Белослава в дует с Графа и техния "Сън"

Песента е част от новия албум на певицата "Красотата"
15 апр 2016 15:44, Александър Попов
10
Белослава в дует с Графа и техния "Сън"
Снимка: PR

Първата обща песен на Белослава и Графа вече е факт. Композицията се казва "Сън" и е по музика и аранжимент на Живко Петров. Текстът е на Белослава, а клипът е под режисурата на Бойко Щонов.

Песента е част от новия албум на Белослава "Красотата", който ще бъде представен официално на 23 април в Зала 1 на НДК и на 25 април в Бургаската опера. И двата концерта са с начален час 20:00.

Албумът ще бъде двоен, като единия диск е изцяло акустичен. По време на премиерните концерти двойният нов албум на Белослава ще се продава на специална цена.

На 23 и 25 април заедно с певицата на сцената в Зала 1 и в Бургаската опера ще бъдат Живко Петров, който е музикален продуцент на събитията и основен композитор на песните в албума, както и Димитър Семов, Росен Захариев-Роко, Димитър Кармафилов и Елена Кокорска. Специално участие ще има и Печенката.

Графа пък ще бъде гост на концерта в Зала 1, където двамата с Белослава ще изпълнят за първи път на живо съвместната си песен. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Белославасънграфа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
104
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълна досада - слушах точно 20 секунди и съжалявам за изгубеното си време.
3
2
 
15
 
! Отговори
The Music преди 7 години
Този дует е забележителен триумф над човешкия слух. Мислех си, че опростачването на съвременната българска музика е ударило дъното, но очевидно е, крещящо е, че не съм бил прав. Колко човека биха дали по 50 стотинки за да си купят албум на г-н Ампов или шумно-дишащата певица? Правилно, близко до нулата. Ако не са извратените обирджии Профон и Мюзикаутор, тези досега да бяха кръчмарски музиканти, за да не се налага да ровят по кофите от глад.
2
5
 
105
 
! Отговори
Без думи преди 8 години
Вий кои са мама и тате ... иначе си има ресторонти за парвенюта на безумни цени ... да вярно не може да пее ама т и този граф и той ... иначе е страхотна мадама .. не може да се отрече ...
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чух я сутринта по Би Ти Ви. Нали тази седмица бяха коментатори. Певци на 2 тона. И все едно и също повтарят. Къде са тези мелодични песни, съчетани с текст, които те хващат за сърцето? Рецитатори!