Брайън Адамс с концерт в София на 11 октомври

Шоуто на легендата ще бъде в "Арена Армеец"
Обновена: 4 апр 2016 11:53 | 4 апр 2016 11:44, Александър Попов
11
Брайън Адамс с концерт в София на 11 октомври
Снимка: Moko Solution

Легендарният Брайън Адамс, една от най-големите звезди в историята на музиката с над 30-годишна кариера и множество хитове по върховете на класациите, идва в София за голям концерт. Той ще бъде на 11 октомври в Арена Армеец.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 8 април в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online на цени от 60 до 120 лв.

Концертът ще бъде в част от световното турне "Get Up" на изпълнителя, което стартира на 8 април в Хюстън (САЩ) и ще премине през най-големите градове в Северна Америка и Европа.

Българската публика ще може да се наслади на най-големите хитове на Адамс, сред които неостаряващи класики като "Run To You", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me" и др.

Брайън Адамс е продал над 65 милиона албума, бил е номер едно в над 40 държави и е изнасял концерти на шест континента. Удостоен е с Ордена на Канада, въведен е в Канадската зала на славата и има звезда на Канадската алея на славата, както и на тази в Холивуд.

Певецът от години поддържа връзка с личната си асистентка Алисия Грималди, от която има две дъщери - Марибела Бъни и Лула. Едно от хобитата му е фотографията, на която се посвещава с голям успех, снимайки сесии за най-престижните модни издания.

Първият му самостоятелен албум излиза през 1980 г. и носи неговото име. През 1984 г. албумът “Reckless” го изстрелва на върха, достигайки №1 в класациите по цял свят. Шест песни от него стават хитове, сред които са и класиките "Run To You", "Summer of ’69" и "Heaven".

През 1991 г. “Waking Up The Neighbours” чупи всички рекорди. Хитът “Everything I Do (I Do It For You)” не слиза от върха на класациите в Англия цели 16 седмици и продава над пет милиона копия в САЩ. За това парче Адамс печели "Грами". В продължение на годините е бил номиниран три пъти за "Оскар" и веднъж за "Златен глобус".

Тринадесетият студиен албум на изпълнителя - "Get Up", излезе през октомври миналата година. Организатори на концерта са Moko Solution и NuCoast.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Хуморчо преди 8 години
До ЖенаНещо не ти достигат 60-120лв. и гроздето стана кисело ;) И да, допустимо е да сме толкова ограничени, както е допустимо ти да хейтваш световно известен музикант. Упс, това твоето не е хейтване. Нали? Предполагам си специалист, имаш музикално образование или пък просто си изказваш мнението. Е, мерси. Вече знаем, че с лекота обиждаш и даваш оценки за човек, който е доказан професионалист. Не се притеснявай за музикалните ни стремления, нито за канадеца - някак ще се справим ;)
9
6
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Понякога се втрещявам от т-ъпотата чаловечешка! Това, че не харесвам тоноизвличането и хриптенето на Браян Адамс, ОЗНАЧАВА ли, че съм пайнер агент и ходя в БИАД?! Е, не може да сте толкова.... ограничени!!! Не е допустимо просто!Същата история е да ми обяснява някой, че като не мога да трая всясъците кресливи на оперетни женици, които обичат да викат на сцена, щот вкъщи не могат, това значи, че съм почитателка на кючеци!
8
3
 
3
 
! Отговори
Spacer преди 8 години
Пайнер агентите пак надават вой. Никой не ви кара да ходите, билетите така и така ще се изкупят. Хайде сега всички дружно към БИАД да се насладим на истинския живот и да избием някой друг комплекс (може и зъб). МАЧКАЙ КОБРА!
7
3
 
2
 
! Отговори
нула преди 8 години
С удоволствие пропускам!
6
6
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
А, доФтуре, относно чалгата, отиди на концерт на Светлана Ражнатович, да ти ПЕЕ два часа без да спре и да ти отпуши ушните канали и ела пак коментирай могат ли "чалгите" да пеят или не могат. Eто там ще получиш истинска радост от живота, а не на канадско пресипнало мага-ре, което рИве за облак номер 9, всички го праим за един и за мноого любОф, търчиш към някоя ливада, ама тя ливадата изпасана. ТолкоЗ за музикалните ти стремления.
5
5
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
5, ако трябва и чалга ще прослушам, че да те направя щастлив, нещастнико! Ходи си запуши ушите или иначе казано напукай се като сви-ня и отиди да слушаш как този се опитва да си поеме въздух, че да излезе някой тон и се оглеждай внимателно да не му се скъса някоя жила в гърлото. Ама ти го пожелавам да идеш в Армеец и да дадеш 120 кинта за билет, че да ти стане още по-готино. Все едно на последните пияни концерти на Уайнхаус да си или на Роксет, но сега Мари е болна и затова не може да пее.
4
2
 
9
 
! Отговори
доктора преди 8 години
До 1 и 2.....жалки музикални инвалиди......Слушайте чалга и се радвайте на живота.Нещастници.
3
2
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
18 till I die, Somebody, It's only love, Straight from the heart, Run to you...Изразил си се метафорично, ама простотията българска взе доста да ме дразни напоследък... Та ако искаш, може да ти изброя поне още 10 негови хита, за които се сещам веднага.
2
1
 
6
 
! Отговори
Скарлет преди 8 години
Хубавото на отминалите години е, че те карат да осъэнаеш, че найстна само истинските неща се помнят вечно!!! Всички теэи моменти, оцелели на беэпощадната проверка на времето!!!
1
16
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Брайън Адамс нямаше и няма глас, за да пее. Той хрипти.