Мадона се шегувала, че Обама е мюсюлманин

Певицата се опита да замаже гафа, който сътвори в своя реч
Обновена: 26 сеп 2012 11:11 | 26 сеп 2012 11:11,
35
Мадона се шегувала, че Обама е мюсюлманин
Мадона. Снимка: Reuters

Попзвездата Мадона официално направи опит да замаже гафа, който сътвори по време на концерт във Вашингтон.

Тогава певицата нарече президента Обама "черен мюсюлманин", а клип в сайт за видеосподеляне нейната реч бързо се превърна в хит.

По време на шоуто във Вирайзън Сентър в понеделник 54-годишната певица дръпна реч за свободата на словото.

"Изненадващо и невероятно е, че имаме афроамериканец в Белия дом. Имаме черен мюсюлманин в Белия дом. Това означава, че има надежда в нашата страна. Обама се бори за гей правата. Затова трябва да подкрепите човека", призова Мадона.

Барак Обама, който се бори с Мит Ромни за втори мандат, е християнин, припомня БТА.

След като гафа придоби сериозна публичност Мадона разпространи официално съобщение чрез говорителката си, че изказването й за религията на Обама е било шеговито.

"Пошегувах се на сцената. Да, знам, че Обама не е мюсюлманин, но знам също, че много хора в нашата страна го смятат за такъв. А и да беше, какво от това? Исках да кажа, че добрият човек е добър човек независимо на
кого се моли. Не ме интересува каква е религията на Обама и никой в Америка не бива да го интересува", заявява певицата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: МадонаБарак Обама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Уейлън преди 11 години
До 28Нищо не пропускам. В случая става въпрос за мюсюлманство и християнство, затова цитирах тях. Всички организирани религии са един дол дренки. Юдаизъм, будизъм, християнство, мюсюлманство и прочие - все суеверия, произлезли от митологиите. Мозъчни промивки. Вярващите в богове и чудеса са коне с капаци. Хора, надянали психологически юзди. Индивиди, нямащи достатъчен умствен капацитет и наблюдателност, за да разумеят, че светът се движи от естествени, а не от свръхестествени процеси.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"31 до 31 1 0 преди2часа "Хора спатриотичен заряд"- пък всечуждоземци,ХАХАХАХАХАКоре"По полека. Ти да не си ***? Корени са дядо и баба на човека. От там идва и патриотизма.
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все тая,те са от един отбор!....и няма значение кой,какво бил казал?
22
1
 
1
 
! Отговори
от 31 преди 11 години
До 26 беше насочено това естествено...
21
1
 
1
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
"Хора с патриотичен заряд" - пък все чуждоземци, ХАХАХАХАХАКорените му не били в САЩ!!!! Е на кой са му корените в САЩ бе, комик??Или може би говориш за индианците?
20
1
 
0
 
! Отговори
1234 преди 11 години
До Анонимен e kak mislish bay huseyin agata kakav e a mayka mu e ne se znae kakva e .
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ?от тях е, гаранция
18
1
 
2
 
! Отговори
? преди 11 години
До УейлънКвалификациите за другите религии, гледам, нещо ги пропущаш, да не си от тях?
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не виждам нищо художествено във "Време разделно" освен чиста пропаганда с цел "разделяй и владей" - като се използва само елемента на постоянното дразнене на достойнството и всичко казва: "на ето тези ви мразят - и в червата, и ви се подкарват като на чуче" - чиста най-долна и злостна пропаганда като тази която е накарала американците да воюват в Европа чрез пропагандата на Удроу Уилсън.Гледайте по БТВ. Пуснат по заповед на Гладио.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Барак е сложен за да губи. Той не е смятан за американец от хората с патриотичен заряд, защото изобщо не е ясно колко е живял в САЩ, но за всички е ясно че корените му не са в САЩ. Плюс това че има ислямско име. Това е сценарий. Един мандат му отпуснаха за да обере кризата причинена от омразния Буш. Нали затова служи поставената опозиция, за да няма революция.
15
11
 
19
 
! Отговори
Уейлън преди 11 години
Християнин или мюсюлманин - все тая. Религиозният човек е суеверен ***.
14
7
 
4
 
! Отговори
яна преди 11 години
тази изтрещяла леличка друг път да внимава какво говори!
13
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 11 години
а ти пиши, пиши, към коя служба работиш, тапирче, на щат ли си или си доброволче, момче:)))
12
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"имаме черен мюсюлманин, борещ се за гей права"....да му беше бръкнала на Барак в г*за с микрофона,по-малко щеше да го заболи
11
2
 
3
 
! Отговори
въпрос преди 11 години
До моше тапираКакто каза Димитри Рогозiн : " Със времето всяка бивша к*рва си позволява да чете морал на турнета " - точно попадение, какво каже по тоя повод, Тапир?
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В същност Барак Хюсеинович Обама си е мюсли.То това си е стар филм,Мадона лекинко е позакъсняла.
9
2
 
5
 
! Отговори
развитието на Мадона преди 11 години
През кавала, та до...Кабалата
8
1
 
4
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Република Кения е държава в Източна Африка. Граничи с Етиопия на север, Сомалия на североизток, Танзания на юг, Уганда на запад, Судан на северозапад и Индийския океан на североизток. Столица е град Найроби. Климат - субекваториален Средни температури - по крайбрежието - 24-27С; на запад - 22-24С Официален език - английски, суахили Столица - Найроби Най-голям град - Найроби Валута - кенийски шилинг (KES) Население - 33 829 590 души (2005) Етнически състав - група нигер-конго - 65,0%, шари-нилска група - 28,3%, сомалийци - 2,5%, оромо - 1,0% Религия - християни - 63,1%, християно-африкански църкви и секти - 7,2%, мюсюлмани - 14,8%, индуисти - 0,6%, местни традиционни вярвания и култове - 14,3%. Часова зона UTC +3 Телефонен код +254
7
0
 
7
 
! Отговори
ха,ха преди 11 години
***- шегаджийка!
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако и това не е сценарий/както дето уж небрежно и се виждат циците/, незнам друго какво е. Наречете ме мнителен - хич ми не дреме.Трябва да се спре със заигравката, човек си има съкровенни неща с които майтап не бива.