Дивна става част от журито в "Големите надежди"

Младата певица ще оценява деца таланти с Любо
4
Дивна става част от журито в "Големите надежди"
Снимка: Нова тв

Една от младите надежди на българската поп сцена - Дивна, ще стане част от предстоящия първи сезон на шоуто "Големите надежди", което тръгва на 12 март. Тя самата е пример как талантът може да бъде забелязан още в детска възраст.

Дивна е само на 11 години, когато заедно с Миро печели формата "Пей с мен", а пет години по-късно има зад гърба си сериозен музикален опит.

Още с първия си сингъл "Ти не можеш да ме спреш" получава признанието БГ Песен на музикалните награди на БГ Радио, следва хитът "Готов ли си за мен", а отскоро тя подписа договор и с компанията на Графа - "Монте Мюзик".

През лятото на миналата година се включва в песента на Били Хлапето "Слънчеви дни", а преди по-малко от месец представи "Мойта музика" по музика и аранжимент на Графа.

Дивна е и културен посланик на родния си град Русе с мотото "Свободен дух означава да преследваш мечтите си докрай и да не позволяваш на нищо да те спира". В духа на мотото, талантът й излиза и извън родните граници – през 2010 г. тя заема престижното второ място на Сан Ремо Джуниър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ДивнаГолемите надежди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
ева преди 10 години
Тази Дивна се е взела много на сериозно и се изживява като някаква си звезда......Когато беше по-малка беше чаровна и пееше хубаво. Сега само кряска и каканиже..... Чак пък да е жури......нито има музикално образование, нито опит, нито има какво да каже компетентно.... Няма да се изненадам, ако и ноти не може да разчита.....
3
1
 
6
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Ненормалността в държавата вече придобива чудовищни размери!
2
2
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 10 години
Дивна е само една кресла. Никога не бих дал и стотинка за "пеенето" и. Пък относно журирането и...мисля,че изобщо няма мяст там.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дете ще оценява деца. Има логика-а-а-а-а!