Рафи празнува рожден ден с концерт

Куп звезди излизат с него на сцената на 29 януари
17 яну 2014 13:48, Александър Попов
13
Рафи празнува рожден ден с концерт
Снимка: Вирджиния рекърдс

Специален концерт - трибют към своите музикални вдъхновители и най-обичани изпълнители подготвя Рафи Бохосян за своя първи лайв в Sofia Live Club. Заедно с групата Funky Miracle победителят от X Factor подготвя микс от фънк и соул парчета, изпълнени от негови любими артисти.

Класиките Think на Арета Франклин, Higher Ground на Стиви Уондър и Musicology на Принс са само част от специално подготвения акустичен репертоар.

С концерта под надслов  FUN*KIN’ SOUL Night Рафи ще отпразнува и своя 21-ви рожден ден. 

На сцената заедно с Рафи ще се качат и неговите колеги Део, Лео и Играта, за да изпълнят заедно една съвсем нова, реге версия на летния си хит 4D.

Публиката ще може да чуе и по-алтернативен, суинг вариант на новия сингъл на Рафи "Не ме разбра". Поли Генова от своя страна ще партнира на рожденика в разчупено и свежо изпълнение на парче от творчеството на Jackson 5.

Една от големите изненади за вечерта е присъствието и на тазгодишния финалист и победител в X Factor – Жана Бергендорф. Двамата носители на титлата „X Factor на България” ще преплетат гласове на сцената на клуба и ще обединят талантите си в едно изключително и запомнящо се изпълнение. 

Партито е планирано за сряда, 29 януари, от 22:00 часа в Sofia Live Club. Билетите са на цена от 10 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Зоро преди 10 години
Супер мухляр е тоя инч хай...То май само гей джуджета се пръкнаха, д'иско и не знам си кой още...
12
0
 
4
 
! Отговори
Krok преди 10 години
Арменски рожден ден :) Вместо да почерпи - билети по 10 кинта
11
0
 
3
 
! Отговори
Мунчо преди 10 години
Тези гърли седнали му стигат до брадичката :)))
10
1
 
8
 
! Отговори
до 8 преди 10 години
Следващият самоотровил се и сам на себе си говорещ DOMUZ.
9
1
 
7
 
! Отговори
до 1, 2, 3 и 4 преди 10 години
Неспокойни, самоотровени DOMUZ-и.
8
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Като сте такива специалисти,знаещи и можещи покажете как се прави! "Аз съм специалист в друга област и си върша работата качествено и не се е налагало да си развявам *** по телевизионни предавания за да ми потръгне кариерата. И моето лично мнение е, че тази дразнеща личност е пълен бездарник. Запомнете го всички вие дето целувате *** всяка пръкнала се псевдозвезда- хората имат лични мнения.
7
5
 
12
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Едно умно, талантливо, усмихнато българско дете! Успешен концерт и хубави моменти на рождения ти ден - жив и здрав бъди, отминавай лошотията, само напред! Имаш много разнородни таланти, добър човек си. Какъвто и път да избереш, никога не преставай да обичаш вълшебството, наречено - музика!
6
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До всички с омраза към Рафи.Това дете е от едно обикновенно без връзки и пари семейство.Завистливия нашенец не може да преглътне че без задкулисие човек може да върви напред.Това дете спечели една от най-високите печалби в Стани Богат.Ако не е заробващия договор на Нова сега той щеше да учи в един от най-престижните университети на Острова.Няма да се учудя ако след време за него се пише че е едно от имената на Уолстриит.
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази омраза ще ви погуби! Като сте такива специалисти,знаещи и можещи покажете как се прави! Да си жив и здрав Рафи. Само напред!
4
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само в Бантустан подобен екземпляр се счита за звезда. Не може да пее, има излъчването на влагоабсорбатор и като цяло е пълен FAIL. Поне в западните държави подобни л*йняни тийн-звезди могат по принцип и да пеят по някоя нота колкото и да са противни, но този е пълен фалшификат. Типично българо-компексарско ренде с нулева визия парадиран от чалго-свинските медии като "талант".
3
14
 
13
 
! Отговори
незнаещ преди 10 години
Тоя безхаберник откъде се пръкна?
2
13
 
20
 
! Отговори
Водния мс преди 10 години
Тоя е по противен и от Бийбър
1
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво! Честит Рожден Ден- Дано ти е последен! Наздраве!