Трескава подготовка за концерта на Роби Уилямс

Певецът поздрави феновете у нас на български
12 юни 2015 10:18, Александър Попов
6
Трескава подготовка за концерта на Роби Уилямс
Снимка: Reuters, архив

"Здравейте, Bulgaria! Are you ready to be entertained?", написа Роби Уилямс във Facebook страницата си. Както се похвали наскоро, Роби обича да прекарва много време в интернет и е фен на социалните мрежи, в които редовно пише от свое име.

Певецът се готви за концерта си на 7 август в рамките на фестивала "Spirit Of Burgas", a в специално видео обръщение за българската публика Роби сподели, че ще превземе Духa на Бургас и ще ни забавлява, както никой друг преди. 
 
Общинарите в Бургас вече са започнали трескава подготовка за фестивала, като в момента се обсъжда кои булеварди да бъдат затворени в дните на фестивала, за да може да бъде поет целия поток от хора, прииждащи от всички градове на страната и да се избегнат задръстванията преди и след шоуто на Роби Уилямс.

От БДЖ също вече са дали знак, че подготвят да пуснат допълнително влакове за дните на фестивала и да облекчат допълнително трафика.
 
Очаква се тировете за шоуто на Роби Уилямс да пристигнат 10 дни преди старта на фестивала, за да имат време да подготвят плажната ивица за грандиозната продукция и десетките хиляди почитатели на британската икона.

Билети на цени от 99 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Роби УилямсSpirit of Burgas
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълна боза са му песните на този чичко!
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2-ри, Пий си ракията, усили си Галена и не се занимавай с работи от които не разбираш наистина.
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2-ри, Пий си ракивта, усили си Галена и не се занимавай с работи от които не разбираш наистина.