Лиса Стенсфийлд жъне успехи със Seven

Певицата представя и у нас новия си албум на 1 юни
12 май 2014 11:51, Александър Попов
0
Лиса Стенсфийлд жъне успехи със Seven
Снимка: Роб Евънс

На 1 юни в зала 1 на НДК Лиса Стенсфийлд ще представи последния си албум Seven.

Изискан и бляскав – това е най-краткото определние за дългоочаквания, седми поред албум на идола на британската поп музика. Албумът излезе пред броени месеци и вече събира овациите на публиката в цял свят.

Текстовете и музиката са на Лиса Стенсфийл и нейния партньор в живота - Иън Девини.

В новия Seven Лиса отново поставя в центъра на музиката си стила заедно с емоцията, отново съчетава диско със соул и джаз. До нея отново са оркестраторът Джери Хей, носител на наградата "Грами", и най-записваният барабанист Джон Робинсън – и двамата част от феноменалния успех на Майкъл Джексън през първите години на самостоятелната му кариера.

Музиката на Лиса и този път е завладяваща, гласът отново е основният капитал на Лиса.

"Когато пиша, повече от всичко друго описвам чувства", казва британската изпълнителка. Нейната музика отвежда в свят на красота, хармония и танц със своите песни и с добротата в гласа си.

Любопитна подробност за Лиса е, че тя се  завръща освен с нов албум с още по-звездна и бляскава стилистика и визия благодарение на лондонския топ стилист Джони Блуайс. Той е човекът зад Лана дел Рей и Лейди Гага, които дължат част от успеха си на неговия подход към стайлинга.

"Тя е честна и открита, душата й напълно отговоря на нейната външност – красотата за нея и истинска хармония", споделя топ стилистът.

"Нямам нужда да пея за пари. Отдавна го правя просто защото обичам да го правя", споделя певицата, която в своята кариера е продала нас 20 милиона копия от албумите си.

Концертът на Лиса Стенсфийлд е организиран от "Кийн актс" и "БГ Саунд Стейдж", а билети се продават в мрежата на Ивентим на редовна цена 40, 60 и 80 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари