Вики от Мастило кани Коко Динев на промоция

Бизнесменът не е потвърдил дали ще присъства
Обновена: 27 фев 2012 14:53 | 24 фев 2012 12:42,
75
Вики от Мастило кани Коко Динев на промоция
Вики от Мастило наля поредната доза огън в слуховете, че са гаджета с Коко Динев. Снимка: Жокер Медиа

От няколко месеца вървят слуховете, че между шефа на Локомотив Пловдив Коко Динев и Вики от Мастило са прелетели стрелите на Амур.

Певицата дори пя на концерт на футболния клуб, което засили подозренията, че двамата са любовници. Още повече, че връзката им бе осветена след раздялата на бизнесмена с друга певица - Емилия.

Вики обаче категорично отрече дори да се познават с Динев. Явно слуховете ще се засилят, тъй като футболният президент е получил официална покана за днешната промоция на клип и нов албум на Мастило.

Това е добър повод да се запознаем, твърди изпълнителката. Засега обаче няма официално потвърждение дали Коко Динев ще присъства в Sofia Live Club довечера.

Групата ще представи най-новия си проект "В ръцете ти е най-добре", в който са включени 16 песни от изминалите 10 години на сцената. 

На сцената с Вики и Десо ще се качат още Мариана Попова и Любо Киров. Сред гостите ще са първите мениджъри на бандата, начело със сегашния председател на Столичния общински съвет Елен Герджиков, които ще разкажат как са открили и купили Мастило.

Специален гост ще бъде и колегата на Вики от "Гласът на България"  DJ Marten, който ще пуска най-хитовите парчета в паузата между промоцията и концерта, който е с начало 22.30ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
11
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Ама вЕрно се облякла като бостанско плашило, кифла с мармалад от 5 стотинки. К`во и обръщате внимание...
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добре ,че още се срещат по нашите земи мъже като Коко Динев дето да осеменяват българските шоу гърли ,защото вече педерасията е повсеместна ,като се почне от най-високите етажи на властта -президентство,министерски съвет,парламент,медите ,масонските им ложи,и се стигне до *** гета педерасията по тези места е издигната в култ и ако си с такива извратеняшки наклонности е гаранция за успех
35
0
 
12
 
! Отговори
дан преди 12 години
ох, успокоих се...за миг си помислих, че няма да го покани...а кои са тези дето се канят тук-там
34
1
 
10
 
! Отговори
рок фен преди 12 години
Ако тези се праснат,ще се самоотстрелям!
33
2
 
13
 
! Отговори
polar bear преди 12 години
Още една такава новина и си го местя в другия крачол!
32
0
 
23
 
! Отговори
Минувач преди 12 години
Ох котйо и на тая ше и тресне едно дете оплодитела на чалгарките и после следващата спермогълтачка наред браво КОКО за тва са евтините курволяц.. да са помпят и да бягаш е поне в БГ има много гладни кифли тето гълтат и за един голф 3 ка браво браво брависимоооооооооооооооо коки
31
0
 
12
 
! Отговори
. преди 12 години
Едно време с Мастило имаше доста хубави песни ,а и беше по-красива , сега нещо се бъгна т'ва момиче ,май почна много да говори и да я показват та лъсна , че не блести с ум , ама то не може всичко да имаш , да си беше стояла на рок постите , там те харесвах.
30
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво е облякла тая бе ?
29
6
 
7
 
! Отговори
do 32 преди 12 години
Ти най-добре върви да чукаш майка си, защото само там има шанс за тебе.
28
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дъртичка си вече, Вики ... кога беше вървежна се правеше на принцеса ... сега вече има доста по-млади и красиви от тебе... особено кога иде реч за богати хора.
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя Коко ли е там какъв е явно е сменил жанра - от поп фолк на естрада
26
1
 
38
 
! Отговори
Анчо преди 12 години
Давай Коко, давай осеменителю, направи й едно бебе и на тази! Цяла България сега тебе гледа! :-)
25
1
 
17
 
! Отговори
Мариян преди 12 години
Мдааа, "скрита реклама" с *** е л е н привкус, за да е "интересно".Разбрахте ли сега за новия проект на Мастило, включващ 16 песни?Разбрахте ли, че ще го представят в Sofia Live Club довечера?Разбрахте ли, че ще са там Мариана Попова и Любо Киров. Сред гостите ще са първите мениджъри на бандата, начело със сегашния председател на Столичния общински съвет Елен Герджиков?Ама друго си е като напишат, че Вики и Коко си играят (може би) на старата игра - Скрий салама.
24
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам к'во му аресват на тоя шипар?
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
требват кинтииииии
22
1
 
12
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Някакво нещо от не знам си какво кани друго нещо на някакво нещо. Що ни занимавате само с няк`ви глупости, не мога да разбера...
21
5
 
3
 
! Отговори
софиянец преди 12 години
Чочо ще е бесен заради текста във втория куплет. Добре че слушам бтв новините (битиви) най-редовно. Днеска както обикновено обухме децата и не ги пуснахме докато не свършат рекламите и представете си каква ни беше изненадата като чухме за промяната във вторият куплет! О Чочо или извънземното Кики куплетите следват седалищният релеф като бТВ-тоалетна хартия както скачам върху плюещи плочки и броя изпражнeния!
20
2
 
15
 
! Отговори
джуджи преди 12 години
пичове, тва е *** якия пиар, нищо не разбирате
19
0
 
50
 
! Отговори
Нели преди 12 години
Абе защо му казвате "шефа на Локомотив", а не го наричате "осеменителят на поп-фолка" както си е???
18
1
 
34
 
! Отговори
невидимка преди 12 години
То пък един Коко..........