Роднини на Джако се домогват до наследството му

Наследниците на Краля забогатели с 475 млн. долара за 3 години
25 юли 2012 18:50,
8
Роднини на Джако се домогват до наследството му
Около децата на Джако има загрижени роднини, но май ги интересуват повече милионите. Снимка: Reuters

Въпреки демонстрираната задружност и участие в благотворителни концерти, в семейството на Майкъл Джексън се води борба за милиони долари.

Роднини се пробват с всякакви средства да се сдобият с опеката над трите му деца, за да получат правото да се разпореждат с наследството на Краля на попа, пише Ройтерс цитиран от БТА.

След смъртта на Джако приходите от продажби на негови албуми и други продукти, права и концерти се увеличиха драстично. 

По време на кончината си Кралят на попмузиката имал задължения в размер на 500 милиона долара. Според отчета на попечителите наследниците му за три години са забогатели с 475 милиона долара, а дълговете на певеца са били изцяло погасени.

Но пък това само е изострила алчността на близките на звездата. За това сигнализира Сандра Рибера, адвокатка на възрастната майка на певеца Катрин Джексън.

По думите на юристката се осъществявал план, целящ принуждаването на Катрин да напусне своя дом и да загърби грижите към любимите си внуци.

Полицията в Лос Анджелис официално потвърди, че е поела разследването на случая с инцидента, който стана в понеделник пред жилището в Калабасас, където живеят децата и майката на покойния певец.

Когато наследниците на Майкъл слезли от автомобила и се отправили към дома си, по-възрастни членове от клана Джексън започнали да им викат и да изтръгват от ръцете мобилните им телефони.

Полицията така и не можа да установи виновниците за инцидента. Но съществувал видеозапис на свадата, изобличаваща сестрата на Джако Джанет, както и братята му Ранди и Джърмейн.

Повод за най-различни размисли даде и изчезването на 82-годишната Катрин Джексън, която изчезна на 15 юли и обяви, че е жива, едва през миналия уикенд в щата Аризона.

Майката на Майкъл отрече да е станала обект на издевателство от страна на собствените си деца. Но според шерифа на Лос Анджелис Стив Уитмор проверката за евентуалното шантажиране на Катрин Джексън продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Шебек преди 11 години
Браво! Подхвърлете им по банан на всичките тез.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да ни пази от роднини! Добре че нямам братя или сестри. Така поне само трябва да се пазя от приятели и проститутките които се опитват да ме убедят че ме обичат.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аман от това *** семейство! Пустите пари блазнят много хора, ако ги нямаше никой не би се интересувал от децата. Жалкото е, че го правят уж близки роднини!
5
0
 
2
 
! Отговори
екс преди 11 години
От друга страна, 82 годишна баба да се грижи за 3 деца при условие, че има семейства във фамилията с пасваща възрастова граница ?! Много по-логично е Джанет да ги осинови, от колкото баба им...
4
1
 
25
 
! Отговори
J5 преди 11 години
Явно финикийските знаци са способни да превърнат всеки в тъпо животно. И братята и сестрите са лакоми. Латоя е алчна, Джанет очевидно и тя, братята и те. Всички се превърнаха в залязващи, в отблясъци от едно друго време, а сега се опитват на гърба на Майкъл, с неговите пари и с отразена от неговата слава светлина да заблестят. Жалка работа.
3
0
 
10
 
! Отговори
мнение преди 11 години
Не мотика а на .....трастикатаааа....
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
черните хиени в действие
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я им раздайте по една мотика на тези ....