Андреа и Alek Sandar с песен за украинците и гейовете

Peaceful Place е посветена на хората без права в 21 век
20 фев 2014 16:56, Александър Попов
17
Андреа и Alek Sandar с песен за украинците и гейовете
Снимка: Dnes.bg

Фолкзвездата Андреа и младият изпълнител Alek Sandar представиха новото парче Peaceful Place и видеото към него. То е посветено на всички хора, които се борят за своите права в 21-ви век.

"Тази песен и клип е за нашите братя и сестри в Украйна, които се борят за своята свобода, за гей общността в Русия, които са лишени от свобода със закон, и за всички хора, които са лишени от права през 21-век. Ако бяхме направили това видео в Русия, най-вероятно ще бъдем в затвора сега. Нашият свят трябва да се движи напред, а не назад. Време е за промяна!", заявяват позицията си изпълнителите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: андреаAlek Sandar
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
13
 
12
 
! Отговори
1 преди 10 години
Демокрация=гейове и ***!!!!ХАМЕРИКАНСКА МЕЧТА! По-добре гледайте тази вечер по National Geografic за какво става въпрос в прехвалената страна - измами, наркотици, убийства......
13
8
 
12
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Натяга се качи на еврейската пропагандна машина. И следва сигурния и утъпкан PR път да възхваляваш обратните, очаквайте следващата песен за евреите и холокоста. Балканската Лейди Гага, моля ти се!
12
9
 
6
 
! Отговори
Антисемит преди 10 години
И Обамата го има. Точно преди надписа "Freedom". Та така като се замисля може и да подкрепя песента. В смисъл изми ми се в очите донякъде.Има нещо благородно, Андреа. Щом ни защитаваш срещу масоните-поробители.Явно режисьора на клипа или там както се нарича има някакъв скрит интелект, за който не се вижда от пръв поглед.
11
4
 
16
 
! Отговори
Въпросчо? преди 10 години
Тази защо не го изпя с Кубрат и Тервел?
10
22
 
12
 
! Отговори
Kalito преди 10 години
Поздравления! Страхотна идея и инициатива. Свободата е право и всеки я заслужава.It's time for a change!
9
4
 
23
 
! Отговори
rusnak преди 10 години
Голем смях!:))))
8
2
 
13
 
! Отговори
ама че народ преди 10 години
До ПавлинаИмам 500лв. излишни. Знам жестоко чалга местенце, със супер обстановка, много яки пичове сервитьори, музиката е точно по твоя вкус. Само кажи откъде да мина да те взема към 20:00 !!!Сигурен съм, че няма да разочароваш ...
7
26
 
7
 
! Отговори
Павлина преди 10 години
Статията е написана по провокативен начин, но клипа и песента са жестоки ! БРАВО ! Никога не е имало такава песен правена от българи !
6
3
 
6
 
! Отговори
ама че народ преди 10 години
Тая ...
5
8
 
12
 
! Отговори
Андреа форева преди 10 години
Ех тази Андреа бе, направо ми се издигна в очите. Каква похвална гражданска позиция! Между другото, само да ви кажа, съответстващата форма на гейове, в съществителен род, множествено чиесло, е хетери. Например: Андреа изпя песен за гейовте. Гейовете се зарадваха. Хетерите обаче се ядосват. Хетерите искат да се направи и за тях песен, че за тях песни няма.
4
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ахахахах, Кубратовица се бори за човешките права... Не мога, ахахахах :D
3
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая не може ли да не се изживява като лидер. Да се възползваш от ситуацията в Украйна и да сравняваш протестиращите там с гейовете в Русия (нищо против самата страна) - подло и долно дори за силиконова пр*дла. Що не отидеш там на площадите и да видиш колко хора протестират и да ги сравниш с тези на твоите концерти, за да осъзнаеш важността на това, което правят. оя до теб нито го знам нито мисля да го коментирам - възползвал се е от възможността и той да стане като теб, само че в мъжки род.
2
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алек Сандар Попов е обикновен чалгар.
1
10
 
20
 
! Отговори
Tina преди 10 години
А аз изпитвах някакво уважение към нея, като към интелигентен човек...До тук беше уважението ми.