Ани Лорак ще украси концертите на Филип Киркоров у нас

Първото шоу е на 29 юни в НДК
18 юни 2012 16:50,
4
Ани Лорак ще украси концертите на Филип Киркоров у нас
Красавицата ще придружи Киркоров на всички концерти у нас, Снимка: PR

Няколко седмици преди старта на националното турне на Филип Киркоров "ДруGoy" в България, той оповести, че заедно с него у нас ще пристигне и украинската поп-звезда Ани Лорак.

Изпълнителката, която е близка приятелка на Киркоров, ще вземе участие и в четирите концерта по време на обиколката му у нас.

Грандиозните представления, в които са вложени милиони, ще стартират от Зала 1 на НДК на 29 юни.

Още по темата
Организаторите споделят, че по време на всеки спектакъл Ани Лорак ще се спуска с полумесец, на фона на осеяно със звезди нощно небе. Двамата ще изпълнят заедно парчето "Гимн уходящим мечтам" ("Химн на отиващата си мечта").

В паузите между песните в шоуто “ДруGoy”, чрез видеопроекции Филип Киркоров ще преминава като през врата във времето - от реалността на сцената в друг свят, където размишлява на философски теми с Бог.

Близкото приятелство между 33-годишната украинска певица и актриса Ани Лорак и Филип Киркоров се заражда с участието й в конкурса “Евровизия” през 2008 г., когато знойната красавица представя родината си с песента “Shady Lady”, продуцирана от самия Киркоров.

Най-коментираната клюка по това време е суперскъпия тоалет на Ани, ушит от дизайнера Роберто Кавали, за който Филип дава 200 000 долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mislia che vseki triabva da boikotira negovitekonzerti samo saradi negovata anti balgarska kampania v russia . niama intreviu ili negovo iskasvane v koeto toi da ne pliue po bg . tosi *** da ne sabravia ot kade e tragnal ,
2
0
 
2
 
! Отговори
!!!! преди 11 години
Певица има малка дъщеричка, а мужът и е турчин
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Киркоров продължава да си пада по певици, но е сменил възрастовия диапазон.