Пълна зала и нестихващи аплодисменти за Лили

Звездата с концерт в София след 2 години пауза
Обновена: 1 апр 2016 14:31 | 1 апр 2016 14:14, Александър Попов
34

Снимка: Ани Петрова

След близо двегодишно отсъствие от софийската сцена, Лили Иванова изнесе грандиозен концерт в препълнената Зала 1 на НДК.

Тя поднесе невероятно шоу за своите многобройни фенове, в което изпълни прецизно подбран репертоар, включващ познати хитове, а публиката чу и три нови песни.

Освен песента "Този миг", която беше пусната в ефир дни преди концерта, певицата изпълни и другите си две нови парчета - "Вкусът на греха" по текст на Росен Кукошаpов и музика на Ангел Дюлгеров, както и "Каданс" по текст и музика на братята Милен и Росен Кукошарови.

Почитателите, изпълнили до краен предел Зала 1, пяха и подкрепяха през цялото време певицата, която изпя и някои от най-големите си златни хитове, неизпълнявани от много години на живо.

За първи път Лили Иванова излезе на сцената с беквокалистки - група LaTiDa. Трите момичета Десислава Христова, Елизабет Нешева и Яна Балева застанаха редом до голямата певица на сцената и доказаха защо им е гласувано такова доверие с безупречните си изпълнения.

След края на концерта звездата получи много букети и поздравления от редица официални лица и почитатели, а залата дълго време я аплодираше след последното й изпълнение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Лили Иванова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
2134 преди 7 години
А показа ли си пако ония работи.....
20
4
 
0
 
! Отговори
Малеййй преди 8 години
Уф, хора наред ли сте?blitz.bg/news/article/281212Туй, че пееш - едно, ОК, ще го преживеем някак си, ама другото.... все някакви задръжки трябва да има бабата.
19
2
 
6
 
! Отговори
аз преди 8 години
много простотия в тази наша чудесна България,а злобата е в излишък.
18
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И в залата 90% от публиката беше на 80+ години с покани купени от местните клубове на пенсионера, а останалите 10% бяха студенти по археология, че искаха да видя жива съвременница на Рамзес Велики.
17
3
 
8
 
! Отговори
diavolcheto преди 8 години
Много ми е болно, но ще ко кажа: не познавам друга нация в света, която така грозно, просташки, злобно...да оплюва своите уникални таланти!Една е Лили, вечна е, заслужава единствено и само любов, уважение, преклонение пред огромния талант, великолепните песни, класата...Не оплесквайте всичко хубаво! Няма да го нараните или унищожите! Правите го по-силно и още по-хубаво! Безумци!
16
2
 
5
 
! Отговори
Браво преди 8 години
БРАВО на ЛИЛИЧАЛГАРИТЕ , СЛАВИ КУКУТО И..................... ДА СИ ГРИЗАТ НОКТИТЕ ОТ ЯД.Където ЛИЛИ е пяла на СВЕТОВНИ СЦЕНИ -КУКУВЦИТЕ няма и да ПОМИРИШАТ.ДА ВИ ................. В ЧАЛГАРИТЕ.
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Панаири, панаири, пак прави Лили!
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ei balarino mnogo si prost ne uvajash dori sebe si kakvo ostava drugite
13
1
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 8 години
До Анонимен Случайно да си живял в чужда държава.Ама повече от 6 месеца непрекъснато.Надали.
12
17
 
9
 
! Отговори
Малейййй преди 8 години
Надявам се тоя път поне да не си е показвала половите органи на публиката, като един по-преден път...
11
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На 56 съм. С наакано въже да ме вържат на концерт на тази ще го прегризя да избягам.......
10
8
 
9
 
! Отговори
защо преди 8 години
"Едва 20-и сме по интелигентност в Европа"; "Вече не сме най-умни в света след евреите";" българите ставаме все по-бедни, по-болни, по-прости, по-нещастни"И за всичко ни е виновен комунизма!!!Та кога бяхме втори? При турското присъствие, или през Балканската война или около Първата световна? Ама друго си е да кажеш: Не аз, този или онова са виновни. Иначе, ехеее, къде щях да съм!!!
9
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, кой е луд да даде 50лв. за билет? Раздавали са го служебно и който не уважи "легендата"- мъмрене пред строя.
8
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случайно като сте посещавали чужда държава, след като споменете откъде сте да сте виждали реакция "аа Лили Иванова". Ами не няма да видите защото за над 90% от хората в българския шоубизнес никой не е чувал зад граница. Така че излишното величаене не е полезно за никого.
7
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НДК ... Пфууу щом не е Арена Армеец значи вече наистина е за пенсия
6
23
 
10
 
! Отговори
хахо преди 8 години
над 50 год. е била възрастовата граница на зрителите в залата 100%.
5
29
 
15
 
! Отговори
Бабет преди 8 години
Бяхме десет бабички на концерта на наборката. Всички бяхме с безплатни билети, за да тракаме с кастанети докато тя се пробваше на плейбека. 90% от публиката беше като нас - с платени от министерство на културата покани. Пардон, платени от всички вас, дето се хилите на тази жива легенда.
4
23
 
15
 
! Отговори
хммм преди 8 години
Типичното отражение на комунизма в България. Много ясно че ще е голяма работа с хиляди концерти, то едно време друга музика не се е позволявало да се слуша. Комунизма е взел на пенсионерите ни и малкото мозък който са имали. Сега ще завалят коментари от бесни пенсионери, по случайност пропуснати от ало измамниците и платили си интернета. Не се правете на мн интелигентни дъртаци докарахте с вашето овчо поколение България до фалит чрез управлението което избирахте. Не ви съжелявам, жал ми е за дец
3
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Лили, завистливите по-млади колежки да гледат и да се учат, а чалгарките остават някъде назад.
2
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма снимки отблизо, защото ...