Той с папийонка, тя по сутиен

Ники Манолов и Гери Дончева представиха нов клип
Обновена: 13 мар 2014 16:09 | 13 мар 2014 16:09, Александър Попов
12

Гери Дончева и Ники Манолов. Снимка: Булфото

Спряганият за любимец на Лили Иванова - Ники Манолов, и неговата дуетна половинка Гери Дончева представиха видеоклипа към песента "Как го правиш" в столичен клуб снощи. Музиката за песента е дело на Графа, мастеринг и смесване - на Мага, а аранжиментът - на Светлин Къслев.

Преди повече от година моделът Гери Дончева нахлу във всеки дом като рекламно лице на млечен деликатес, като сиренцето и деколтето й предизвикаха доста коментари. Тя вече се преквалифицира в певица и реди рими в парчето "Как го правиш".

Виновниците за събитието посрещнаха в контрастна визия своите гости на премиерата. Манолов бе заложил на костюм с папийонка, докато Гери провокира с тоалет, в който роклята бе акцент към бельото.

Сред гостите бяха певецът Владо Димов, плеймейтката Златка Димитрова, Дидо от Deep Zone, продуцентът Ованес Мелик-Пашаев и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само можеш да си мечтаеш да си селянин.Горда съм, че съм ***.Ям екопродукти и дишам чист въздух.Не съм се свряла в панелка, имам две висши. По-вечето коментари досега определено са на комплексари, за които единственото "хубаво" нещо в живота им е това, че са "Гражданаи".
7
0
 
6
 
! Отговори
Продължение на 7 преди 10 години
Новите "граждани" са озлобени, защото са били принудени да се разделят с познатия им начин на живот заради някаква модернизация, която според тях идва от градовете. Затова с наслада унищожават всичко, което им се струва "градско" или правят наопаки на това, което осмислят като градски манталитет. Децата им пък са върли противници на "селяндурщната",но манталитетът им е като на родителите им. Всичко това се повтаря, когато се създават т.нар. национални обекти /тачи се простащината,моралът загива/
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Велико преселение от селото към градовете е имало и в периода на създаването на ТКЗС. Хората не са искали да работят земята като роби за жълти стотинки и да гледат какво се върши с бащините им имоти, как се съсипва златната плодородна българска земя. Това неминуемо се отрази на манталитета, наблюдаван по градовете. Ако някой се интересува, нека потърси съответните изследвания - там много добре е обяснено на какво се дължи озлоблението на новите "граждани",които буквално съсипват градовете, като
5
3
 
2
 
! Отговори
за 1 преди 10 години
ти наясно ли си кога селяните доидоха в града - не е ли след 90....а да си чувал нещо за гражданство ,знаеш ли лолко са селяните кметове на гр,Пловдив и до каква просия го докараха
4
0
 
14
 
! Отговори
:))))))))))) преди 10 години
Известни са ми далеч по атрактивни двойки.В Пазарджишката *** махала има *** с претенции, че четат религиозна книжнина и така стават много високоинтелигентни и морални. Та, значи, може да видиш ***, наконтена с фередже, а до нея *** с риза, разкопчана до пъпа, да си драпа голия корем.Ако секнат паричните инжекции от емирствата и след това Шака Зулу реши да им прати парични помощи, сигурно ще сменят фереджето с поличка от банани, като на младата Жозефин Бекер в Мулен Руж.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕГРАМОТНИЦИ, ВЪРЖЕТЕ СИ "ПАПИЙОНКИТЕ"!
2
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно ми е гърдите на Гери Дончева дали са естествени, такава плът рядко човек може да види камо ли и да пипне, момичето ако ми пусне ще я чегаря айдушката..... хахаха
1
4
 
18
 
! Отговори
БКП преди 10 години
Уж всички селяни ги пренесохме в града и ги настанихме в панелки, но явно тея не сме ги видели. Както и да е-добре дошли в града и за вас място в завода ще има!