5 000 фенове и шест биса за Георги Христов

Отбеляза своите 30 златни години на сцената
Обновена: 4 май 2012 12:44 | 4 май 2012 10:30,
71

И след 30 години Георги Христов продължава да се радва на голяма любов от публиката. Снимка: Булфото

 

Юбилейният концерт на Георги Христов за пореден път затвърди впечатленията, че т.нар. звезди на естрадата са далеч по-продуктивни, креативни, а и харесвани в сравнение с новото поколение.

Зала 1 на НДК се оказа тясна за над 5 000 почитатели на певеца, който отбеляза 30 златни години на музикалната сцена. И най-важното - флиртът между Георги Христов и публиката продължи през всичките два часа и половина, динамиката бе впечатляваща, а изненадите на певеца се редуваха с хитовете му през годините.

Сцената също бе максимално близо до публиката, което създаде неповторима химия.

Началото бе поставено със страхотно акапелно изпълнение на "Лале ли си, зюмбюл ли си".

"За мен вие - моята публика, сте най-скъпото нещо на света!", каза певецът през бурните аплодисменти на своите почитатели.

Георги Христов им поднесе за първи път баладата "Безумна нощ", интересните компилации с "Хората от гетото" и Пикасо, които показаха, че изпълнителят не лежи на стари лаври и е готов да провокира верните си фенове.

А те станаха свидетели и на още премиери. Христов представи новата песен "Изгарям", след което се включи и във финала на авторската му композиция "Щастлив съм", която зрителите чуха от Орлин Павлов.

Роси Кирилова изпълни със своя приятел и колега познатия хит "Трябва да се видим", на сцената се качи и Нели Рангелова, която изпълни с юбиляра "Една любов".

Георги Христов отправи своите комплименти към Йорданка Христова, Маргарита Хранова и Ани Върбанова, които бяха сред публиката в залата.

Една от кулминациите на спектакъла бе специалния гост Джани Фиорелино. Италианецът изпълни две свои композиции, след което с Жоро изпяха новата си песен Anime ("Души"), която цели да провокира съпричастност към проблема на гладуващите деца по света. Двамата изпълниха на бис и вече познатата Sogno ("Мечта").

Истинското признание за Георги Христов дойде в края на концерта, когато певецът бе връщан на сцената рядко срещаните шест пъти на бис. Спектакълът "30 златни" ще бъде излъчен на 24 май по Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
29
 
20
 
! Отговори
222 преди 11 години
Преди приличаше на млад ***...ст , а сега вече има улегнало-противен вид на стар и изхабен ***..аст :))) За 20 години направи 10 песни , като аз лично не се сещам за нито една да е станала хит . Но щом пълни зали и има хора дето им е мъчно ,че са остарели ..:)) жив и здрав да пее 100 години :))
14
24
 
11
 
! Отговори
Гюргя преди 11 години
Грам не искам да се заяждам, но с какво Георги Христов е по-креативен от който и да било друг млад певец. За последните 3 години има ли клип тоя човек? Или се оправдава, че ако заснеме клип няма кой да му го върти. Да не говорим по колко биташки начин се е облякъл - все едно е пазарувал от женския пазар или от подлеза на гарата. Отвратително. И какви нежни целувки си разменя с Марги, *** и приятелките му
13
3
 
7
 
! Отговори
до 15 ХАХАХА преди 11 години
...а повторението, ще е в събота след "Панорама"
12
5
 
25
 
! Отговори
Sedeff4o преди 11 години
Грандиозният спектакъл ще бъде излъчен на запис по Ефир 2 ( веднага след предаването "Бразди" ) :)
11
8
 
7
 
! Отговори
Smoky преди 11 години
Я вдегнали са пенсиите?
10
11
 
11
 
! Отговори
legaladvice преди 11 години
...но поне малко да си промени визията.. с тази червена ризка и други "моделчета", с които излиза на сцена направо "кърти плочки". Виж, примата ни Лили Иванова изглежда доста по-стилна!!
9
25
 
6
 
! Отговори
... преди 11 години
Този е срам и позор за България! Истински позьор позиращ със своята "вяра" в Бог, лъжец и мошеник, поставящ парите и цинизма над всичко!
8
8
 
19
 
! Отговори
xph преди 11 години
"Юбилейният концерт на Георги Христов за пореден път затвърди впечатленията, че т.нар. звезди на естрадата са далеч по-продуктивни, креативни, а и харесвани в сравнение с новото поколение." АМИ ТАКА Е, ПРИ ЗАСТАРЯВАЩА НАЦИЯ, И ВСИЧКИ МЛАДИ БЯГАЩИ НА ВЪН, КАКВО ОЧАКВАТЕ!
7
11
 
25
 
! Отговори
Silver преди 11 години
Евала на Жоро ви Христов, ама айде пускайте някоя новина за Кардишиян, че вече не ме свърта!Кими! Кими! Кими! Кими! Кими! Кими! Кими! Кими! Кими! Кими! Кими! Кими!
6
5
 
53
 
! Отговори
Ангелин преди 11 години
Хубава статия! Още от малък харесвам Георги Христов, има добри песни! Усмихнат и позитивен човек! Честит юбилей!
5
9
 
45
 
! Отговори
мнение преди 11 години
Голям нарцис....ако може сам ще се разцелува ако не и друго нещо.....Жив и здрав да е!
4
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
невероятен е!!!
3
3
 
67
 
! Отговори
булгар булгар преди 11 години
Пожелавам му още 30!
2
63
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Общата възраст на феновете е била 500 000 години,и са му най-скъпото, защото са антики.
1
7
 
68
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Страхотен глас и визия! Един от най-добрите бг изпълнители за всички времена!