След поп и етно Невена Цонева пробва с рок

Вижте видеото на "Когато най-силно ще боли"
16 фев 2015 10:42, Александър Попов
20
След поп и етно Невена Цонева пробва с рок
Снимка: АВА

Невена Цонева представи своя първи авторски проект, който е озаглавен "Когато най-силно ще боли". Той е в тандем с рок бандата Milenium X.

Невена е автор на музиката и текста, а аранжимента е дело на гаджето й Венелин Венков. Режисьор на лентата е Жоро Манолов.

Това е поредна провокация към почитателите на Невена, която досега в кариерата си представи песни в различни стилове - автентичен фолклор, етно и поп.

Изпълнителката работи и върху проекта си, свързан с възраждането на златни български песни от 60-те и 70-те години на миналия век. След успеха на на нейната интерпретация на "Повей ветре", Невена е готова със записа на друг хит - "Двама".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Невена Цонева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
българската музика умря с налагането на чалгата
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това момиче има страхотен глас, но не знае какво да се прави сама себе си. Лута се като муха без глава от стил на стил, че и в нов конкурс при явен конфликт на интереси се включи. Прекалено е интелигентна за чалга, някак не и отива, но пък много и се иска, горката.....ама пусти срам...... Да прескочи и рока и направо към порното
12
1
 
7
 
! Отговори
инж. Димитров преди 9 години
Покажи малко плът и си готова! Ще те лансираме и догодина на наградите на "планета" ще вземеш за млад изпълнител една статуетка....
11
3
 
9
 
! Отговори
ййкл преди 9 години
Голям рок ей, нямам думи.Да вземе да се откаже от рок пеене със сигурност и да заложи на други неща.
10
1
 
12
 
! Отговори
Зиг преди 9 години
Абе добра идея, ама много поп-фолк орнаментика нещо. Както се споменава по-долу - все едно Глория. Минало покрай рок, ама не закачило много....
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това не е рок. Това може и за по-нормална чалга да мине. Както долу вече е коментирано, гласът и надделява над инструментала. Клипът е смешен.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На масата не им пука за изкуството. Ако иска някой да превижява или забогатява от музиката, трябва да заложи на комерсионалност. Това парче е с много остаряло звучене от преди 20 години. Прави дует с Криско и си покажи дупето.
7
1
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
Рок,ама друг път :) те на Пресито песните са по-тежки :)
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чакам с нетърпение кога ще пробва с порно
5
0
 
12
 
! Отговори
som' really wro преди 9 години
Сега ... нито искам да плюя,обиждам или злобея.Казвам това,което видях през моята призма :+ не се усеща влиянието на стила на Слави Трифонов.+ парчето така нали звучи сежарско- блед опит за имитация на социално-работен клип в стил рок-банди - много слабо изразени китари и въобще гласът й взима превес- звучи като песен на Глория- има моментни наченки на рок-певица,но за по 1-2 секунди- прекалено тежък грим и много усмивки ( излизаш,разбиваш ги и се прибираш ).
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те това ако е рок....аз чалгаджия да стана!
3
2
 
16
 
! Отговори
pro-Rock преди 9 години
... забравих още нещо много важно. Усмивките са белег на чалга/диско/порно стила... В рока ако се показват зъби, то те не са бели и гланцирани, а заострени... И дамските прически не са като току-що излезли от фризьорския салон. Смени си и стилиста, този явно не разбира от рок-излъчване...
2
2
 
19
 
! Отговори
pro-Rock преди 9 години
Невенче, за да замяза на рок, първо се откажи от женските бек-вокали на бръснарска терца, после от се(в)л(иев)ското вибрато стил ранния Пайнер, от тънга-дънга ритъма и заложи на по-силно собствено присъствие с малко крясък, атака и дрезгава нотка...Иначе си е жива чалга с дисторшън...Казах..!
1
1
 
29
 
! Отговори
Дядо Лазе преди 9 години
нема да стане така мойто момиче, пускай вече секс касетата и прави дует с Криско .. народа иска зрелище