Лейди Гага четири дни у нас!

Звездата каца на 11 август с частен самолет
Обновена: 10 авг 2012 14:45 | 9 авг 2012 13:13,
56
Лейди Гага четири дни у нас!
Лейди Гага ни изненада с голям престой у нас. Снимка: Getty Images

Свикнали сме големите звезди да идват в деня на концерта у нас и след него - направо на летището.

Но ето, че Лейди Гага ни изненада!

Кралицата на провокациите ще пристигне в България с частния си самолет в събота, 11 август. Европейската част от световното й турне започва именно в нашата столица и със сигурност първото й гостуване тук ще бъде специално за нея.

Ден по-рано ще акостира и балетът й, а репетициите за предстоящото шоу започват още в събота следобед в една от най-добрите танцови школи в столицата. 

Междувременно, организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис обявиха, че ще има строги мерки за сигурност в деня на концерта.

Те призовават всички със закупени билети да се насочат значително по-рано към зала Арена Армеец в деня на събитието.

Поради  огромната продукция на шоуто, паркингът на залата ще бъде с намален капацитет и използването му ще бъде ограничено.

По време на концерта мерките за сигурност ще бъдат засилени. Всички видео системи за наблюдение на Арена Армеец ще са на разположение. Екипи на ДОТИ и полиция ще оглеждат залата и района около нея за съмнителни предмети, а на пропусквателните пунктове за достъп ще се извършват стриктни проверки.

Придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата декларации, ще има възможност да бъде попълнена и на място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
pisna mi ot toz travers e
37
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е,голям праз..
36
5
 
2
 
! Отговори
Глок преди 11 години
По колко "новини" на ден може да изплющят SME и investor.bg, за да напълнят зала Арена за концерта на Стефка Г.? Отговорът е: залата ще се напълни - независимо от рекламната агресия по спирки, автобуси, трамваи и тролеи, ще се напълни от хора с покани, а не с билети. Организаторите няма да допуснат Стефка и феновете й да осъзнаят, че в България, за концерта не са продадени повече от няколко хиляди билета. Така щастливо поканените хора ще гледат за без пари Стефчето-като концерт на Пайнер.
35
11
 
20
 
! Отговори
??????? преди 11 години
Каква звезда е тая крава бе????
34
7
 
2
 
! Отговори
Фанфан Лалето преди 11 години
Хей, градски, я по полека.Какво общо има тая глупачка с нашето образование, или по точно с нашето необразование.А, сетих се - да ни шашне с "ръчния" си багаж от стотина камиона ***, тъпани и пищялки. Лили Иванова е десетократно по стойностна, ако е бабичка, защото тя има ГЛАС, който едва ли някога ще бъде надминат.
33
7
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ- ВЪН !!! преди 11 години
ГЕРБ и Игнатов- ВЪН !!! Игнатов ти си знаменосец на неграмотността !!! Лидери сте на простащината, неграмотността и злоупотребите- вие от ГЕРБ ! Твоето миниСТЕРСТВО трябва да бъде закрито веднага за гавра с образованието в България !!! Как сътворихте НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ за учениците след 7- ми кл. на НВО за последните 22 г., при положение, че ИМАШЕ 50 % ДВОЙКИ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА ТАЗИ ГОДИНА ? Така уредихте тъпите си " герберчета " в ел. у-ща. ГЕРБ- ВИЕ СТЕ МОШЕНИЦИ ! ГЕРБ- ВЪН !!!
32
3
 
4
 
! Отговори
ЛЕЛЕ... преди 11 години
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ- КОЛКО СЪМ ГОРД !!!
31
3
 
9
 
! Отговори
До 31 преди 11 години
Аз съм лелка на 41 год и отивам на концерта ;)
30
3
 
9
 
! Отговори
До Пинко преди 11 години
Каква Англия бе човече, я ходи си полей чесъна.
29
14
 
7
 
! Отговори
pinko преди 11 години
Тая, Гарга като дойде ще я напълним с ориз и ще я върнем заредена в Англия
28
4
 
20
 
! Отговори
2132 преди 11 години
Шоуто ще е великоНо какво знаете за забавлениетоНищоСамо знаете да недоволстватеВместо да се радвате че някоя нова певица посещава България а не са някои групи или певци които скоро трябва да се пенсионират
27
13
 
8
 
! Отговори
SS преди 11 години
Тооо *** с Азис ли ще пее ?
26
3
 
12
 
! Отговори
15 преди 11 години
Очевидно много от коментарите са написани от лелки и чичковци
25
1
 
8
 
! Отговори
22 преди 11 години
Арена Армеец ще е пълна видях го от сайта на тикет про Още малко останаНо си мисля че някои които си презавери билета в деня на концерта няма да има къде да седнеЗащото след като го приместиха картата с местата стана празна и още хора си закупиха билети
24
15
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
призовавам будните хора да бойкотират тази кукла в ръцете на илюминатите. анатема!
23
13
 
2
 
! Отговори
anonymous преди 11 години
prizovavam horata da boikotirat tazi kukla v rucete na illuminati, anatema!
22
3
 
14
 
! Отговори
до 23 и 24 преди 11 години
Знаете ли защо я пуснах? Защото за нея Гага сигурно е като за мен Фреди Меркюри. А някой да не ме пусне на "Васил Левски" примерно ако гостуваше в София 80-тте, Фреди какво чувство е????*** ти работата, напускам ако ще и давам всичките си пари за билет, но отивам да гледам Меркюри. Даже и сега на моите години както съм на 40. Ще ми пеее на оня свят Господа на музиката, когато и аз извървя земния си път. Но това е друга история...далеч от темата тук.
21
4
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Лейди Гага ще...пее и в читалището на Кривунделово,но...благотворително.За всеки случай,сме приготвили и една...естрада,на мегдана до хоремага;ако от първите...редове й замирише начесън,ще се прехвърлим...там.
20
0
 
11
 
! Отговори
До 19 преди 11 години
Ей човече супер си! Добре че ще пуснеш момичето! Останали хора в България, брей!
19
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
19 , евала бе мен, ти си пич .. разбира се че трябва да я пуснеш .. времената се менят нравите също, важното е че на нея й е кеф нищо че после ще сънува една седмица кошмари след концерта хахахахах