Графа взе под крилото си близначките Алекс и Влади

Участничките от X Factor с първа песен, вижте видеото
Обновена: 6 дек 2014 14:44 | 6 дек 2014 10:36, Александър Попов
13
Графа взе под крилото си близначките Алекс и Влади
Снимка: Монте Мюзик

Чаровните близначки Алекс и Влади дебютираха под крилото на Графа и Монте мюзик с песента “Двойна игра”. Двете момичета са познати на публиката от миналогодишното издание на риалити формата X Factor, а от септември вече са с договор с музикалната компания.

Графа лично се заема с композирането на първата им песен "Двойна игра", а към парчето се присъединява и VenZy. Текстът на песента е на Графа и Илия Григоров, а видеото е реализирано от режисьора Васил Стефанов.

Алекс и Влади още в началното училище пеят в хор, а по-късно решават да посветят живота си на музиката и кандидатстват в музикалното училище. Първоначално родителите им се противопоставят на идеята децата им да нямат “сериозна” професия, но в последствие с отдадеността си към пеенето и професионалното си отношение към музиката, близначките печелят подкрепата им.

Щастието им се усмихва, когато са селектирани за финалисти в X-Factor. Тогава момичетата още не били сигурни, че искат кариерата им да е съвместна. Начинът, по който ги приема публиката ги убеждава, че заедно са по-силни, двете се допълват, помагат си и знаят, че винаги има на кой да разчитат.

През последната година близначките репетират ежедневно върху обща музикална програма, която включва любимите им кавъри, интерпретирани от нежните им гласове и акомпанимент на китара.

От Монте мюзик са много доволни от работата си с момичетата и вече работят върху следващата им песен. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
7
 
! Отговори
ме преди 9 години
Песничката много ми хареса. Нежна и зарибяваща. Браво на момичетата! А гласът на Вензи е супер приятен, това момче трябва да пее повече.
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоа па Граф ли е дук ли е ... малииии *** толко безвкусен баце, куто баница без сиренье *ти...
8
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо толкова злоба? :( :( Всеки има право на мнение, но начина, по който го изразявате това мнение, е сякаш говорите за най-явния си личен враг, все едно че тези певци (или българската музика в частност?) лично са ви направили нещо ужасно и непростимо..Толкова злоба на този свят че е просто тъжно."***" песен или не, хората се трудят да направят нещо с живота си и да повлияят по някакъв начин на българската музика. Като не ви харесва окей, но какво са ви направили на вас че така да обиждате
7
4
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Една от най-тъпите песни на земята. Какво друго да се очаква от тоя бездарник Графа. Близначките имат мега-просташко излъчване, а като певици са кръгла нула.
6
3
 
5
 
! Отговори
до 6 ти преди 9 години
Ми чакат показно от чичо ти Слави , да си продаде автопарка и яхтата за трактор и комбайн и да ходи в плевенско ........ за земеделец не ставащ слави ти си ........... щом една ТВ ти взе акъла а а а а ...... или пък ще намеря мотика и ще остана ........ аман от ПР с деца ........
5
6
 
22
 
! Отговори
баш диригент преди 9 години
Всеки втори певец иска да става. То аман от мързеливци. Грабвайте мотиките и марш на село и там ще пеете по нивята като сте толкова талантливи
4
5
 
9
 
! Отговори
Калуди преди 9 години
Симпатяги са! Успех на момичетата :)
3
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 2Да пея песни ли? Да пея песни като тоя Графа? По-скоро бих се самоубил отколкото да се излагам така. Само музикални инвалиди могат да харесват това което излиза от устата на тоя шебек.
2
22
 
19
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 9 години
А ти,о анонимни юроде,какво направи в живота си,колко песни изпя,на колко човека помогна да постигнат мечтите си??????
1
18
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя графа толкова да ми е антипатичен, а гласът му като го чуя ми се доповръща.... че няма накъде. Затвърждава за пореден път мнението ми за него, като събира само *** около себе си, както в случая с тези некадърни пикли.