Графа започва новия сезон с "Моменти"

Певецът готов с нов сингъл, клипът до дни
Обновена: 3 сеп 2015 10:42 | 3 сеп 2015 10:07, Александър Попов
5
Графа започва новия сезон с "Моменти"
Снимка: Булфото, архив

Графа открива есенния сезон с нов сингъл с електро-поп звучене. Песента е озаглавена "Моменти", а певецът е убеден, че е по-различна от всичко, което звучи в ефира.

"Демото на музиката отлежава от известно време в главата и компютъра ми. Написах го и знаех, че текстът на тази песен, ще я направи жива и различна. Не бързах да го мисля, исках сам да дойде и това се случи през лятото, когато си дадох сметка, че животът ни се състои от моменти – хубави, вълнуващи, различни, запомнящи се. Живеем в динамично време, в големия град, заобиколени от много хора и едновременно с това затворени в дисплеите на мобилните ни устройства. С текста искам да накарам хората да ценят, да преживяват и помнят моментите в живота. "Моменти" е един момент от творчеството ми, който се случи много естествено, искрено и съм сигурен, че слушателите ще го усетят. Надявам се силния заряд, който песента носи да им даде енергия и усещане за добро", сподели Графа.

Музиката и аранжимента на песента са на изпълнителя. След като написва първоначалната версия на текста, той кани Илия Григоров, с който през последните години често работят в екип, за да оформят финалните щрихи.

Вече е заснет суровия материал за клипа под режисурата на Bashmotion. До дни се очаква и премиерата на видеото на "Моменти".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: графа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
ѝЯ преди 8 години
Това природно недоразумение още ли го има?
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой Графе ти каза, че си композитор? Всичко твое е еднакво. Няма никаква музика, никаква мелодия.Речитативи-текст, текст без грам мелодия! Срамно е , че токова години го кичат с награди...!!!??? Спри най-после и не ни мъчи с напъните си да ТВОРИШ !!!!!!!?????
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, че си е хванал европейската хранилка, че иначе какъвто е умен и талантлив...