OneRepublic под кожата на 10 000 българи

Бандата с невероятно шоу в столичната зала "Арена Армеец"
Обновена: 4 юни 2015 14:11 | 3 юни 2015 13:45, Александър Попов
11

Снимка: Болкан Ентъртеймънт

Твърде рядко се случва у нас да гостува банда, която в настоящия момент е на върха на класациите. Е, случи се. OneRepublic направиха страхотно шоу за кеф на близо 10 000 души в зала "Арена Армеец".

Всичко започна с парчето "Light It Up", след което под бурните възгласи на публиката на сцената излязоха Райън Тедър, Зак Филкинс, Еди Фишер, Брент Кътцъл, Дрю Браун. И без да чакат забиха хитове като "Secrets", "What You Wanted", "Stop and Stare".

Тедър накара всички да настръхнат с кадри от София по време на парчето "Good Life" и чистосърдечно заяви, че трябва да се гордеем със забележителностите на столицата ни. Емоционален момент, който не може да се види на български концерт.

"Много е красиво тук. Успяхме да се разходим в центъра на столицата ви и видяхме страхотни сгради, градинки и храм. Трябва да сте истински щастливи и горди", заяви фронтменът.

Тедър и компания се раздадоха напълно, вокалистът слезе сред публиката, пя с тях, снимаше се с почитатели, а за едно момиче вечерта ще остане спомен за цял живот, след като бе на сцената с любимците си.

Сред гвоздеите на шоуто бе акапелното изпълнение на Тедър на хита "Apologize", който ги направи световноизвестни. Хиляди пяха с групата "Counting Stars", "Preacher", "Something I Need", "Can't Stop", а двучасовото шоу се оказа малко за българските почитатели на OneRepublic.

Зареден с много енергия и в същото време музикантски, заразяващ, възторжена публика и викове, а в същото време се наслаждаваш на всяка нота. Емоцията няма как да се предаде с думи, просто на такъв концерт трябва да присъстваш.

Финалът бе поставен с парчето "I Live", като то бе излъчено и в социалните мрежи за почитателите на бандата в цял свят. Естествено, последва и бис с "Love Runs Out", "What a Wonderful World" и "If I Lose Myself". За да сложат край на едно вълнуващо преживяване и обещанието на Райън, че отново ще се върнат тук...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Elena преди 8 години
Бих ги чула наживо, въпреки че знам само 2 парчета, но Алма е права - концертът беше за тези, които проявиха интерес към тях. Ако някой ти звучи перспективен, искаш да чуеш и другите му парчета. Аз ходих на Maroon 5 и нямах физическа възможност да съчетая двата концерта... Но съм убедена, че те ще дойдат пак:)
9
1
 
13
 
! Отговори
Алма преди 8 години
Като ви чета коментарите, мисля че само тия 10 000, които бяхме в залата знаем за колко уникално изживяване става дума. Нито една дума не е преувеличена. До преди 7 месеца знаех само 2 техни парчета - като чух за концерта, почнах да ги слушам от любопитство. Снощи пях с тях и още 10 000 от първата до последната песен. Изключителни музиканти, надявам се все повече актуални банди да идват за концерти тук.
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кой има записи на тва бе.
7
3
 
1
 
! Отговори
Росен Пл. преди 8 години
Оуу, любимата ми банда! Тедър бих го схрускал, сладур! Аз ги харесвам точно такива момчета!
6
17
 
6
 
! Отговори
valiq преди 8 години
Mnoggo sa sku4ni teq! Ne gi haresvam! Hora mnogo qk bal si iskarah, napravo se razcepihme, a nakraq paravijh sfirka na edin sau4enik v diiskoto! Basi qkoto stana! Iskam da sam studentka ve4e!
5
18
 
9
 
! Отговори
Планета преди 8 години
Фики е по-добър.
4
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МУЗИКАЛНИ ИНВАЛИДИ.
3
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-после някоя нова група изнесе концерт. Очаквам Ники Минаж , Бруно Марс и други.
2
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези ги чувам за първи път.
1
28
 
12
 
! Отговори
gnom преди 8 години
абсолютно гейска банда