Свършват промо билетите за ОneRepublic

Петима щастливци ще се срещнат с бандата
12 яну 2015 11:37, Александър Попов
1
Свършват промо билетите за ОneRepublic
Снимка: Болкън Ентъртейнмънт

Интересът към първия концерт у нас на една от най-актуалните групи - ОneRepublic, продължава да расте и предвидените промо билети за най-близките до сцената места – тези на терена, се очаква да свършат още тази седмица. След изчерпването цената им ще се покачи.

Актуалната банда пристига за първи път в България на 2 юни в зала „Арена Армеец“.

"Шоуто ще бъде зрелищно, ако съдим по изискванията, които получихме за изграждането на самата сцена и за броя съоръжения за специални ефекти. Най-вероятно на терена ще построим и специално удължение на сцената, по което Райън Тедър и останалите музиканти ще ходят на някои от парчетата", заяви организаторът Петър Петров, шеф на Болкън Ентъртеймънт.

Петима от вече закупилите билети за шоуто ще имат възможност да се срещнат с групата на живо, часове преди шоуто. Номерата на печелившите билети ще бъдат oбявени на сайта на промоутъра becbg.com.

Авторите на Counting Stars, If I lose myself, Love runs out, Apologize, Good Life и най-новия хит в телевизионния и радио ефир - I Lived, са на върха на своята слава и за щастие на българските фенове, София е една от спирките в световното им турне „Native Tour“ през 2015 година.

Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim.bg в цялата страна на цени от 65 до 110 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ОneRepublic
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари