Ритон с нов албум и филм

"Пътят към твоето сърце" излиза и на винил
30 апр 2015 10:40, Александър Попов
0
Ритон с нов албум и филм
Снимка: Камен Вълканов

Катя и Здравко от Ритон ще зарадват своите почитатели с нов албум, който се очаква да излезе около 1 юни. Той ще носи името на последния спектакъл, който показаха през ноември миналата година в НДК - "Пътят към твоето сърце". В него ще бъдат включени 12 нови песни и плейбеци за любителите на караокето.

Ценителите обаче ще могат да се сдобият освен с най-новия диск на дует Ритон и с DVD филм за живота им с разкази на композитори, поети, режисьори. Филмът ще се казва "Брак по любов" по едноименната им песен от 80-те, както се е казвал и техният трети албум. Режисьор на филма е Станислав Терзиев, а сценарист – Драго Драганов.

Филмът ще бъде придружен и от луксозна книжка, която ще включва техни фотосесии и текстове на песни.

Намигване към миналото Катя и Здравко правят и с виниловата плоча, която ще придружава новия им албум в комбинация с филм и луксозно печатно издание. Едно музикално намигване, което само потвърждава силата на ретро вълната в най-различни сфери.

Двама от най-обичаните български изпълнители споделят, че албумът "Пътят към твоето сърце" ще зарадва почитателите им и с няколко римейка на техни хитове – с нови аранжименти и по-актуален саунд, но със запазена автентичност на песните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: дует Ритон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари