Джеймс Артър: Вече съм по-затворен човек!

Певецът пред Dnes.bg преди участието му на Bansko Beat
15 юни 2015 09:02, Александър Попов
3
Джеймс Артър: Вече съм по-затворен човек!
Джеймс Артър вече бе в България. Снимка: Булфото, архив

Джеймс Артър едва ли има нужда от представяне. Певецът е на върха на славата, след като спечели X Factor и сам признава, че тази победа е обърнала живота му на 180 градуса. Дебютният му сингъл "Impossible" от 2012 година го качи на върха на класациите. Джеймс вече бе в България за финала на третото издание на българския X Factor, където пя с една от финалистките - Михаела Маринова. Сега му предстои нова среща с българската публика - на 10 и 11 юли по време на фестивала Bansko Beat Music Experience, като той ще бъде гвоздеят на втората вечер. Ето какво сподели звездата пред Dnes.bg преди отново да кацне у нас.

Преди  първото ви гостуване казахте, че за България знаете малко, от свой приятел българин. Какви са сега вашите впечатления - какво Ви харесва, какво не?

Красива, гостоприемна страна, нямам търпение да се върна. Феновете са изумителни, откликващи. С удоволствие бих прекарал повече време тук.

За кратко време се срещнахте на няколко пъти с българската публика. Какво да очаква от вас на фестивала в Банско?

Аз винаги искам да дам на почитателите си живо шоу, пълно с моите хитове и също нови песни, по които работя. Обичам да добавям по нещо ново от време на време, за да вълнувам публиката. Имам страхотна група и ние наистина обичаме да свирим за вас, хора!

Едно риалити шоу обърна живота Ви. Променихте ли се като човек, в какво намирате щастието в момента?

Въпреки че спечелих X Factor и животът ми се преобърна на 180 градуса за няколко години, смятам че съм все още същия човек, може би малко по-затворен и ценящ личното си простраство. Все още намирам щастие в музиката и тя без съмнение е моята голяма страст. Моето семейство, моите приятели, кучетата ми – те също ми носят много щастие. Стремя се да държа личния си живот далеч от публичността, защото обичам да имам време на спокойствие за мен самия.

Станахте световноизвестен, каква е следващата ви цел в музиката?

За мен абсолютната ми цел е да продължа да правя музика и да се надявам, че хората ще я харесват и ще се идентифицират с нея. Обичам да пея на живо, защото това е единственият начин да видиш лице в лице какво значи музиката за хората. Обичам да взаимодействам с публиката от сцената - това сте вие, хора, моите фенове, тези които ме правят такъв, какъвто съм, когато пея.

Казвате, че първият ви албум е отражение на същността ви като личност. Ако трябва да се опишете само с думи какви ще бъдат?

Аз съм доста внимателен и съобразителен човек, който обича да прекарва времето си с нещата и хората, които обича най-много.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 8 години
До do 1 Все тая.Американец англичанин.Все под ножа.Една песен и то кавър.
2
0
 
9
 
! Отговори
do 1 преди 8 години
Разбирам, че ти плащат, но е англичанин. И да, има хора които го харесват. Не съм от тях, но има.
1
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още един американски гей в България! Има ли някой да харесва това мрънкащо чудо?!