Вики от Мастило кани Коко Динев на промоция

Бизнесменът не е потвърдил дали ще присъства
Обновена: 27 фев 2012 14:53 | 24 фев 2012 12:42,
75
Вики от Мастило кани Коко Динев на промоция
Вики от Мастило наля поредната доза огън в слуховете, че са гаджета с Коко Динев. Снимка: Жокер Медиа

От няколко месеца вървят слуховете, че между шефа на Локомотив Пловдив Коко Динев и Вики от Мастило са прелетели стрелите на Амур.

Певицата дори пя на концерт на футболния клуб, което засили подозренията, че двамата са любовници. Още повече, че връзката им бе осветена след раздялата на бизнесмена с друга певица - Емилия.

Вики обаче категорично отрече дори да се познават с Динев. Явно слуховете ще се засилят, тъй като футболният президент е получил официална покана за днешната промоция на клип и нов албум на Мастило.

Това е добър повод да се запознаем, твърди изпълнителката. Засега обаче няма официално потвърждение дали Коко Динев ще присъства в Sofia Live Club довечера.

Групата ще представи най-новия си проект "В ръцете ти е най-добре", в който са включени 16 песни от изминалите 10 години на сцената. 

На сцената с Вики и Десо ще се качат още Мариана Попова и Любо Киров. Сред гостите ще са първите мениджъри на бандата, начело със сегашния председател на Столичния общински съвет Елен Герджиков, които ще разкажат как са открили и купили Мастило.

Специален гост ще бъде и колегата на Вики от "Гласът на България"  DJ Marten, който ще пуска най-хитовите парчета в паузата между промоцията и концерта, който е с начало 22.30ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди време въртяха една нейна песен по телевизиите и до там беше. Нито аз, нито някой от познатите ми е свалял песните й.Мога да я уверя, че никой няма да я окраде.
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъпата овца ще ми защитава АСТА!Ама овча главо, кой те бръсне за слива, ***? Ей сега мазния чалгар ще те заплоди и ще се окотиш! Големите групи си траят за АСТА, защото правят едно турне и прибират десетки милиони от билети, пък ти я събереш 20-30 човека, я не!
55
1
 
7
 
! Отговори
ха ха ха ха преди 12 години
Била за АСТА ли ? Спокойно,бе момиче. Бъди сигурна,че никога няма да сваля твоя песен или клип от нета. Няма да бъдеш окрадена, гаранте. И без пари да ми даваш албума си, пак няма да си го пусна,така че спокойно. Не си застаршена от пиратство. Уахахахахаха.
54
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък си мислех че вече се е пенсионирала!
53
1
 
6
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Тая *** я чух преди 5-6 дена по БГ радио да бръщолеви как била за ACTA и как не искала да бъде в ролята на "Щурчо"...Аре у лево ***, ***, и тебе кой те слуша
52
3
 
5
 
! Отговори
питам преди 12 години
Защо не я харесвате толкова е амбициозна......к;во и е на момата ?
51
2
 
2
 
! Отговори
Месия преди 12 години
Хубаво личице, харесвам я. Не обичам превземките... Обича животнии, пя за кафяви очи, а това, че в " Ръцете му е най-добре" си е така! Рядко виждам някой да прави опит да се коригира- тук видях! Успех, но не пей на "Дума".
50
1
 
7
 
! Отговори
разградлия преди 12 години
Майка и дъщеря си приличат по ***
49
2
 
3
 
! Отговори
От сайта на жокермед преди 12 години
Копи-пейстЕдна от "еблемите" на българската поп музика група Мастило събират довечера в 20ч. в Sofia Live Club приятели, колеги и фенове, за да представят новото си видео и албумът, събрал най-доброто от бандата в изминалите десет години. Той ще носи името на една от най-красивите песни на групата В ръцете ти е най-добре. В него ще има 16 песни, сред които първата им В двореца съм сама, Памуковите облаци, Не се съмнявай в мен, Думите.
48
2
 
9
 
! Отговори
Ахахааааа преди 12 години
Тази е легендарна ***. Но що така настоява да пее ? Просто не и се отдава.
47
1
 
10
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Дзифти от Пърдило ми е голяма грижа. Кокодинеф да иде да се провери за сифилис.
46
1
 
5
 
! Отговори
Rock forever преди 12 години
След славчо селтака са и дебелия дрът чалгар ше я изпере таа вики от ***! ***.и парцаляка!
45
3
 
1
 
! Отговори
Kat преди 12 години
Evalaaaaaaaaaaaaa
44
2
 
14
 
! Отговори
АНАЛизатор преди 12 години
Оплодителя на чалгарките ще се разпише с бяло мастило и в тази..........тя преди това ще трябва да духа яко на писалката му
43
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да повярвам, че при тия коментари няма нито един какви ЗЛОБАРИ сме. За някои ограничени хора всяко отрицателно мнение е израз на злоба и комплексарщина. Не страдам от нито едно от двете... и Вики не ми харесва като певица. Една свястна песен няма. Мяучи нещо там... облаци, очи... жалки мелодийки. Не избивам комплекси, просто имам мнение и вкус! Както и повечето хора тук. А комплексарите харесват това, което им кажат, че е модно и недай, Боже, някой да не мисли така...!
42
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая хем я боли хем много май я сърби котето!
41
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
са като не приеха АСТА такива като тая ще гладуват хахаха
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Забележително проучване, като се има предвид че е направено от извънземни
39
1
 
16
 
! Отговори
бат' Васко преди 12 години
Чудя се, ако тези слухове са верни, кой от двамата е решил да смени жанра - той или тя?
38
1
 
26
 
! Отговори
Славка преди 12 години
И я пак някой да ми припомни каква беше разликата между чалгарите и тая Вики? Не пее по-добре от Преслава или Анелия. Всъщност Анелия е способна да изпее всичко - от поп до рок. Тая Вики едва пее в нейния си жанр - попа. И тя се разголва във клиповете си, и я пее за секс и любов и пари, точно като чалгарките. И тя ходи по богати мъже с дебели вратове и много пари в банките. Извод? И чалгарките, и тея, които не са по Планета, са един дол дренки. Едно и също търсят - пари, еднакво пошли са!