитни е продала над 140 милиона албума по света.

През 2009 година тя пусна диска "I Look To You", но в него вече нямаше и помен от регистъра й от 5 октави заради злоупотребите й с различни субстанции. При представянето на албума в Лондон стана ясно, че без помощта на Бойд, Уитни отново е загазила. Топче крек кокаин тогава изпадна от единия й джоб.

Тя имаше проблеми и по време на турнетата си, като не можеше да изпее високите ноти, затрудняваше се да общува с публиката. През месец май миналата година Уитни отново влезе в болнично заведение за лечение на зависимости, но и този път не успя да се освободи от тях. Миналата есен тя едва не бе арстувана и предизвика голям скандал, след като отказа да затегне колана си по време на полет, припомня в. "Дейли мейл".

БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Уитни Хюстън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
абе, преди 12 години
това с гугъл транслейт ли са го превеждали?!
24
0
 
4
 
! Отговори
:( преди 12 години
"Уитни, който може ще разбере - вината не е твоя." Nai-velikata.....
23
4
 
15
 
! Отговори
продълж. от 25 преди 12 години
Фирмата на мъжа ми фалира. От годинаи половина е без работа. Но от както пуши го е налегнал такъв мързел, че единственото, което прави е да се търкаля в къщи и да опъва фаса.Близо година го търпях. Близо 2/3 от майчинството ми отиваше за цигарите му. И т.к. парите не ни стигаха, се налагаше да взимам от родителите ми, а понякога и на заем. Напуснах го една вечер. Бях взема на заем от една приятелка 50 лв, за да купя на другия ден памперси и мляко, а мъжът ми ги грабна и отиде да си купи цигари.
22
4
 
11
 
! Отговори
do 24 преди 12 години
Докато бях бременна бившият ми започна работа като програмист за повече пари. Покрай колегите си там пропуши и изпадна в тежка зависимост. Само за месеци стигна до пълна деградация на личността, като при алкохолик в напреднал стадий. От момента, в който се събуди докато заспи фаса не слиза от устата му. Познавам наркомани. Никой от тях не е толкова изпаднал.
21
2
 
21
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Трагедия излишно е да коментирам, но ще си позволя нещо свързано.Няма по-лошо от това да живееш с наркоман!Ти или той.Спиране има отказване няма.Затова най-добре да се прояви егоизъм и да се спасяваш навреме, че и ти потъваш с него дори и да не употребяваш!
20
1
 
28
 
! Отговори
alisa преди 12 години
Tъжна съм,защото дяволът погуби още една прекрасна певица!!!
19
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дрогата е начин да напуснеш този свят преди да се предадеш пред старостта. Мир на душата й!
18
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя Клайв Дейвис я е гътнал! Писнало му е от нея и сега като продаде посмъртно някой сбирщайн албум, поне ще си върне парите , които му е дължала в последните години. Ако щерката има същия глас, може сега нея да лансира. Еееееех, парите не миришат...
17
5
 
40
 
! Отговори
Мила преди 12 години
За всичко е виновен оня *** бившият и мъж. Той я кара и успява да я направи наркоманка. И докато я унищожи. И сега когато е починала той е далеч от детето си. ***. И най гадното, че любовта и наивността се използват. За съжаление.Винаги
16
21
 
11
 
! Отговори
Гуци-Гуци преди 12 години
Сега остава и Лепа Брена да са гътне и .. съвсем осиротяхме .. :)))))))))))))
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е, жалко, че многото пари ги водят натам. жалко. явно парите са нещо хубаво, но не прекалено. но пък Бил Гейтс ме опровергава веднага. той го вижда по друг начин. всичко си е до човека.
14
7
 
17
 
! Отговори
ggg преди 12 години
И какво ми доказа Уитни Хюстън? Че е перфектна певица с невероятен талант, но МУЗИКАТА НЕ МОЖЕ да победи дрогата, антидепресантите, алкохола?! Бароните били виновни....те просто пълнят нишата. Оооо, Джийзъс, лавс ъс,...хахаха, ирония отвсекъде...и сеа трябва да намери мир... от кое бе?! От самотата си? ...и любовта не може да победи Дрогата. Нищо не може да я победи, оооуууу алилуя!!!
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А в кого е вината, Марк? В наркобароните? В на баба му шушоните? Прав си иначе. Не е вина. Няма вина. Има собствен избор. Като имаш пари, защо не се заточиш на някой остров, не медитираш, не четеш книги,не отидеш в будиски храм, в затънтено село на край света да отриваш себе си, ами се друсаш, за да изпиташ невероятното удоволствие от това да си в НИЩОТО! И после като те хакне депресията, параноята, самотата да търсиш пак НИЩОТО! С блуждаещия поглед и тресящото от зависимостта ти тяло..О,Джизъс!
12
10
 
12
 
! Отговори
Американска преди 12 години
Американска култура-заливат света с дрогирани певци!!!! Ме мерси!!!
11
2
 
9
 
! Отговори
miki r преди 12 години
beshe mnogo dobra pevica
10
15
 
9
 
! Отговори
ggg преди 12 години
Когато имаш пари, за да си позволиш качествена дрога, имаш и много приятели, които искат да я споделят. Значи няма да се кефя на Адел, която обра 6 грамита, претърпя операция на гласните връзки и се ВЪРНА ами ще мисля, за отдавна започналата доброволно да погубва себе си Уитни, чиято смърт беше просто въпрос на време. Удавена понеже била пила антидепресанти. Къде е Джийзъсъ, който я е обичал? В провлачения прегракнал липсващ глас и зареяния в нищото надрусан поглед?
9
3
 
29
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Затвор до живот на наркобароните, на всеки, който допринася за съспването на здравето и живота на милиони....Жалко, няма толкова страшно нещо като наркотика, и пари да имаш , веднъж закачиш ли се яко - няма спасение....Уитни, който може ще разбере - вината не е твоя...
8
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Американският начин на живот.Жалко за нея.Беше прекрасна.
7
19
 
5
 
! Отговори
tankist преди 12 години
по цените от 50, 60 лири за суперкачествен кокаин които обявиха в един филм за дрогата в англия парите и се равняват на 2 тона кока егати и смъркането егати и чудото ако е смъркала по 10 гр на ден което е невъзможно това се равнява на 548 години излиза че е смъркала по 200 грама зада си профука кинтите откъдето следва ,ч е или дилъра я е лъгал яко с пудра захар или витни е извънземна , както и да е е един абсолютен *** и по добре че си е отршла за да не задръства земата с екскременти.
6
5
 
23
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Така е, то... Тъпотия... Да имаш 100 милиона в британски лири, и вместо да си гледаш кефа, да обиколиш света, а бе, толкова много неща могат да се направят с толкова много пари, и да се друсаш, като луд, и аз не го разбирам!