Тодор Георгиев се завръща с "Там където"

Вижте видеото на певеца от "Гласът на България"
19 апр 2016 11:44, Александър Попов
0
Тодор Георгиев се завръща с "Там където"
Снимка: PR

Съвсем скоро след завръщането си от САЩ, един от талантите на "Гласът на България" Тодор Георгиев - Toshey се завръща ударно на сцената с ново парче и видео.

То е озаглавено "Там където" и бележи интересен стилистичен завой в творчеството на Тодор Георгиев. Освен с мелодичен глас, покорил хиляди фенове на риалити шоуто, тук можем да го чуем и да рапира.

По-наблюдателните ще открият промяна и в начина му на пеене – резултат от системните уроци при уважавания педагог Алис Боварян, стимулираща го непрекъснато да се усъвършенства.

"Харесва ми да експериментирам и да се развивам музикално. Никога не е късно човек да разбере, че е добър в нещо ново. Най-много се гордея с това, че текстът на парчето е мой авторски. Винаги въздействието е много по-истинско, когато изпяваш думи, изразяващи лични твои мисли и емоции", доволен е от резултата Toshey.

Аранжиментът на песента отново е дело на Светлин Къслев, с когото Тодор работи успешно вече от няколко години. Видеото пък е ко-проект на Петър Кирилов – Каспър и Павлин Табашки. В него заедно с Тошко можем да видим четири загадъчни момичета, чиито лица остават скрити зад маски, но не е трудно да разпознаем сред тях актрисата от "Дякон Левски" Дели Адъм Добрева и Мис "Национален отбор по волейбол" Ваня Запрянова. Имената на другите две феи са Ивета Стоянова и Мария Арсова.

Официалното представяне на "Там където" е на 22 април в столичния клуб "Hacienda" от 20:00 часа. Входът е свободен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари