Мадона пусна част от нов сингъл

Все още на Балканите има само два концерта от предстоящото й турне
Обновена: 20 фев 2012 14:26 | 20 фев 2012 14:25,
2
Мадона пусна част от нов сингъл
Снимка: Reuters

Поп звездата Мадона започна да подгрява своите почитатели за своя втори сингъл от предстоящия й нов албум "MDNA". Той трябва да се появи на пазара на 26 март.

В интернет вече се завъртя 30-секунден клип към новото й парче "Girls Gone Wild". Това ще бъде нейният втори сингъл след "Give Me All Your Luvin", чиято премиера бе в началото на февруари на едно от най-значимите събития в САЩ - финалът Супербоул.

Междувременно Мадона продължава да добавя нови дати към предстоящото си турне, но те са във Великобритания.

Стартът на концертната й обиколка започва на 29 май в Тел Авив, Израел. Засега на Балканите има обявени само две дати. На 7 юни тя ще пее в Истанбул, а два дни по-късно - на 11, ще бъде в Загреб.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: МадонатурнеMDNA
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
3
 
! Отговори
Михайлина преди 12 години
Нищо не и е великото на тази.Чичковците с кинтите зад гърба и са "великите"!А онези,които са инстинските велики гласове на музиката просто нямат място до тази!
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквото и да измисли, то винаги е на място и създава тенденции, които останалите следват.Колко марки могат да се похвалят, че са преминали през хиляди трансформации без да загубят чара си, без да загубят поддръжниците си и без да загубят пазарен дял. Мадона: най-великата жена в музиката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!