Концертът на Лейди Гага започва в 18:30 ч.

Диджей и група ще подгреят звездата
Обновена: 14 авг 2012 09:40 | 13 авг 2012 20:37,
61
Концертът на Лейди Гага започва в 18:30 ч.
Лейди Гага зарадва малките български "чудовища". Снимка: Булфото

Концертът на Лейди Гага утре, 14 август, ще започне в 18:30 часа, информираха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Шоуто ще стартира със сет на гостуващия DJ Lady Starlight, а от 19:30 ч. на сцената ще се качи подгряващата група The Darkness.

Около 20:30 ч. на сцената вече ще бъде самата Гага, която със своя спелтакъл в Арена Армеец ще даде старт на европейската част на турнето си.

Вратите на залата ще бъдат отворени още в 18:00 ч., като от СМЕ препоръчват феновете да се насочат по-рано към залата предвид очакваните задръствания и строгия контрол, който ще бъде наложен.

Междувременно поп звездата се срещна днес за пореден път със своите фенове пред столичния хотел, където е отседнала. Тя се снима и раздаде автографи на своите български почитатели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
гфдгф преди 11 години
Мадона пълни стадиони в европа , а гага пълни стадиони в целия свят. Лейди Гага е правила концерти пред 60-80 хиляди в по-голямите държави . Очаква се приходите и да надминат тези на Мадона , защото ще изнася 110 концерта в целия свят . Само от София са и дали 1 милион долара хонорар(за 20 000 души) ,за да пее в арена , представете си , какво ще е в по-големите градове
48
4
 
2
 
! Отговори
Пекота преди 11 години
Отидете довечера на концерт и се радвайте - никой не ви пречи. Но не споменавайте името на Мадона - тя няма нищо общо в спора дали Гага е добра или не. Да сме живи и здрави: ще си говорим с престарелите ви чувства след 20 години. Отивайте сега на концерт и опищете залата на воля.
47
7
 
2
 
! Отговори
Пекота преди 11 години
Не споменавайте името на Мадона-*** малки чудовища. В момента тя пълни стадиони из цяла Европа, а тази тук зали. Мадона тази седмица направи своя 58 хит в Билборд топ 10. Продала е над 300 млн. копия от албумите си. Така е! Не всеки има радостта да я пипа и крещи като обезумял. Не споменавайте името й ! Вашата грозна лейди не може да стъпи на нокът на малкия пръст на Мадона. От 30 години тя е на върха и през 2009г. успя да направи турне 1 на солов изпълнител за всички времена
46
2
 
3
 
! Отговори
Гарго Перов преди 11 години
Ехеееее, Хари, чак пък "гениална певица"... Ха посмали малко. И как реши, че тя дава най-много за благотворителност? Хайде на бас, че Пол Макартни и Елтън Джон я бият по този показател. Разбирам, че си фен и че си афектиран от негативни коментари, но няма нужда от подобни изхвърляния.
45
1
 
3
 
! Отговори
лейди гарга преди 11 години
Сигурно палтото има климатик.
44
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая си е продала г*за,ще я източат продуцентите ще промие мозъка на едно поколение и после .......
43
1
 
1
 
! Отговори
Pimp C преди 11 години
Цион.......
42
0
 
0
 
! Отговори
ГАГА преди 11 години
youtube/watch?feature=endscreen&NR=1&v=MjffyqtcAgo
41
3
 
3
 
! Отговори
Stolz преди 11 години
До 51, кажи моля те, какво друсаш?
40
4
 
12
 
! Отговори
Сър Иван преди 11 години
Там съм, ще е голямо шоу! :)
39
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
koite ne e vijdal baba qga da ide na koncerta
38
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма такова грозно същество!
37
10
 
9
 
! Отговори
ОСА преди 11 години
Има грешка в текста под снимката.Да се чете така: МАЛКИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА СЕ РАДВАХА НА ЧУДОВИЩЕТО ЛЕЙДИ ГАГА.
36
4
 
2
 
! Отговори
ДО 45 преди 11 години
Защо тогава ти ходиш лятно време с къси панталони и риза с къс ръкав? Не отричай виждал съм те.
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гагата в арена армеец, а я си представете ако има концерт на Ивана колко повече хора ще отидат хахаха
34
6
 
7
 
! Отговори
Хари преди 11 години
А относно кожухът през лятото - еми, наистина сте ***, колкото си искате и повече. Дядовците на село си карат и в мразовете и и в жегите с кожухчето, защото от опит знаят, че чистата вълна изолира чудесно както от ниските, така и от високите температури.
33
8
 
1
 
! Отговори
договора преди 11 години
ЗА ГОЛЯМО СЬЖАЛЕНИЕ--- ДРОГА . И ТОВА СИ Е ПОЛИТИКА,ОТ ТАЗИ МРЬСОТИЯ ПРАВЯТ ПАЧКИ , А ДЕЦАТА НИ СТРАДАТ И НИЕ КАТО РОДИТЕЛИ СЕ ГЬРЧИМ ОТ СТРАХ ДА ОЦЕЛЕЯТ!!!
32
6
 
15
 
! Отговори
Хари преди 11 години
Лейди Гага (Стефани Джерманота) е гениална певица и изключително топъл, земен, разкошен човек, прекрасна личност. От всички световни звезди, тя е дала най-много пари за благотворителност, включително и за Япония след земетресението.Повечето от диванетата, които се осмеляват да пишат простотии по неин адрес, едно, че нямат нищо свястно в тиквите си, друго, просто не знаят нищо за нея и нямат представа от изкуство и от музика. Това, че е останала тук за няколко дни (очевидно се готви за европейската част от турнето си), а не както повечето звезди- да пристигне час-два преди концерта и да отлети също толкова след него, е огромна чест за България. Фънки и Амебата заслужават паметник, че я доведоха в България в самия ѝ разцвет.
31
9
 
9
 
! Отговори
nespokoinia fen преди 11 години
koga 6e si zaminava?
30
8
 
18
 
! Отговори
кака веска преди 11 години
веско маринов е по добър,да ме извинява лейди гарга