Тина Търнър се отрече от САЩ на 74

Певицата официално се отказа от американско гражданство
13 ное 2013 15:48, Александър Попов
27
Тина Търнър се отрече от САЩ на 74
Тина Търнър със съпруга си. Снимка: Reuters

Легендарната американска певица Тина Търнър официално се отказа американското си гражданство, като новината идва от посланика на САЩ в Швейцария. През последните 18 години тя живее в страната на шоколада.

Търнър, която напусна музикалната сцена през 2009 година, се установи в Швейцария още през 1995 г., припомня БТА. В края на април 2013 година 74-годишната певица получи швейцарски паспорт, след като научи немски език. През това лято пък Търнър сключи брак с германския музикален продуцент Ервин Бах, който е 16 години по-млад от нея. Тържеството беше във вилата им край Женевското езеро.

На 24 октомври Търнър е подписала документ в американското посолство в Берн, че взема швейцарско гражданство и е осведомена, че в тази връзка се лишава от американското.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на баба Тина! За пореден път показа, че е яко момиче! Хазната на янките ДГД!
23
0
 
11
 
! Отговори
no name преди 10 години
До Cleo"Това, че 99.9999999% от българите се интересуват само на Вуте да е зле и си нямат идея какво става по света, не значи, че Земята е спряла да се върти..." - смотльо, това, че не сме запознати в детайли с данъчната политика на хамериканците, не означава, че не се интересуваме какво се случва по света. Отвори си малко и ти очите, не всичко е USA:)))
22
4
 
4
 
! Отговори
Cleo преди 10 години
До 22. Явно не знаеш, че от тази година IRS въведоха нови правила за данъчно облагане за да събират пари от Американци които живеят извън Америка (заинтересувай се малко). И съвсем СЛУЧАЙНО тя се отказва точно когато новите правила влизат в сила. Да, да, ама НЕ!Това, че 99.9999999% от българите се интересуват само на Вуте да е зле и си нямат идея какво става по света, не значи, че Земята е спряла да се върти...
21
1
 
8
 
! Отговори
до Cleo преди 10 години
Първо - спечелените пари вече са обложени! А и кой ти каза, че точно заради данъци си е взела гражданството. Не е написано, че преди да заживее в САЩ е живяла във Великобритания. На практика тя не е американка от раздялата си с Айк. Това е било преди да се родя дори.
20
18
 
1
 
! Отговори
Cleo преди 10 години
Никога не е късно да станеш за резил ... Парите които ще спести от данъци какво ще ги прави? Ще ги носи в гроба си ли?Жалко е за няколко жълтици да предадеш страната която ти е дала всичко и те е направила това което си. Не сме ние тези които ще съдим, да е жива длъги години да си харчи с кеф преди да дойде времето да си плати за това.
19
3
 
14
 
! Отговори
Знаещия ... много ! преди 10 години
Вилата им е на брега на Цюрихското езеро в идно градче което се казва Кюснахт в непосредствена близост до Цюрих. КАЗАХ !
18
1
 
13
 
! Отговори
една преди 10 години
Неграмотници, знаете ли, че в Швейцария освен Женевското има още много други езера? Вилата им е на едно друго езеро, много голямо. Няма да ви го кажа, потърсете го сами. Проверявайте си информацията преди да публикувате лъжи.
17
3
 
6
 
! Отговори
Загрижения за САЩ преди 10 години
Дбре дееее,ще се жертвам да заема нейното место.Утре си купувам вакса и отивам у посолството на САЩ.Чакайте меееееее..........ида без пазарлък!
16
2
 
8
 
! Отговори
Баба Тина преди 10 години
Най-голямата звезда Тина Търнар знае немски език браво!Да внимава с шиколадите и банките че се напълнява лесно в Швецария.Аз мисля да направя внучката и Бионсе Българка и тя да се откаже от Американско гражданство.
15
25
 
27
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Обаче парите ги направи в САЩ, нали?
14
5
 
2
 
! Отговори
Ментолка Ефраимова преди 10 години
Ей, друже! Не се притеснявай за Челси. Челси знае какво да прави.
13
3
 
25
 
! Отговори
Ей преди 10 години
Драги Челси Манинг , трябва да си доста мургавичък за да наричаш Тина Търнър сестра. Дали тя плаща данъци или не, не е важно. Важното е, че ТИ плащаш данъци на САЩ. Помисли малко - плащаш прекалено скъп ток - пълниш гушите на американските собственици на "Мариците" - те плащат по-големи данъци на САЩ - да си жив и здрав.
12
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страхотна певица. Хубаво е, че на тези години се е съхранила, изглежда добре и най-важното, че се чувства щастлива. Да е жива и здрава и да се радва на живота.
11
2
 
24
 
! Отговори
Челси Манинг преди 10 години
Драги Едуард, аз и от пола си се отказах ама няма отърване от тез мискини. Да е жива и здрава сестра Тина и един цент данък да не им плати.
10
6
 
26
 
! Отговори
Едуард Сноудън преди 10 години
Аз пък тъкмо да се откажа от гражданство и те ми го отнеха! Сега кандидатствам за жител на кой да е терминал.
9
9
 
4
 
! Отговори
??? преди 10 години
До 1Дано да не загиват много бързо че ще повлекът много държвви със себе си.
8
2
 
57
 
! Отговори
siw преди 10 години
Предполагам, че го прави, за да не я друсат с данъци. Закона е, че всеки американец плаща... без значение дали е в сащ или не! При положение, че не живее от 20г. там дори ми се струва, че е позакъсняла маалко...
7
2
 
119
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма защо да злобеете. Жената се чувства щастлива на 74 и си е направила своя избор. Да е жива и здрава, дай Боже всекиму!
6
66
 
6
 
! Отговори
Ей преди 10 години
74... склероза... алкохол... наркотици...
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 4:Тя си е опекла работата не я мисли