Доктор Албан идва у нас през ноември

Певецът ще се включи в концерта „Обичам 90-те”
27 сеп 2012 13:41,
10
Доктор Албан идва у нас през ноември
Снимка: Pure Communication

Популярната в средата на 90-те години шведска денс-звезда Доктор Албан ще гостува отново у нас.

Той ще бъде част от концерта “Обичам 90-те”, който ще се проведе на 16 ноември в зала Фестивална в столицата.

Организаторите от радио Енерджи и агенция Коко обещават, че до 3 октомври ще станат ясни имената и на останалите участни в партито.

Билети за концерта могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim. Цената на първите 1000 билета ще бъде промоционална – 20 лв. След това, през октомври един билет ще струва 30 лв, а през ноември билетите ще бъдат 40 лева. В деня на концерта билети ще могат да се купуват за 45.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
5
 
! Отговори
Дарвин преди 11 години
От това е произлязъл човека.
7
1
 
13
 
! Отговори
bob преди 11 години
Супер, винаги като чуя -It's my life - се сещам за ученическо лято на море, без родители виенско колело и малолетно сладурче с лятна рокличка :) мамка му и живот, одъртяхме!
6
1
 
17
 
! Отговори
ioannidis преди 11 години
Музиката от 90-те ще си остане винаги най добрата.
5
3
 
5
 
! Отговори
ROKINROLA преди 11 години
iskam KISS da zabivat i 4alga se44444
4
1
 
10
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Типичният швед :) За една негова песен се сещам "It's my life", беше голям хит като бях в 6-ти клас.
3
5
 
7
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 11 години
Интонационната среда в България, в момента не е Българската. Българският песенен фолклор е под ръководството на евреин, - Кауфман. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, чалга, поп, рок, метъл и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. "*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка. В Българската интонационна среда, би трябвало да има място за автентичен български фолклор, също "обработки" от музикални специалисти, класически сценично-музикални произведения на фолклорна основа и разбира се фолклорни забавно-развлекателни изпълнения. Лошото е, както споменах в началото, неБългарската интонационна среда в която са потопени хората. Лошото е, че нашата музика е заключена главно в секторите, автентичен фолклор и обработен фолклор. Останалото огромно пространство е запълнено с чужда на Българина музика, но имплантирана му с натиск от вън , той я припознава за своя. Ако не разбирате, ролята на музиката за Българската нация, признавам, че тук и сега не мога да Ви обясня.В Европата, често се изразява едно учудване и неразбиране за велика ни култура, която не се побира в ограничена и *** главица. Богати сме, невероятно богати сме с Българския фолклор и няма защо да се правим на скромни от деликатност да не се засегнат другите нации.
2
5
 
2
 
! Отговори
Гнус ме е от черни преди 11 години
Страхотно! Дано и Джоли да дойде че и този доктор да я прегледа за черния дроб!
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И какво ще лекуваПростотията лиили чалгата